Το μυστικό του Casey Stoner λέγετε Adriana

Aν ψάχνετε να βρείτε πιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του Casey Stoner στο πρωτάθλημα του Moto GP, έχοντας επικρατήσει ολοκληρωτικά στο gp του Qatar, ενώ και σήμερα θα εκκινήσει από την pole position στο gp της πίστας της Jerez, το balla.gr το βρήκε και λέγετε Adriana Tuchyna.
Η Adriana είναι 22 χρονών και γνωρίστικε με των Stoner το 2003 όταν αυτή ήτανε 14 ετών και ο Αυστραλός στα 21, όταν και αγωνιζόταν στην κατηγορία των 125κ. με την ομάδα της Aprillia. Η αφορμή και….
αιτία της γνωριμίας τους ήτανε ένα αυτόγραφο που ζήτησε η γλυκιά και πολύ όμορφη Andriana από τον Stonner, ζητόντας του μάλιστα να υπογράψει στο στομάχι της.
Ο Stoner αποδεδείχθηκε πως δεν προσέχει που βάζει υπογραφές, κυριολεχτικά και μεταφορικά όπως λέει και η γνωστή ελληνική παροιμία, και το 2008 όταν η Adriana έκλεισε τα 18 της χρόνια παντρευτήκαν.

Τώρα θα την βρείτε να κρατάει την ομπρέλα του Stoner στην εκκίνηση των αγώνων, ενώ ύστερα από κάθε επιτυχία είναι η πρώτη που θα πάει ο Stoner για να μοιραστεί την επιτυχία του..

http://www.balla.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΤΟΥ
    ΡΟΣΣΙ ΕΙΝΕ Ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΧΟΡΧΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ.
    ΒΙΒΑ ΧΟΡΧΕ
    ΡΟΣΣΙ ΓΕΡΑ Η DUKATI ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΟΛΑ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *