Ανάλυση Αγώνων Champions League

Σήμερα αναμφίβολα ξεχωρίζουν οι επαναληπτικοί αγώνες για τα προημιτελικά του Champions League. Από τα δύο ματς και σε ότι έχει να κάνει με τις τάσεις των τζίρων, ξεχωρίζει το Σαχτάρ-Μπαρτσελόνα, με το διπλό των ‘’Καταλανών’’ να δέχεται έντονες πιέσεις και να παίρνει πάνω από το 80% των πονταρισμάτων. Στο παιχνίδι της Μάντσεστερ που…..
υποδέχεται την Τσέλσι, μετά το 0-1 του Στάμφορντ Μπριτζ, το 60% των παικτών έχει προτιμήσει των άσσο μέχρι στιγμής. Παρακάτω θα βρείτε τις αναλύσεις των δύο αγώνων.

102. (21:45) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι: Επαναληπτικός αγώνας της προημιτελικής φάσης του Champions League. Σε περίπτωση ίδιου σκορ με τον πρώτο αγώνα θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστούν πέναλτι. Η αλήθεια είναι ότι η Τσέλσι δεν έπεισε στον πρώτο αγώνα ότι ήταν έτοιμη να τα δώσει όλα για να κυνηγήσει το μόνο στόχο που της έχει απομείνει. Πολύ δύσκολα τα πράγματα ενόψει της ρεβάνς, μετά την ήττα με 0-1. Αυτό είχε να γίνει από το 2006, να χάσει το πρώτο ματς στην έδρα της δηλαδή, όταν και είχε ηττηθεί με 1-2 από την Μπαρτσελόνα. Πέντε προκρίσεις και μόλις ένα αποκλεισμό έχει από τα προημιτελικά η Τσέλσι. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Μεγάλο διπλό πριν έξι βράδια για τη Γιουνάιτεντ με 1-0 στο «Στάμφορντ Μπριζ» και η ομάδα του Φέργκιουσον έγινε το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά. Εκτός των άλλων έσπασε και μία δυσμενή παράδοση, που ήθελε να μην κερδίζει εκεί τα τελευταία εννιά χρόνια. Με τελειωμένη υπόθεση μοιάζει και το πρωτάθλημα για τη Γιουνάιτεντ, που για άλλη μια χρονιά πρωταγωνιστεί σε όλα τα μέτωπα. Πέρυσι στην ίδια φάση είχε αποκλειστεί από την Μπάγερν, ενώ αν προκριθεί, θα βρεθεί στον τέταρτο ημιτελικό τα τελευταία πέντε χρόνια. Μοναδικός αμφίβολος για σήμερα ο Ράφαελ.
*Η Ίντερ, στον προηγούμενο γύρο, έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα που καταφέρνει να γυρίσει την πρόκριση από εντός έδρας ήττα στον πρώτο αγώνα στην ιστορία του Champions League, με την πρώτη να είναι ο Άγιαξ, στο μεγάλο ζευγάρι με τον Παναθηναϊκό το 1996.

103. (21:45) Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπαρτσελόνα: Επαναληπτικός αγώνας της προημιτελικής φάσης του Champions League. Σε περίπτωση ίδιου σκορ με τον πρώτο αγώνα θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστούν πέναλτι. Τυπική διαδικασία είναι ο αποψινός επαναληπτικός του συγκεκριμένου ζευγαριού, με το 5-1 της Μπάρτσα στον πρώτο αγώνα, να μην αφήνει κανένα περιθώριο στους Ουκρανούς. Ούτως ή άλλως από τη στιγμή που η κληρωτίδα έβγαλε απέναντι της την Μπαρτσελόνα, η Σαχτάρ γνώριζε ότι το όνειρο κάπου εδώ τελειώνει. Παρά την εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από την Όμπολον το Σάββατο, διατηρείται στο +11 από την Ντιναμό Κιέβου και δεν απειλείται. Τιμωρημένος για σήμερα ο Ρατ, τραυματίας ο Σρνά. Με το μυαλό στο «Μπερναμπέου» ταξιδεύει στην Ουκρανία η Μπαρτσελόνα. Το Σάββατο το βράδυ αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, στον πρώτο από τους τέσσερις μεταξύ τους αγώνες σε Ισπανία και Ευρώπη. Θα ακολουθήσει ο τελικός κυπέλλου, αλλά και τα δύο ματς στα ημιτελικά του κυπέλλου. Δεν παίζουν Αμπιντάλ, Πουγιόλ, Πέδρο και Μπόγιαν, ενώ αναμένονται και αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Για περισσότερες αναλύσεις και τις σημερινές μας προτάσεις επισκεφθείτε το site μας.

www.Betarades.grΠρογνωστικα Στοιχηματος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. yotaras

    5.31 ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ! ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ 1000-2000 ΚΑΦΡΟΥΣ!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟΣ ΣΟΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ..
    ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ…ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΝ…ΝΑ ΝΑ ΝΑ….!!!
    ΕΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΕΜΑ…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ – Επίσημο ιστολόγιο Ο.Ε.Α.
    Αληθή Γεωστρατηγική & Αστροστρατηγική
    Ανέστην αποφανούμενος, α γιγνώσκω περί τούτων, αισχρόν νομίσας, ει την ιδίαν του βίου τάξιν διαφυλάττων, περιόψομαι την πόλιν ανάξια ψηφισαμένην αυτής(Ισοκράτης, Αρχίδαμος) «ΣΆΜΑ ΤΈΕ ΣΕΕΜΩΝ ΑΠΊΞΕΕΙ ΕΣ ΣΥΜΩΝ ΠΛΆΝΗΤΑ ΟΛΈΞΩΜΕΝ ΟΛΕΤΈΕΡΑΣ ΣΙΝΑΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΤΕ ΔΑΪΝΟΥΣ ΕΞΑΣΤΡΙΣΘΈΝΤΑΣ ΕΞ ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΞΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΙΝΩΝ ΥΦ’ ΕΕΓΈΤΑΝ ΣΙΩΝ – ΣΈΝΤΙΟΥ». (Ανδρομέδιοι Διαστημικοί Έλληνες & Κυβερνητικοί Δικαστές – Τροχιάς πλανήτου Κρόνου)

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *