Το νέο concept της Chevrolet στο Πεκίνο


Ένα νέο μοντέλο θα παρουσιάσει η Chevrolet στην έκθεση του Πεκίνο μέσα στις επόμενες ημέρες. Το προσθιοκίνητο όχημα που ονομάζεται Volt MP5 concept, θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία του Volt με την απόδοση στους 150 ίππους, ενώ την ίδια στιγμή θα έχει την πρακτικότητα ενός crossover.To εντυπωσιακό Volt MP5 concept που στο εμπρός του μέρος μοιάζει πολύ με το Volt, θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση του Πεκίνο. Το νέο αυτό crossover είναι προσθιοκίνητο, ενώ η ιπποδύναμη του θα φτάνει τους …

… 150 ίππους με τη ροπή να αγγίζει τα 370 Nm. Η φόρτιση των μπαταριών ιόντων λιθίου (απόδοσης 16 kW/h), θα ολοκληρώνεται σε 8 ώρες από μια απλή πρίζα 120V και σε μόλις 4 ώρες από μια πρίζα 240V.

Οι διαστάσεις του crossover μοντέλου είναι τα 4.585×1.871×1.612 χιλ. για ΜxΠxΥ, και 2.760 χιλ. για το μεταξόνιο, ενώ η εταιρεία ανακοινώνει χωρητικότητα για τις αποσκευές της τάξης των 863 λίτρων. Τέλος, ως αμιγώς ηλεκτρικό θα έχει τη δυνατότητα να κινηθεί για την απόσταση των 51 χιλιομέτρων, ενώ η τελική του ταχύτητα είναι τα 160 χ.α.ω.
autotriti

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *