Ανάλυση Αγώνων Champions League 5/4

Σήμερα διεξάγονται οι δύο πρώτοι αγώνες για την φάση των “8” του Champions League. Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ υποδέχονται τις Τότεναμ και Σάλκε αντίστοιχα, με τους γηπεδούχους να είναι τα απόλυτα φαβορί για τις σημερινές αναμετρήσεις. Παρακάτω θα βρείτε τις αναλύσεις για τα……
σημερινά παιχνίδια.

103. (21:45) Ίντερ-Σάλκε: Αγώνας για την προημιτελική φάση του Champions League. έχασαν αρκετό έδαφος στο πρωτάθλημα οι ‘’Νερατζούρι’’ μετά την ήττα με 3-0 στο ντέρμπι του Μιλάνου από την Ίντερ και ρίχνουν πλέον όλο το βάρος στο Champions League. Μεγαλειώδης πρόκριση στον προηγούμενο γύρο, με μεγάλη νίκη μέσα στο Μόναχο επί της Μπάγερν με 3-2, που ανέτρεψε το 0-1 του ‘’Μεάτσα’’. Ο Ντίεγκο Μιλίτο αγωνίστηκε μετά από καιρό το Σάββατο και υπολογίζεται κανονικά για το σημερινό ματς. Την κατάλληλη στιγμή ενεργοποιήθηκε η Σάλκε και πλέον έχει να κυνηγάει τους δύο θεσμούς που της απέμειναν, το Κύπελλο και το Champions League. Στον πάγκο βρίσκεται ο Ραλφ Ράνινγκ, που έχει ευχάριστες αναμνήσεις από το ‘’Μεάτσα’’, όπου το 199υ κατέκτησε ως παίκτη της Σάλκε το ΟΥΕΦΑ με 4-1 επί της Ίντερ. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Βαλένθια, με ισοπαλία στο ‘’Μεστάγια’’ και νίκη στη Γερμανία. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

104. (21:45) Ρεάλ Μαδρίτης-Τότεναμ: Αγώνας για την προημιτελική φάση του Champions League. Ίδια πάνω κάτω τα δεδομένα και σ΄αυτόν τον αγώνα. Εντός έδρας ήττα για τη Ρεάλ το Σάββατο από τη Σπόρτινγκ Χιχόν και το πρωτάθλημα βάφεται ‘’μπλαουγκράνα’’, όπως παραδέχονται οι περισσότεροι στην ομάδα. Εντυπωσιακό το ότι αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για το Μουρίνιο μετά από 9 χρόνια, με προηγούμενη το 2-3 της Μπεϊμαρ στην έδρα της Πόρτο. Πλέον η επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης και η κατάκτηση του κυπέλλου επί της μισητής Μπαρτσελόνα αποτελεί αυτοσκοπός. Η Ρεάλ βρίσκεται στους «8» της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2003. Μικροτραυματισμοί για Ρονάλντο και Μαρσέλο, που αναμένεται πάντως να δώσουν κανονικά το παρόν. Μεγάλη πορεία πραγματοποιεί η Τότεναμ στην παρθενική της εμφάνιση στο θεσμό. Στον προηγούμενο γύρο άφησε εκτός της μεγάλη Μίλαν, ενώ βρίσκει και τώρα μπροστά της ένα ιερό τέρας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Απέναντι σε αυτά έχει να αντιπαραθέσει τον κυνισμό και την άγνοια κινδύνου. Σίγουρα εκτός Χάντλστοουν, Γούνγκεϊτ, Χάτον, Καμπούλ και Κίνγκ, μάλλον προλαβαίνουν Μπέιλ και Γκαλάς.

Για περισσότερες αναλύσεις αλλά και τις σημερινές μας προτάσεις, επισκεφθείτε το site μας.

www.Betarades.grΠρογνωστικα Στοιχηματος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *