Chemtrails: Η πρώτη επίσημη επιστημονική επιβεβαίωση για τους χημικούς αεροψεκασμούς

“Αμερικανός Μετεωρολόγος αποκαλύπτει επιτέλους την αλήθεια!!

Μετά από το σύνηθες θερινό “διάλλειμα” στη διενέργεια των χημικών αεροψεκασμών,από τις αρχές Σεπτεμβρίου οι επιχειρήσεις ξεκίνησαν “δυναμικά”, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο.
Και ενώ χιλιάδες πολίτες παγκοσμίως γίνονται μάρτυρες της κατάστασης σε καθημερινή σχεδόν βάση,κανείς αρμόδιος,ειδικός, επιστήμονας ή πολιτικός, δε γνωρίζει κάτι …..
επί του θέματος…
Οι υποστηρικτές αλλά και μάρτυρες των αεροψεκασμών,έχουν χαρακτηριστεί,γραφικοί,φαντασιόπληκτοι,συνομωσιολόγοι και πολλά άλλα.
Ήρθε όμως η ώρα των αποκαλύψεων και πληροφοριών, οι οποίες δύσκολα θα μπορέσουν να απαξιωθούν.
Ο Kevin Martin, είναι Αμερικανός Μετεωρολόγος ο οποίος υπήρξε αρνητικός στο θέμα των chemtrails και για μεγάλο διάστημα,εξαρτώμενος αλλά και απειλούμενος επαγγελματικά αντιμετώπιζε το θέμα όπως η πλειοψηφία των επιστημόνων: Αρνούταν πεισματικά την ύπαρξη των chemtrails.Τα ακραία όμως καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών καθώς και η αλλαγή στην πορεία της υγείας του,τον έκαναν να αποκαλύψει όσα ξέρει για το θέμα και να δραστηριοποιηθεί δυναμικά,ζητώντας τη βοήθεια όλων μας για να σταματήσει αυτή η- καταστρεπτική για τον πλανήτη και τον άνθρωπο-δραστηριότητα.
Αυτή είναι η αποκάλυψη του Kevin Martin:

“Ασχολούμαι με την πρόγνωση του καιρού για περισσότερο από 10 χρόνια. Έχω δει πολλά πράγματα στον ουρανό μας. Πολλοί με ρώτησαν το λόγο που με ώθησε από αρνητής του φαινομένου να γίνω σκεπτικιστής. Και επιτρέψτε μου να ρωτήσω κάτι. Αν είχατε ένα επάγγελμα που σχετίζεται με κάποια επιχείρηση για την οποία δεν επιτρέπεται να μιλήσετε – τι θα κάνατε; Τι θα μπορούσε να συμβεί;
Ακριβώς αυτό. Εσείς θα το αποφεύγατε. Έχω χάσει θέσεις εργασίας, και ακόμη κλήθηκα να εγκαταλείψω μια συνέντευξη για θέσεις μετεωρολογίας εξ αιτίας των chemtrails.
Οι Μετεωρολόγοι γνωρίζουμε πως υπάρχουν. Γνωρίζουμε πως αυξάνονται. Αλλά οι περισσότεροι μετεωρολόγοι δεν θα αποκαλύψουν οποιοδήποτε μέρος του προγράμματος. Οι περισσότεροι εργάζονται για μεγάλα μέσα ενημέρωσης και τη δουλειά τους ακολουθεί τη «γραμμή». Εγώ όχι, γι’ αυτό και πηγαίνω «ενάντια» σε πολλούς Οργανισμούς Πρόβλεψης Καιρού, ακόμη και σε ολόκληρο το οπλοστάσιο της NOAA και των οργανισμών πρόβλεψης τυφώνων, ανεμοστρόβιλων, ακόμη και για τις τοπικές καιρικές προβλέψεις. Με ενδιαφέρει λιγότερο ποιοι είναι ή τι ξέρουν. Το μόνο που ξέρω είναι, πως αυτό που ξέρουν δεν μπορούν να το πουν.

Κατά τα τελευταία 3-4 χρόνια αρρωσταίνω ολοένα και περισσότερο. Συνήθως αρρώσταινα κατά μέσο όρο μία φορά κάθε 2 χρόνια. Αυτό μέχρι το 2004, όταν άρχισα να αρρωσταίνω ετησίως. Τώρα αρρωσταίνω 3-4 φορές το χρόνο, και έχω προβλήματα στο στήθος / καρδιακά. Θέλω να πω έλα; Στην ηλικία μου και καρδιακά προβλήματα; Αυτά ήρθαν ξαφνικά και ακόμα δεν έχω ιδέα γιατί τώρα.
Πολλοί μου λένε, πως οι προβλέψεις μου είναι εξαιρετικές. Αλλά έχω παρατηρήσει, πως η ικανότητά μου να προβλέψω Τυφώνες έχει μειωθεί. Γιατί; Επειδή κατευθύνονται ή επηρεάζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αντίθετα από το παραδοσιακό κλίμα. Αυτό το ξέρω, και αυτό είναι που επηρεάζει τη μέθοδο πρόβλεψης που χρησιμοποιούσα για πολλά χρόνια.
Να σε διώχνουν από συνεντεύξεις για θέσεις μετεωρολόγων, αλλαγή μεθόδου πρόβλεψης, η υγεία μου, όλα τα σημεία οδηγούν σε ένα πράγμα: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτά τα chemtrails χρησιμοποιούνται για την τροποποίηση των καιρικών συστημάτων. Ο λόγος που πολλοί αρρωσταίνουν περισσότερο το χειμώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, οφείλεται στο γεγονός ότι ο ψεκασμός γίνεται στα μετωπικά συστήματα . Πολλές εκατοντάδες μίλια μπροστά τους. Οι χημικές ουσίες των ψεκασμών πέφτουν κάτω όταν οι καταιγίδες χτυπούν με τη μορφή βροχής ή το χιονιού. Αυτό είναι αλλιώς γνωστό ως όξινη βροχή. Αυτό σίγουρα μπορεί να προκαλέσει κινδύνους για την υγεία του πλανήτη. Στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μένω μέσα, όταν έχω προβλέψει chemtrails σε όλη την Νότια Καλιφόρνια, και σίγουρα έχω σταματήσει να βγαίνω όταν έχει καταιγίδες όταν ξέρω ότι θα βρέξει ή θα χιονίσει ταυτόχρονα χημικές ουσίες.
HAARP και Chemtrails – Ναι. και τα δύο χρειάζονται. Πειράματα με τη χρήση των μετάλλων που υπάρχουν στη σούπα των chemtrail χρησιμοποιούνται για να στοχεύουν σε περιοχές τις οποίες χτυπούν με επαναλαμβανόμενα σήματα από το HAARP. Η θέρμανση των ανώτερων στρωμάτων της ατμόσφαιρας μπορεί να προκαλέσει αλλαγή στη μετάδοση της θερμότητας, που είναι ευρύτερα γνωστή ως αλλαγή ροής του ανέμου. Αυτό μπορεί να διαταράξει την ταχύρρευμα (jet stream) του πλανήτη και μπορεί να έχουν ως στόχο να κατευθύνουν τα συστήματα με ανώμαλους τρόπους.

Τα Chemtrails είναι μόνο συμπύκνωση (contrails) λέτε;
Αυτό το νομίζετε μόνο και μόνο επειδή «οι ουρές» έχουν τον ίδιο αριθμό με τον αριθμό των κινητήρων που, αυτοί προκαλούν ένα contrail; Λοιπόν ας το ξανασκεφτούν …
Ξέρω ότι αυτό είναι ένα απλό γεγονός και μπορείτε να το πάρετε όπως είναι …
Τα συστήματα Chemtrail επισυνάπτονται ακριβώς κοντά ή κάτω από το επίπεδο των κινητήρων. Γίνονται ένα καλό μείγμα με τις κανονικές συμπυκνώσεις (contrail) και διαρκούν πολύ περισσότερο. Αν νομίζετε πως μόνο λόγω του αριθμού των αεροπλάνων αυτά είναι μόνο κανονικές συμπυκνώσεις ας το ξανασκεφτείτε. Η κυβερνητικές εξουσίες είναι εξυπνότερες από όσο πιστεύουν οι άνθρωποι και διατηρούν τα συστήματα «γραμμής» ώστε να είναι σύμφωνα με τον αριθμό των κινητήρων του τύπου αεροπλάνου που χρησιμοποιούν. Είναι πάντα σταθερό.

Πώς μπορώ να ξέρω πότε θα χτυπήσουν; Λοιπόν δεν μπορώ να αποκαλύψω την προσωπική επαφή μου, που μου λέει περίπου το 33% των επερχόμενων εργασιών ψεκασμού. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι αυτή με τα «φώτα λειτουργίας» πάνω τους, αποτελεί μέρος από τις εξωτερικές πληροφορίες που λαμβάνω. Για την ασφάλειά τους Ποτέ δεν θα αποκαλύψω ποιος είναι αυτός ή αυτή.
Έτσι, όπως γνωρίζετε, εμείς ως μετεωρολόγοι γνωρίζουμε τον εναέριο χώρο μας. Γνωρίζουμε τι ακριβώς περνά μέσα σε αυτόν και πότε. Πρέπει να το γνωρίζουμε. Αυτό είναι που παρακολουθείτε. Πριν από χρόνια ρωτήθηκα για τις ουρές(τα chemtrails) … “Τι ουρές;” και έπρεπε να τα απομυθοποιώ (να τα αρνούμαι) και τα στέλνω στην πορεία τους. Αυτό έπρεπε να κάνω. Τίποτε περισσότερο. Υπάρχουν τα chemtrails και πρέπει να γνωρίζετε σχετικά…
Πώς μπορούμε να το σταματήσουμε αυτό;

Γιατί δεν βοηθάτε την εκστρατεία έξω; Εμείς συλλέγουμε τα αποδεικτικά στοιχεία μας και αυτό θα διαρκέσει για όσο είναι δυνατόν πριν από τον τερματισμό λειτουργίας.
Οι προβλέψεις είναι 90% ακριβές. Με ρωτήσατε πώς μπορούν να ακριβή. 90% είναι το καλύτερο που μπορώ να δώσω, επειδή τίποτα δεν είναι 100%. Θα μπορούσαν να ακυρώσουν μια επιχείρηση σε ένα λεπτό.

Ελπίζω πως η τοποθέτηση σας βοήθησε να καταλάβετε το ιστορικό αυτού που κάνω, γιατί άλλαξα, και τι ξέρω …”
Ο K.Martin , εκτός από την ιστοσελίδα που διατηρεί και στην οποία αναρτεί τις προβλέψεις του για τον καιρό, έχει δημιουργήσει ένα σύστημα- χάρτη το οποίο ονόμασε: chemtrails alert και με το οποίο προειδοποιεί για τους επερχόμενους αεροψεκασμούς παγκοσμίως.
Οι διευθύνσεις τις οποίες μπορείτε να επισκεφτείτε για να ενημερωθείτε για τα παραπάνω είναι οι:
www.owsweather.com και http://www.owsweather.com/contrailreport.html
http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2009/11/chemtrailsh.html

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

91 Comments

  1. Ανώνυμος

    χθες φορουσα κοντομανικο δεκεβρη μηνα!σημερα εχει παγωσει το …..μου απτη κακοκαιρια!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Diavasa ola ta sxoleia sas kai exw na kanw tin erwtisi mou. Giati malwnete agnwstoi me agnwstous?
    O kathenas exei tin gnwmi tou kai ta pisteyw tou. Pisteyete den pisteyete sto theo, sta chemtrails, kai se otidipote allo, sevasteite ti gnwmi tou allou. Einai tragika komiko na vrizete kapoion mprosta ston othoni sas.
    oso gia to thema twn chemtrails, na pw ki egw tin gnwmi mou, kai as ginei sevasti parakalw.
    Den arnoumai katheta tin ypar3i twn chemtrails, alla apo ti stigmi pou den mporei kanenas na mou dei3ei ena aeroplano pou i douleia tou einai na psekazei(oi photos se opoiadipote ilektroniki morfi apokleiontai apo ti mera pou ftiaxtike to photoshop), den mporw oute na to pistepsw me sigouria. Mporw omws na sas pw me sigouria tin anakalypsi mou.
    Eimai fwtografos kai prosfata fwtografisa ena aeroplano me tilefako se poly kathari atmosfera pou eixe ena terastio kai pentakatharo chemtrail apo pisw tou. Otan argotera evala tin photo ston ypologisti mou, diapistwsa oti itan apla ena jet dikinitirio boeing kai oi 2 oures apo kapno/atmo/kausaerio(H opws thelete peite to) vgainan safws apo tous kinitires tou skafous.
    Prwsopika me tis syzitiseis pou exw kanei me filo sxediasti aeroskafwn, kai apo tin ligosti empeiria mou, den gnwrizw kanena eidos kinitira pou na mporei ektws apo kaysaerio na psekasei otidipote allo.
    eyxaristw…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Προς ψεκασμένους-μεταλλαγμένους (από φαγητά)

    Πάρτε το πούλο μαζί με τον jeffrey και τα λοιπά τσιράκι της Νέας τάξης και ξεκουμπίδια καθυστερημένοι.

    Μας τα κάνατε τσουρέκια ρε θολοκουλτουριάρηδες εγκεφαλικά παράλυτοι

    Reply
  4. papalagi

    UN moratorium on geoengineering opens a new phase in the showdown over the planet
    “Geoengineering”: the deliberate modification of the earth’s environment by the addition or subtraction of a resource or energy input on a massive scale. Proposed geoengineering projects, often introduced as a means of combating climate change , , include sulfur-spraying in the upper atmosphere (solar radiation management), ocean fertilization and carbon capture and storage.” .
    NAGOYA, Japan – In a landmark consensus decision, the 193-member UN Convention on Biological Diversity (CBD) closed its tenth biennial meeting on October 29 (2010) with a moratorium on geoengineering projects and experiments. “Any private or public experimentation or intended to manipulate the temperature of the planet will be in violation of this UN consensus,” stated Silvia Ribeiro, Latin American Director of ETC Group, the environmental NGO that has spearheaded the moratorium initiative.
    Ribiero pointed out that today’s advocates of geoengineering “solutions” to global warming are the same rich companies, countries and individuals that have been denying climate change until now. Geoengineering initiatives and proposals are coming almost entirely from the USA and the United Kingdom, but the moratorium, says ETC Director Pat Mooney, “clearly places the governance of engineering in the United Nations, where it belongs.”
    The agreement asks governments to ensure that no geoengineering activities take place until risks to the environment and biodiversity and associated social, cultural and economic impacts have been appropriately considered.

    “The decision”. says Mooney, “is a victory for common sense, and for precaution. It will not inhibit legitimate scientific research. Decisions on geoengineering cannot be made by small groups of scientists from a small group of countries that establish self-serving ‘voluntary guidelines’ on climate hacking. What little credibility such efforts may have had in some policy circles in the global North has been shattered by this decision. The UK Royal Society and its partners should cancel their Solar Radiation Management Governance Initiative and respect that the world’s governments have collectively decided that future deliberations on geoengineering should take place in the UN, where all countries have a seat at the table and where civil society can watch and influence what they are doing.”

    Monday, 8th November 2010 is the date for a conference in London organized by the Royal Society entitled “Geoengineering: taking control of our planet’s climate” and it is likely that opposition to its proposals will be coming not only from supporters of the ETC group perspective and of the moratorium but also from oppositionists who believe, on the basis of much circumstantial evidence, that the countries supporting the geoengineering moratorium (which include the UK and all of the European Union but not the USA) are in fact already massively violating the moratorium they have just signed.
    Their viewpoint is being reinforced by the appearance in October of a film called “What in the world are they Spraying” directed by Californian journalist and film-maker Mike Murphy, containing devastating evidence of some of the side effects of aerosol spraying from aircraft that appear to be carrying out Solar Radiation Management. But Murphy’s film also puts forward the allegation that aerosol spraying with aluminium oxide may also be serving the purpose of constructing a world where farmers and growers will be obliged to resort to use of Monsanto’s new varieties of genetically modified aluminium resistant seeds.
    See the ETC group press conference in Nagoya: Click here http://webcast.cop10.go.jp/player.asp?id=2902&type=ondemand

    Reply
  5. kapsoulis

    In the meantime:

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ……..

    Reply
  6. kapsoulis

    Χεχεχεχεχεχε….Να υποθεσω νευρικοτητα??????

    Αρχισε ξανα για ψεκασμους και οταν το καταλαβεις και το εμπεδωσεις ,προχωρα στα υπολοιπα,προ παντων μην χανεις την ψυχραιμια σου……..

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΡΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΕ?Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ?ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕ!

    Reply
  8. kapsoulis

    Dr.Francis Collins (director of the Human Genome Project)

    I am a scientist and a believer, and I find no conflict between those world views.

    As the director of the Human Genome Project, I have led a consortium of scientists to read out the 3.1 billion letters of the human genome, our own DNA instruction book. As a believer, I see DNA, the information molecule of all living things, as God's language, and the elegance and complexity of our own bodies and the rest of nature as a reflection of God's plan.

    Link http://articles.cnn.com/2007-04-03/us/collins.commentary_1_god-dna-revelation?_s=PM:US

    Reply
  9. kapsoulis

    Φρανκ Τίπλερ (Καθηγητής Μαθηματικής Φυσικής): «Όταν άρχισα την καριέρα του κοσμολόγου προ εικοσαετίας περίπου, ήμουν ένας πεπεισμένος αθεϊστής. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα θα μπορούσα να είχα φανταστεί πως μια μέρα θα έγραφα βιβλίο που σκοπό είχε να αποδείξει πως οι κεντρικές πεποιθήσεις της Ιουδαιο-Χριστιανικής θεολογίας είναι πράγματι αλήθειες, πως οι πεποιθήσεις αυτές είναι καθαρά συμπεράσματα των νόμων της φυσικής όπως τους κατανοούμε σήμερα. Έχω αναγκασθεί να αποδεχθώ αυτά τα συμπεράσματα, από την αμείλικτη λογική του δικού μου, ειδικού κλάδου της φυσικής.»

    Reply
  10. kapsoulis

    Άρθουρ Λ. Σάβλοφ (Καθηγητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ, 1981 Βραβείο Νόμπελ Φυσικής): «Μου φαίνεται πως, όταν είμαστε αντιμέτωποι με τα θαύματα της ζωής και του σύμπαντος, πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί’; και όχι μόνο πώς’;. Οι μόνες δυνατές απαντήσεις είναι θρησκευτικές… Εντοπίζω μια ανάγκη για Θεό μέσα στο σύμπαν και μέσα στην ίδια την ζωή μου…»

    Reply
  11. kapsoulis

    Χένρυ «Φριτς» Σέφερ (Καθηγητής Χημείας στο Graham Perdue και διοικητής του Computational Quantum Chemistry στο Πανεπιστήμιο Georgia): «Η σημασία και η χαρά στην επιστήμη μου πηγάζει από εκείνες τις περιστασιακές στιγμές όταν ανακαλύπτω κάτι καινούργιο, και που λέω στον εαυτό μου: ώστε έτσι το έκανε ο Θεός!’; Ο στόχος μου είναι να κατανοήσω μια μικρή γωνιά του μυαλού του Θεού

    Reply
  12. kapsoulis

    Ρόμπερτ Τζάστροου (αυτοαποκαλούμενος αγνωστικιστής): «Για τον επιστήμονα που έχει ζήσει με την πίστη του στην δύναμη της λογικής, η ιστορία τελειώνει σαν ένα κακό όνειρο. Έχει σκαρφαλώσει τις οροσειρές της άγνοιας… πλησιάζει να κατακτήσει την ψηλότερη κορυφή… και, καθώς σέρνεται πάνω από τον τελευταίο βράχο, τον καλωσορίζει μια ομάδα θεολόγων, οι οποίοι είναι καθισμένοι εκεί πέρα επί αιώνες…»

    Reply
  13. kapsoulis

    Η απαντηση σε σενα νουμερατζα ειναι η αναρτηση των 10.30 με τιτλο

    Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010
    Επιστήμονες μιλάνε για τον Θεό

    …………ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ…….

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΕΛΑ ΜΕΓΑΛΕ DEBUNKER ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΜΝΥΣΤΗΡΕΥΘΗΚΑΝ ΜΑΘΕ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!

    http://en.wikipedia.org/wiki/Debunker

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΤΙ! ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ. YOU GOT OWNED ΓΙ ΑΥΤΟ.ΚΟΙΝΩΣ ΤΟΝ ΗΠΙΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΟΥ.

    Reply
  15. kapsoulis

    Μαθε πρωτα τι σημαινει Debunker και μετα γραψε τις παπαρηες σου.
    Εγω ειμαι μαναβης,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ……..

    Reply
  16. Ανώνυμος

    @KAPSOULIS ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΒΙΒΛΙΟ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ?!ΚΑΝΕ ΕΝΑ DEBUNK ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ.

    YOU JUST GOT OWNED.

    EN ΕΛΛΗΝΙΣΤΗ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΜΩΛΙΣ ΚΑΤΕΡΙΨΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΑΦΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΠΙΣΤΗ (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ)ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ?!

    ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ.

    YOU FAILED.

    Reply
  17. kapsoulis

    Την εχω δει ως debunker της καθε μαλακιας,ειτε δωδεκαθεο ειναι αυτο, ειτε ψεκασμοι, και επειδη ουτε το βιντεο ειδες (γιατ δεν εχει υποτιτλους)
    ουτε την πατεντα δεν μπορεις να διαβασης γιατι ειναι δυστυχως στα Αγγλικα συνεχισε να παιζης με τα κουβαδακια σου……..

    Reply
  18. Ανώνυμος

    @kapsoulis ennoeitai oti o kathenas vgazei ta sumperasmata tou.
    esy pws thn exeis dei?o diafwtisths tou blog?

    giati to pairneis toso prwsopika?sou katariptei thn proswpikh sou ereuna panw sto thema mhpws?

    ti epimonh na apodeikseis kati pou den mporeis einai auth?

    an den mporeis na diavazeis ''anohsies'' giati den allazeis selida?tosa themata exei pou den einai ''fantastika'' kai ''anohsies''

    se exei valei kaneis edw epishmo sxoliasth tou thematos?

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΑΚΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΙΑΓΡΑΦΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
    Τα οστά και οι πνεύμονες φαίνονται καλά στις απλές ακτινογραφίες, δε συμβαίνει όμως το ίδιο με άλλα όργανα του σώματος. Τα «κούφια» ή τα γεμάτα με υγρά μέρη του σώματος, όπως τα αιμοφόρα αγγεία, ο ουροποιητικός και ο πεπτικός σωλήνας, φαίνονται στην ακτινογραφία, αφού προηγουμένως γεμιστούν με διαλύματα ειδικών ουσιών.

    ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΡΙΟ
    Οι εξετάσεις αυτές χρησιμοποιούνται για τη διερεύνηση νόσων ή ανωμαλιών του πεπτικού σωλήνα, από τον οισοφάγο μέχρι το ορθό . Προτού γίνει η ακτινογραφία, διοχετεύεται στην υπό εξέταση περιοχή διάλυμα βαριούχου άλατος και νερού, το οποίο είτε εισάγεται με σωληνάκι, είτε το πίνει ο ασθενής.
    Το βάριο είναι ένα μεταλλικό στοιχείο, οι ιδιότητες του οποίου επιτρέπουν τη δημιουργία εικόνας του πεπτικού σωλήνα στο ακτινολογικό φιλμ.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Οι άνθρωποι με το μέγιστο κίνδυνο στην έκθεση βαρίου με πρόσθετες επιπτώσεις στην υγεία είναι εκείνοι που εργάζονται στη βιομηχανία βαρίου. Οι περισσότεροι από τους κινδύνους υγείας στους οποίους μπορούν να υποβληθούν, προκαλούνται με την αναπνοή του αέρα που περιέχει θειικό άλας βαρίου ή ανθρακικό άλας βαρίου.

    Πολλές περιοχές επιβλαβών αποβλήτων περιέχουν ορισμένες ποσότητες βαρίου. Οι άνθρωποι που ζουν κοντά σε αυτές τις περιοχές μπορούν να εκτίθενται στα επιβλαβή επίπεδα. Η έκθεση μπορεί να προκληθεί από την εισπνοή της σκόνης, την κατανάλωση χώματος ή φυτών, ή πόσιμου νερού που είναι μολυσμένο με βάριο. Μπορεί, επίσης, να προκληθεί από δερματική επαφή.

    Οι επιπτώσεις του βαρίου στην υγεία εξαρτώνται από την υδατοδιαλυτότητα των ενώσεων. Οι ενώσεις βαρίου που διαλύονται στο νερό μπορεί να είναι επιβλαβείς στην ανθρώπινη υγεία. Η λήψη πολύ μεγάλων ποσοτήτων βαρίου που είναι υδατοδιαλυτό μπορεί να προκαλέσει παραλύσεις και σε μερικές περιπτώσεις ακόμη και το θάνατο.

    Μικρή ποσότητα υδατοδιαλυτού βαρίου μπορεί να προκαλέσει σε κάποιο άτομο δυσκολίες στην αναπνοή, αυξημένη πίεση αίματος, αλλαγές στον καρδιακό ρυθμό, ενόχληση στο στομάχι, αδυναμία μυών, αλλαγές στα αντανακλαστικά των νεύρων, οίδημα στον εγκέφαλο και το συκώτι, βλάβες στα νεφρά και την καρδιά.

    Reply
  21. kapsoulis

    Οχι το αφηνουν αιωρουμενο……….
    Τωρα βγαλε συμπερασμα για τον ψεκασμο στην Κατερινη,στις Σερρες και οτι παπαρια ακουστηκε…

    Reply
  22. kapsoulis

    @6.31
    Ρε φιλε μας δουλευεις????Θα προσπαθησω να ειμαι ψυχραιμος.Το βιντεο σοβαρο.
    Το βασικωτερο ειναι οτι ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ MIND CONTROL και αυτο ειναι που εγω θελω να πολεμησω.Οτι ειπανε ειναι γνωστα ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 στους πανεπιστημιακους κυκλους.
    Ενα θα σου πω: Στις 26-3-1991 ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ η πατεντα US-A-5003186 με θεμα:
    Stratospheric welsbach seeding for reduction of global warming.
    Μπορεις να τη δης στο λινκ http://www.scribd.com/doc/4296843/US-Patent-5003186-Stratospheric-welsbach-seeding-for-reduction-of-global-warming-spraying-with-aluminum-

    Ετσι λοιπον κομιζετε γλαυκαν εις την Αθηνα οσοι ξαφνικα ανακαλυψατε το Geoengineering.

    Εαν εισαι σοβαρος απο σημερα σε παρομοιες αναρτησεις να πολεμας την αποψη για Mind control,ψεκασμοι γινονται,οπως επισης πειραματα με ψεκασμους ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ ειτε για τηλεπικοινωνιες,ειτε για "Τυφλωση" των ρανταρ,ειτε για την καταπολεμηση της υπερθερμανσης του πλανητη…….
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ
    ΣΕ ΜΠΑΖΑ………..ΕΛΕΟΣ……..

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Διαλυτοποίηση του μετάλλου

    •Το Ba, ως δραστικό μέταλλο (δραστικότερο από το Ca και το Sr), διαλύεται σε όλα τα αραιά ισχυρά οξέα καθώς επίσης και στο οξικό οξύ με έκλυση Η2:

    Ba + 2H+ Ba2+ + H2

    •Λόγω της μεγάλης δραστικότητάς του προσβάλλεται ακόμη και από το ψυχρό ύδωρ με έκλυση H2:
    Ba + 2H2Ο Ba2+ + 2 ΟΗ- + H2

    Σταθερότητα των διαλυμάτων του
    • Τα ιόντα Ba2+ δεν υδρολύονται και έτσι δεν απαιτείται οξίνιση των διαλυμάτων τους.
    • Με ισχυρές βάσεις δεν παρατηρείται καθίζηση Ba(OH)2 λόγω της μεγάλης διαλυτότητάς του. Αλκαλικά διαλύματα του Ba2+ θολώνουν λόγω αντίδρασης με το CO2 της ατμόσφαιρας:
    Ba2+ + 2OH- + CO2 BaCO3 + H2O

    Σχηματισμός συμπλόκων ιόντων
    • Τα ιόντα Ba2+ δεν σχηματίζουν σύμπλοκα με NH3, CN-.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Το χημικό στοιχείο Βάριο είναι ένα μέταλλο με ατομικό αριθμό 56 και ατομικό βάρος 137,33. Αναφέρεται με το διεθνές σύμβολο Ba. Έχει θερμοκρασία τήξης 725 C° και θερμοκρασία βρασμού 1140 C°.
    Στην κατάσταση καθαρού μετάλλου, έχει το χρώμα του αργύρου, είναι κάπως σκληρότερο από τον μόλυβδο, ευήλατο και σφυρήλατο. Με σημείο τήξης 850 C° και σε υγρασία, καίγεται με φλόγα κιτρινοπράσινη πολύ λαμπερή. Δε συναντάται ελεύθερο στη φύση, αλλά μόνο στα άλατά του. Το βάριο είναι μέταλλο πολύ δραστικό.

    Reply
  25. Ανώνυμος

    @kapsoulis 5:31 ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΡΙΦΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ??

    ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΟΛΟ ΟΜΩΣ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ..!ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ!

    ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ''ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΩ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΥΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚΣ''

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..

    http://www.youtube.com/watch?v=-K9rXydMmfw

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ετσι εξηγουνται ολα.τωρα μπορεις να συνεχισεις το παραληρημα.και καλα δρομολογια!(προς τον μεσαιωνα)

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Παιδια κ το σκουτερ μου ψεκαστο ειναι, λετε να το αλλαξω με καρμπυρατερ μην εχω τιποτα αλλεργιες στο μελλον?

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ kapsoulis και μονο που θα πατησει κανεις πανω στο ονομα σου και δει το προφιλ σου καταλαβαινει πολλα για σενα!

    Να σου πω,ολη αυτη την σοφια που μας πουλας στην ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ την εμαθες η στον ΠΑΟΚ?!

    εισαι και συ του Χαρβαρντ..!

    Reply
  29. kapsoulis

    Και τελος στο youtube μπορεις να δης τον Σταλιν να χορευει ροκ,οσοι λοιπον παραπεμπετε σε youtube δεν εχετε ιδεα περι κοπτοραπτικης στα video…..

    Αναζητηστε Πανεπιστημιακα λινκς και οχι τον καθε Χαρδαβελλα που αρκει να εχει ξενο ονομα για να σας εντυπωσιαση………

    Reply
  30. kapsoulis

    Ο καραγκιοζης που εβγαλε το χαρβαρντ εβγαλε μουγκα????
    Α ρε φυτο που καθε συνωμοσιολογικη παπαρια την καταπινεις αμασητη,και εχεις το θρασος εστω και να
    ψελιζης για επιστημονικοτητα, εσυ και οι ομοιοι σου μονο για πλακα αξιζετε…….καραγκιοζηδες….

    Reply
  31. kapsoulis

    Λοιπον για να τελειωνουμε με τα κοθωνια που ειναι υπευθυνα για την καταντια της Ελλαδος,γιατι δειχνουν τι μυαλα χαλβαδες κουβαλουν……

    Ψεκασμοι εγινοντο και γινονται για φυτοκαλλιεργειες,κουνουπια ΑΛΛΑ και για προκληση βροχων,διαλυση χαλαζοπτωσης και παρομοιες εφαρμογες….
    Μην ακουσω για τις ασπρες γραμμες στον ουρανο που γινονται φαρδυες και παραμενουν και… και……. και………

    Λινκ της εγκυκλοπαιδειας Μπριτανικα http://www.britannica.com/EBchecked/topic/623212/vapour-trail
    Για την επιστημη περι contrails sto Λινκ της ΝΑΣΑ http://asd-www.larc.nasa.gov/GLOBE/science.html

    Για την ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΗ των Contrails απειρα λινκς και απειρα video στο youtube….

    Οτιδηπωτε παραπεμπει σε ψεκασμους για mind control ειναι απο μπαζα και απευθυνεται σε μπαζα……

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο KAPSOULIS ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΩΣ KAPSOULIS ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ??!!!

    Reply
  33. Ανώνυμος

    @4:43 den tha milousa an den iksera to thema gia to opoio milaw.arketa omws.exei dikio kapoios apo panw pou leei oti telika tha se katevasoun sto epipedo tous kai tha se nikhsoun orismenoi.kalh sunexeia kai prosoxh giati erxetai pasxa kai o tsopanhs strivei to moustaki tou..!

    Reply
  34. Ανώνυμος

    Πουλάω αντιψεκαστική ουσία στη τιμή των 1250 ευρώ + ΦΠΑ. Το μπουκάλι βοηθάει και στην αντιμετώπιση εξωγήινων απο το γαλαξία ανδρομέδα και απο ηφαιστειακή λάβα. Δοκιμάστε την

    Reply
  35. Ανώνυμος

    Δεν ψκάζουν νύχτα γιατί χαζέ την νύχτα κυκλοφορούν τα βαμπιρ. Μυαλό θέλει?Είσαι τόσο κουτός. Οι ψεκασμοί είναι αλήθεια. Τους βλέπω να τους κάνουν και στα χωράφια κάτι εξωγήινοι πάνω σε κάτι ufoμηχανήματα. Κάποιοι άκουσα οτι τα λένε τρακτερ

    Reply
  36. Ανώνυμος

    4:43 Ενω εσυ που μιλας εχεις τελειωσει το Χαρβαρντ τουλαχιστον.Ελληναρας ειναι αυτος που κατηγορει τους αλλους για πραγματα που κανει και ο ιδιος.Γκεγκε;

    Reply
  37. Ανώνυμος

    ellhnaras einai autos pou kanei oti kserei to thema gia to opoio milaei xwris na xei idea kai einai kai toso apolutos gi auto pou nomizei oti mporei na kanei kai plaka.gege twra?

    Reply
  38. Ανώνυμος

    Ελληναρας ειναι καποιος που δεν κατεβαζει αμασητη οποιαδηποτε μπαρουφα του πετανε;

    Reply
  39. Ανώνυμος

    3:52 Νομιζω οτι ενας νοημων ανθρωπος το μονο που εχει να κερδισει απο αυτη τη συζητηση ειναι η διασκεδαση.

    Reply
  40. Ανώνυμος

    Ολοι φταινε! Οι εβραιοι, οι μασωνοι, οι bilderberg! Μας ψεκαζουν για να μας εξαφανισουν. Λες και αυτοι δεν αναπνεουν το ιδιο αερα. Μηπως δεν επηρεαζονται επειδη ειναι Reptilians και Δρακονιοι χαχαχαχ! Αρε μυαλα κιμας με τον Λιακο Προφητη!

    Reply
  41. kapsoulis

    @3.46
    Ρε 3.46 Πας καλα ρε?????
    Εμεις μιλαμε σοβαρα για ενα τετοιο σοβαρο ζητημα και εσυ γελας??????Ημαρτον ρεεε…..Τι θα ακουσουμε αλλο……..

    Reply
  42. kapsoulis

    Λοιπον αυριο στην λαικη της μεταμορφωσης θα εχω μαζι με τις ντοματες και καμμια ντουζινα διαλυτες των chemtrails στην τιμη 12 ευρω εκαστος…
    Επισης θα διατιθενται και holy handgrenades αλλα σε τιμη 25 ευρω εκαστη…..Ολες κατασκευη του Don Croft!!!!!!
    Υποψη οτι η τιμη ειναι 25 ευρω αλλα δεν διαλυουν μονο τα Chemtrails, αλλα επιπλεον απομακρυνουν και καθε ανεπιθυμητο εξωγηινο που θα σας πλησιαση,διορθωνει την αυρα σας και περιεχουν θετικη οργονη για να εξουδετερωνουν την αρνητικη οργονη που σας ψεκαζουν…..ναι ρε οργονη του Βιλχελμ Ραιχ….

    επειδη το στοκ ειναι περιορισμενο θα τηρηθει αυστηρα λιστα προτεραιοτητος…….

    Reply
  43. Ανώνυμος

    @3.36 θα αντισταθω και δεν θα πεσω στο επιπεδο των επιστημονικων επιχειρηματων σου γιατι θα με νικησεις λογω εμπειριας!!

    Reply
  44. kapsoulis

    @3.27
    Τι εγινε ρε φιλε δεν σαρεσει η βαρυα επιστημη των chemtrails??????Ρε ξερεις ποιος ειναι ο Don Croft????
    Ημαρτον ρεεε.
    Ξερεις οτι εχει εφευρει τον διαλυτη των Chemtrails???
    "…..Don also incorporated the orgone generator into his Terminator, his latest hybrid modification of a Dr. Hulda Clark type 'zapper.'……."

    λινκ http://educate-yourself.org/ct/goodbyects10jan02.shtml

    Reply
  45. Ανώνυμος

    Τελικα οι ψεκασμοι επιασαν τοπο.Ολοι οι Ελληνες εχουμε παθει μαλακινση εγκεφαλου.

    Reply
  46. kapsoulis

    Και την νυχτα ψεκαζουν αλλα δεν φαινονται…..
    Αναγκαζονται να ψεκαζουν και την ημερα γιατι επεσε πολλη δουλεια………..

    Reply
  47. Ανώνυμος

    ψεκαζουν ΚΑΙ νυχτα.το καλοκαιρι με καθαρο ουρανο φαινεται καλα μερικα βραδυα.

    @kaspsoulis αντε για κανα σουβλακι τωρα,μεσημεριασε.
    που βρηκες το πιο οτι να ναι αρθρο για το θεμα απ ολο το internet και το βαζεις ως αντιπροσωπευτικο..
    Με κατι τετοιους ξερολες Ελληναρες σαν την παρτη σου εχουμε μεινει πισω στο μεσαιωνα

    Reply
  48. Ανώνυμος

    3:22 δεν προλαβα να διαβασω την πληρως τεκμιριωμενα επιστημονικη απαντηση σου κι εκανα νεα αναρτιση.Ακυρη λοιπον η αποριαμου αποστομοθηκα πληρως.

    Reply
  49. Ανώνυμος

    Τελικα γιατι δεν ψεκαζουν νυχτα μπορει να μου απαντησει καποιος η μονο βλακειες κατεβαζει το μυαλο σας;Απλη η απορεια μου,ευκολη επρεπε να ηταν και η απαντηση.

    Reply
  50. kapsoulis

    @3.14
    Ρε 3.14 ημαρτον ρεεεε…..
    Αμα ψεκαζαν νυχτα θα ειχαμε τετοιο τζερτζελε????
    Γινεται ημερα κατοπιν απαιτησεως των Χαρδαβελλα,Λιακο κλπ απο ολο τον κοσμο……..
    Παντως για να βαζεις τετοιο ερωτημα μαλλον στο συστημα θα ανηκεις οπως και η Νασα….Πες λοιπον στους φιλους σου στη Νασα οτι δεν μασαμε κουτοχορτο,θα τους αποκαλυψουμε αργα η γρηγορα……
    Μπορει να τους αποκαλυψει ο Χαρδαβελλας την επομενη εβδομαδα εχει πηγες μυστικες απο αστρολογους-καφετζουδες……για να δουμε……

    Reply
  51. Ανώνυμος

    Τραγική η κατάσταση με τα ζώα που βόσκουν εδώ μέσα και αφοδεύουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν…

    Reply
  52. Ανώνυμος

    Σιγα μην ασχοληθει σοβαρος επιστημονας με τις βλακειες που κατεβαινουν στο κεφαλι του καθε γραφικου.

    Reply
  53. Ανώνυμος

    2:58 Τι τραβάς και δεν το μαρτυράς;; Σε υποχρεώνει κανείς να διαβάσεις το συγκεκριμένο θέμα;;;

    Όλοι οι "έξυπνοι" που χλευάζεται μην ξοδεύεται το χρόνο σας γράφοντας μ@λ@κίες, αξιοποιήστε τον να βελτιώσετε το επίπεδο σας.

    Reply
  54. kapsoulis

    Καποια κουφαλιτσα ψεκαζει στο site,αλλοιως δεν εξηγειται… μεπιασε πονολαιμος………..

    Θα παρω τον Χαρδαβελλα για να μου πη το αντιδοτο,γιατι η ιερη χειροβομβιδα δεν αποδιδει….

    ιερη χειροβομβιδα για την διαλυση των chemtrails,την απομακρυνση των ανεπιθυμητων ¨ΕΤ" ισως και των κουνουπιων στο λινκ http://educate-yourself.org/dc/HHGconstruction10jan02.shtml

    Δυστυχως ειναι στα Αγγλικα αλλα μιλαμε για τρελλο γεληο……..αρχιζει δε ως εξης:

    If you want to clear out the unpleasant entities from your immediate environment, expel parasitic/predatory ET’s from your auric field, neutralize the energetic effects of chemtrails, etc., just make one or more of these and put it on the ground or in your house, according to your intuitive promptings….

    Reply
  55. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΕΜΑ,Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ.

    ΓΙΔΙΑ.ΑΝΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.ΚΑΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΕ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΑΤΕ ΤΡΕΛΟ.

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ..

    Reply
  56. kapsoulis

    Ρε μαγκες βαλτε κανενα πιο καινουργιο αρθρο…
    Αυτο ειναι απο 19-9-2008 και το λινκ ειναι:
    http://www.wariscrime.com/2008/09/19/news/chemtrails-according-to-kevin-martin/

    Νομιζω ο Λιακο στο επιστημονικο του μπλογκ εχει κατι καλο,,,ο Χαρδαβελλας επισης……..
    ρε τι τραβαμε και δεν το μαρτυραμε, ρεεεεεεεε…….

    Reply
  57. Ανώνυμος

    Λοιπον. Ας αρχίσουμε.
    Παρατήρησε απο ο 2004 και μετά οτι κάτι του συνέβαινε οπότε άρχισε να το ψάχνει. Όμως ταυτόχρονα λέει οτι γνώριζε για τους αεροψεκαμσούς απο το 2000 και δεν μπορούσε να πει τίποτα. Πάλι δεν λέει τίποτα παραπάνω απο μια απλή αναφορά χωρίς ουσία. Αφού έχει άτομα στα πράγματα γιτί δε λέει τί ακριβώς ψεκάζουν και για πιο λόγο. Η αναφορά για αλλαγή της ροής του αέρα είναι με επιφυλακτικότητα. Επίσης αν είσαι μετεωρολόγος γνωρίζεις το κλίμα και τις συνθήκες οπότε μπορείς να γνωρίζεις σε ποσοστό 90% (τυχαίο δε νομίζω)το αν ένα αεροπλάνο θα αφήσει ίχνος στην ατμόσφαιρα σε συγκεκριμένη περιοχή λόγω καιρικών συνθηκών. Συνοψίζοντα αν ψεκάζουν για το λόγο που λεεέι σημαίνει οτι κυρίως οι αμερικάνοι το κάνουν για να έχουν κάποιο είδος ελέγχου της ροής έναντι των άλλων οπότε λογικά ψεκάζουν και την ρωσία, και τη κίνα με τη σύμφωνη γνώμη τους. Πιθανόν?Μάλλον όχι. Τέλος πάντων. Τελευταία αρρωσταίνει ο κόσμος. Είναι μια ατάκα χαζή, χαζή και τρομερά προπαγανδιστική. Στοιχεία και νούμερα κύριοι.
    ΥΓ. Οι μόνοι που δε ψεκάζονται είναι οι πιλότοι. Άρα αυτοί είναι υπευθυνοι καθώς ακόμα και ο ομπάμα ψεκάζεται. Συνομοσία των πιλότων για κυριαρχία επι της γης. Ή εξωγήινοι. Εκτός και αν ο ψεκασμός γίνεται αλλά δεν είναι επικινδύνος για την υγεία ή υπάρχει αντίδοτο που αυτοί μόνο έχουν. Λογικές σκέψεις. ¨οσο όμως δεν υπάρχει ορθή ενημέρωση και όχι εκφοβιστικά παραδείγματα για τα μικρά παιδάκια τότε εγώ είμαι επιφυλακτικός. Ευχαριστώ που με διαβάσατε.

    Reply
  58. Ανώνυμος

    EISTE ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΤΗΝΗ .

    ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΕΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΖΩΑ Ε ΖΩΑ

    Reply
  59. Ανώνυμος

    Ο αεροψεκασμός είναι υπεύθυνος για πολλές παρενέργειες,συφιλη,βλενόρροια,aids,πισωγλεντίαση,Πασοκίαση.

    Reply
  60. Ανώνυμος

    Και εγώ από αρνητής και μιλώντας περί συνωμοσιολογίας στάθηκα σκεπτιστικά στο φαινόμενο (αν μπορούμε να το πούμε έτσι).Προσωπικά δεν έχω ούτε αρρωστήσει πιο συχνά ούτε αισθάνομαι πιο βλάκας από ότι ημουν.Με προβληματιζει όμως η συχνή παρουσία των σύννεφων αυτών και η άρνηση απάντησης εκ μέρους κάποιας Κυβέρνησης (φυσικά όχι της Ελλάδας που χορεύει στο ντέφι άλλων) Και στο συγκεκριμμένο άρθρο πάλι στέκομαι σκεπτιστικά.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *