Νέα επένδυση της Coca Cola στην Ελλάδα

Ως έδρα του νέου Citizen Interaction Center (Κέντρο Διαδραστικής Επικοινωνίας Πολιτών) για την κεντρική και νότια Ευρώπη επελέγη από την The Coca Cola Company η Αθήνα.
Η απόφαση γνωστοποιήθηκε με επιστολή προς τον Πρωθυπουργό από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Muhtar Kent, και τον Πρόεδρο της επιχειρησιακής μονάδας κεντρικής και Νότιας Ευρώπης, Ν. Κουμέτη. …

Σύμφωνα με την επιστολή, η απόφαση ελήφθη βάσει της τεχνογνωσίας και της γλωσσικής κατάρτισης που διαθέτουν οι Έλληνες, «αλλά και της δυνατότητάς μας να συνεισφέρουμε στην κοινωνία προσφέροντας ελκυστικές και υψηλού επιπέδου θέσεις απασχόλησης σε νέους ταλαντούχους Έλληνες στον αναπτυσσόμενο τομέα της κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας».

Η Coca Cola δηλώνει επίσης τη δέσμευσή της να επενδύσει και να ενισχύσει την παρουσία της στην Ελλάδα. Το Citizen Interaction Center θα είναι το διοικητικό και επιχειρησιακό κέντρο για τις δραστηριότητες διαδικτυακής και κοινωνικής δικτύωσης της Coca Cola στην περιοχή. Η λειτουργία του προβλέπεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2014 και θα καλύπτει 23 χώρες της κεντρικής και νότιας Ευρώπης.

Πηγή: Marketing Week

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *