Η CIA πίσω από το Facebook ;;;;;;;(video)

Επίσημες δηλώσεις επιβεβαιώνουν αυτό που υποψιάζονταν πολλοί. Το Facebook…

δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πείραμα της CIA και μάλιστα πείραμα το οποίο πήγε πολύ καλύτερα απ’ότι οι ίδιοι περίμεναν. Τα εύσημα, σύμφωνα με τον διευθυντή της CIA, ανήκουν στον Mark Zuckerberg, ο οποίος στην CIA είναι γνωστός με την….
κωδική ονομασία “The Overlord” (Ο Επικυρίαρχος).

Ο διευθυντής της CIA, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Mark Zuckerberg δήλωσε τα εξής στην συνεδρίαση του Κονγκρέσου για τη συνέχιση της χρηματοδότησης του πειράματος:

“Μετά από χρόνια δημόσιας παρακολούθησης, μείναμε πραγματικά εκπληκτοι με το πόσο πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να δημοσιεύσουν την διεύθυνσή τους, τις θρησκευτικές και πολιτικές τους πεποιθήσεις, αλφαβητική λίστα με όλους τους φίλους τους, προσωπικά e-mail, τηλέφωνα, εκατοντάδες φωτογραφίες του εαυτού τους, ακόμα και πληροφορίες για το τί ακριβώς κάνουν από λεπ΄το σε λεπτό. Πραγματικά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τη CIA”.

Επίσης υπογράμμισε πόσα λεφτά γλυρώνει η CIA από το Facebook. Δυστυχώς, όπως δήλωσε, άλλα προγράμματα όπως το Twitter δεν πηγαίνουν τόσο καλά: “400 δισ tweets και ούτε μια χρήσιμη πληροφορία…”


epikaira

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  2. Ανώνυμος

    προς 5:30

    με τον …πόρδο που πέταξες από το στόμα, είναι σαν να λες: "μην ασχολείστε με τη Μοσάντ -φτου κακά-, θέλουμε να βλέπετε μόνο μέχρι ένα μετρο μπροστά από τη μύτη σας, να ασχολείστε με τα "κομουνοπασόκια".. να ασχολιόσαστε με τον ΠΑΟ και το ΘΡΥΛΟ, με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, τους ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ και τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ και όλα τα υπόλοιπα τεχνητά δίπολα που σας έχουμε φτιάξει για να μην κοιτάτε λίγο παραπέρα.

    ως εκ τούτου, δικαιούμαι να υποθέσω οτι είσαι ένα αρχίδι της μοσαντ. Αν έχω δίκιο, γαμ* το *υνί που σε πέταγε.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΣΤΑ ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΑΣ Η ΣΙΑ Η ΤΙΑ ΚΑΙ Η ΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΑΙ
    ΑΛΟΣΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ
    ΓΑΜΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΟΠΑΣΟΚΙΑ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Και να μην το εχουν φτιαξει αυτοι, το οτι το χρησημοποιουν δεν σας λεει κατι;
    Αν και κατα την γνωμη καποιων ειναι δημιουργημα της DARPA……

    Reply
  5. GAP και ξερό ψωμί

    πρός όσους μιλάνε για "συνομωσιολογία":

    – ναι, ειναι τόσο "λογικό" να αυτοφακελώνεσαι και να δίνεις χαρτί και καλαμάρι τόσες προσωπικές σου πληροφορίες…πού το πρόβλημα;

    – η Διαμαντοπούλου (αυτή η κάργια της λέσχης bilderberg, με το υποχθόνιο ύφος), το πρώτο πράγμα που είπε όταν βγήκε η συμμορία GAP στην εξουσία, ήταν "θα μαθαίνουν τα παιδιά του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ τα δίκτυα "κοινωνικής δικτύωσης" (τί ωραίος όρος), όπως facebook και twitter" (αυτό είναι -άραγε- το πρόβλημα της παιδείας μας; ή μήπως η προτεραιότητα της κάργιας είναι να βεβαιωθεί το σύστημα οτι τα παιδιά θα γίνουν στα σίγουρα …γελάδια στη φάρμα, να τα αρμέγουμε και να μην κουνανε ρουπι ακόμα και όταν τα πάμε για σφαγή)

    – δεν σας κάνει εντύπωση πόσο ενορχηστρωμένα και εμφατικά όοολα τα παγκόσμια μεγαλοκάναλα, κατά τα γεγονότα της αιγύπτου/τυνησίας τονίζανε οτι πρόκειται για "επανάσταση μέσω facebook και twitter"… To μύνημα που θέλουνε να περάσουνε, είναι "την "επανάστασή" σας ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ μέσω facebook και twitter, και μετά εμείς θα σας φέρουμε τον el-baradei σας"

    [εμάς μας φέρανε τον Παππού του GAP το '44, και τον καραμανλή το '74, αλλά που θα πάει, δεν θα ξυπνήσουνε τα πρόβατα;]

    όσο το facebook δεν είναι στημένη δουλειά από CIA ή Mossad (εγώ προσωπικά Mossad διακρίνω, η οποία το έχει πάγιο σύστημα να στρατεύει φοιτητές πανεπιστημίων εβραϊκής καταγωγής, όπως βεβαίως-βεβαίως ο κ. Zuckerberg!), άλλο τόσο η ελπίδα των ελλήνων είναι ….οι atenistas, οι οικολόγοι του ΣΚΑΙ, και "η κοινωνία των πολιτών" (Ω, τί νεολογισμός!) [= οι ΜΚΟ (όλες!)].

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Εκτός από τη C.I.A , πίσω από το Facebook βρίσκεται και η Ισραηλινή Mossad.Οπότε, όσοι έχετε Facebook …..

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Χαχα ρε την παλεύετε; Αυτό το βίντεο το κάνανε ως σάτιρα για να την πούνε σε συνομωσιολόγους κλπ.

    Πάντως όντως το facebook χρησιμοποιείται από τις αρχές και από τη CIA παρόλο που θέλουν να το παρουσιάσουν ως σάτιρα. Έχουν ακουστεί πάρα πολλές περιπτώσεις που χρησιμοποιήθηκε για συλλήψεις ή κυβερνητικό έλεγχο σε διάφορες χώρες όπως η Αίγυπτος.

    Reply
  8. Μανώλης

    Το συγκεκριμένο βιντεάκι είναι από το Onion το οποίο ως γνωστό, λέει τις ειδήσεις που θα θέλαμε ή που φοβόμαστε ν' ακούσουμε κι όχι τις αληθινές.
    Πάντα το λέω και θα συνεχίζω να το λέω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου: ALWAYS CONSIDER THE SOURCE!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *