Αποσιώπηση αθώωσης Σώρρα και ΕΝD από την μήνυση Γεωργιάδη. Τα 600δις υπάρχουν κατατεθημένα υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

Με αυτήν την ανάρτηση θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στον Ελληνικό Λαό το αθωωτικό αποτέλεσμα…

της δίκης κατά του Σώρρα καί της Εnd Νational Dept (E.N.D.) βάσει της μήνυσης που είχε υποβάλει ο Άδ. Γεωργιάδης “για διασπορά ψευδών ειδήσεων για ότι αφορά την πρόταση χρηματοδότησης προς την Ελλάδα με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ξεσηκωμό των πολιτών και την παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του Ελληνικού Συντάγματος”, αθώωση που αποσιωπήθηκε επιμελώς και συστηματικά από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Πειστήριο τής αθώωσης τα απόσπασμα τηλεοπτικής εκπαμπής.

Είναι καιρός να μάθουν όλοι οι Έλληνες ότι οι αξίες υπάρχουν κατατεθημένες υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου, έως ότου οι ελληνόφωνοι κυβερνήτες μας να αποφασίσουν να τις αξιοποιήσουν και να απεμπλέξουν την Ελλάδα (και την Κύπρο) από τα νύχια των Διεθνών Τραπεζικών αρπακτικών και των εδώ αντιπροσώπων τους.

Ο Ελληνισμός στενάζει διότι ο ΓΑΠ ενέπλεξε την Ελλάδα στα νύχια των τοκογλύφων, δημιουργώντας μία εικονική πραγματικότητα περί του χρέους (μαγειρείο ΕΛΣΤΑΤ και ομιλίες του ανά την υφήλιο περί του ελληνικού Τιτανικού). Εν συνεχεία οι υπόλοιποι Παπαδήμος, Σαμαράς συνεχίζουν το έργο διατήρησης του έθνους σε κατάσταση δουλείας. όπως οι προϊστάμενοί τους (Μέρκελ καί διεθνείς τοκογλύφοι) τους διατάσσουν, αποκρύπτοντας και λοιδωρώντας τις προσπάθειες της ΕΝD να ελευθερώσει την Ελλάδα.

Ήρθε η ώρα νά δούμε ποιοί πράγματι μας κυβερνούν καί ποιές είναι οι μεθοδεύσεις τους εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας.

Πηγή: ENDinfo1

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *