Καταγγελία αναγνώστη: Η Cosmote με εξαπάτησε και συνεχίζει να με εξαπατά

Είμαι συνδρομητής στην Cosmote πάνω από 15 χρόνια. Εδώ και 9 μήνες στέλνω SMS από το κινητό μου και η Cosmote με χρεώνει για μεγαλύτερο αριθμό SMS…

από αυτά που πραγματικά στέλνω. Για 8 μήνες σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους τρόπους και με όλα τα τμήματα της Cosmote δεν μπορούσαν να βρούν τι φταίει και ενώ στέλνω για παράδειγμα 100 SMS χρεώνομαι για 150.

Μετά από τόσο καιρό ανακαλύψαμε ότι όταν είναι ενεργοποιημένο το 4G στο iphone5 την ώρα που στέλνονται τα μυνήματα κάποια από αυτά φαίνεται να στέλνονται 2 φορές με χρονική διαφορά μερικών δευτερολέπτων. Υπάρχει δηλαδή μια ασυμβατότητα στη λειτουργία του δικτύου 4G της Cosmote με την αποστολή SMS από iphone 5.

Και ενώ περιμένω πως θα με αποζημιώσει η Cosmote για τα SMS εκτός του παγίου μου που μου χρέωνε τόσο καιρό χωρίς εγώ να τα έχω στείλει πραγματικά, μου απαντάνε ότι αυτό δεν το θεωρούν σαν πρόβλημα του δικτύου τους αλλά φταίει η συσκευή (την οποία επίσης η Cosmote μου έχει πουλήσει).

Το ζήτημα είναι ότι από οποιοδήποτε Cosmote iphone5 στέλνει κανείς SMS, με ενεργοποιημένο το 4Gχρεώνονται παραπάνω μυνήματα από αυτά που στέλνει ο συνδρομητής, εκτός και αν τύχει να βρίσκεται σε περιοχή που δεν έχει 4G.

Πείτε μου τι πρέπει να κάνω τώρα που ανακαλύψαμε ότι εξαιτίας του προβλήματος αυτού μου χρεώνουν παραπάνω μυνήματα. Εδώ και κάποιες μέρες στέλνω τα SMS έχοντας απενεργοποιημένο το 4G και φαίνεται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Όμως τα παραπάνω μυνήματα που ήδη με έχει χρεώσει η Cosmoteτους τελευταίους 9 μήνες και εγώ δεν έχω στείλει είναι πάνω από 1000 δηλαδή πάνω από 100 ευρώ. Και εκτός του άλλων έχω πάει πάνω από 20 φορές σε κατάστημα Cosmote αφήνοντας τη δουλειά μου για να διεκδικήσω τα αυτονόητα μέχρι που βρέθηκε τελικά τι έφταιγε.

Αναρωτιέμαι τι πρέπει να ζητήσω σαν αποζημίωση για όλη αυτή την ταλαιπωρία που έχω υποστεί χωρίς να φταίω. Το άσχημο είναι ότι για καταγγελία στην ΕΕΤΤ πρέπει να περιγράψεις το πρόβλημα σε ελάχιστες λέξεις πράγμα που στην περίπτωσή μου δεν γίνεται.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *