ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ πίσω από τη δολοφονία του BORIS NEMTSOV στη Μόσχα, σύμφωνα με τουρκικές εφημερίδες

Την εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι πίσω από την δολοφονία τον περασμένο Φεβρουάριο στην Μόσχα του Ρώσου αντιφρονούντα Boris Nemtsov, βρίσκεται ο γνωστός πολυεκατομμυριούχος σπόνσορας της Νέας
Τάξης, Τζωρτζ Σόρος, με στόχο να προκληθεί εξέγερση κατά του Ρώσου προέδρου Βλαδιμήρ Πούτιν, κάνουν συγχρόνως δυο τουρκικές εφημερίδες, η ισλαμική Takvim και η Star.
Το ερώτημα που θα κάνει εδώ κάποιος είναι γιατί οι δυο αυτές τουρκικές εφημερίδες και μάλιστα φιλοκυβερνητικές προέβηκαν σε αυτή την αποκάλυψη, απαντάται από τα ίδια τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Σόρος σύμφωνα με στοιχεία που έχουν από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, ετοιμάζει μια παρόμοια δολοφονία προβοκάτσια για να προκαλέσει μεγάλη ταραχή και στην Τουρκία.
Σύμφωνα με τις πραγματικά εντυπωσιακές πληροφορίες του τουρκικού τύπου, ο Boris Nemtsov εργάζονταν για τον Σόρος εδώ και χρόνια και η δολοφονία του είχε οργανωθεί από τα ίδια τα ιδρύματα του Ουγγκροεβραίου μεγαλοεπιχειρηματία ο οποίος επιδίωκε να προκαλέσει αποσταθεροποίηση στην Ρωσία με στόχο την ανατροπή του Πούτιν, κάτι που όμως δεν έγινε καθώς ο ρωσικός λαός δεν ξεγελάστηκε και δεν ξεσηκώθηκε.
Τώρα, όπως ισχυρίζονται οι τουρκικές εφημερίδες, ένεκα του ότι ο Ερντογάν έχει «ξεφύγει» σε μεγάλο βαθμό ο Σόρος, που κάποτε ήταν ένας από τους μεγαλύτερους οικονομικούς παράγοντες της οικονομικής ανάπτυξης της Τουρκίας, επιδιώκει με την ίδια μέθοδο- προβοκάτσια να προκαλέσει αποσταθεροποιητικές καταστάσεις μέσα στην ίδια την Τουρκία. Είναι γνωστό πως στον Σόρος έχουν αποδώσει πολλοί στην Τουρκία και τα γεγονότα του Γκαζίπαρκ τον Μάιο του 2012 που ήταν οι πρώτες μαζικές διαδηλώσεις κατά του Ερντογάν. Μάλιστα δεν αποκλείεται, όπως υποστηρίζουν οι δυο τουρκικές εφημερίδες, η προβοκάτσια αυτή να προκληθεί παραμονές των πολύ κρίσιμων τουρκικών εκλογών στις 7 Ιουνίου.
Στο τουρκικό παρασκήνιο κυκλοφορούν και κάποια ονόματα η δολοφονία των οποίων θα προκαλούσε μεγάλο χάος στην προεκλογική Τουρκία μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του φιλοκουρδικού κόμματος HDP, Selahattin Demirtaş, στον οποίο ακόμα και μια απόπειρα δολοφονίας, κάτι που δεν φαντάζει και πολύ δύσκολο στις προεκλογικές συγκεντρώσεις πού γίνονται κάθε μέρα, θα προκαλούσε φοβερή αναταραχή με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Το ότι ο Τζωρτς Σόρος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του Boris Nemtsov είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο με δεδομένη την μανία του μεγαλοεπιχειρηματία κατά του προέδρου Βλαδιμήρ Πούτιν που αντιστέκεται σθεναρά στα νεοταξικά του σχέδια για την υποδούλωση της ανθρωπότητας.
Από εκεί και πέρα, μέλει να δούμε τις εξελίξεις…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *