Ένταλμα σύλληψης στον πρόεδρο ΔΣ της CYTA Στάθη Κιττή απο λεπτό σε λεπτό η σύλληψη ! ! !

Εντάλματα σύλληψης εξέδωσε το πρωί το Δικαστήριο, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, για τον Πρόεδρο του Δ.Σ της ΣΥΤΑ, Στάθη Κιττή, τον συντεχνιακό της ΑΤΥΚ, Ορέστη Βασιλείου και τους αδελφούς Γιάννη και Γρηγόρη Σουρουλλά, σε σχέση με το σκάνδαλο της αγοραπωλησίας γης στη…. Δρομολαξιά.
Η σύλληψη των τεσσάρων αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ωρών.
Πρόκειται για την υπόθεση της αγοραπωλησίας τουρκοκυπριακής γης μέσω των Ταμείων Συντάξεων της CΥΤΑ.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση παραπέμπονται ενώπιον του δικαστηρίου στις 2 Οκτωβρίου, ο Νίκος Λίλλης και οι δύο Λοχίες της ΚΥΠ, Κώστας Μιαμηλιώτης και Λευτέρης Μούσκος.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης ο Νίκος Λίλλης αγόρασε το ακίνητο στην Δρομολαξιά από τον Τουρκοκύπριο Μουσταφά, τον οποίον εκθέσεις της ΚΥΠ παρουσίαζαν εικονικά να διαμένει στις ελεύθερες περιοχές ώστε να μπορεί να ολοκληρωθεί η πράξη με βάση το νόμο. Εμπλοκή στην ετοιμασία των εκθέσεων είχαν τα δύο μέλη της ΚΥΠ τα οποία φέρονται να χρηματίστηκαν από τον Λίλλη. Το ακίνητο του Τουρκοκύπριου, το οποίο εξασφαλίστηκε σε εξευτελιστική τιμή, αγοράστηκε για πολλά εκατομμύρια από το Ταμείο Συντάξεως της CYTA ως επένδυση με την ανέγερση γραφείων.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *