Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ των …….DALTOΝ

του ιατρού Βλάση Γωγούση

Λοιπόν , φίλοι μου αγαπημένοι, ( πούλεγε κι` ο μακαρίτης ο Γιώργος Οικονομίδης) , να μην ξανακούσω τις φράσεις : « το είπε η τηλεόραση» , «το άκουσα στο ραδιόφωνο » , «το διάβασα στις εφημερίδες». Κάποιοι καλοπληρωμένοι κονδυλοφόροι που ονομάζονται μεγαλοδημοσιογράφοι..
–πλην ολίγων εξαιρέσεων, για νάμαι δίκαιος – ( και….
για να μπορώ να ξεγλιστρήσω ,αν κανένας απ` αυτούς μου κάνει …αγωγή ) , μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, την ίδια μέρα, την ίδια ώρα , την ίδια στιγμή (και «ζάπιγκ» να κάνεις ,την ίδια είδηση θ` ακούσεις!!). Μιά είδηση, σερβιρισμένη ταυτόχρονα, σε εκατομμύρια ακροατές, τηλεθεατές και αναγνώστες , με τρόπο που δεν επιδέχεται σχολιασμό και αμφισβήτηση.!

Τα Μ.Μ.Ε. σπέρνουν τον τρόμο και τον πανικό, άλλοτε ,π.χ. , για τη νόσο των τρελλών αγελάδων, άλλοτε για την νόσο των χοίρων, την νόσο των ορνίθων και – προ καιρού – τη νόσο των κουνουπιών της …..δυτικής όχθης του Νείλου (ποτέ δεν κατάλαβα-βέβαια- γιατί η κυβέρνηση της Αιγύπτου, δεν δίνει «βίζα …πτήσεως» στα κουνούπια της…. ανατολικής όχθης !!!). Σπέρνουν ,λοιπόν ,τον τρόμο και τον πανικό , μεγαλοποιώντας και τρομοκρατώντας τους αναγνώστες και τους τηλεθεατές , για να κάνουν τους Έλληνες να ξεχάσουν το Δ.Ν.Τ. και τους συνεταίρους του!
Θυμάστε τι έγινε πέρυσι με το εμβόλιο των…..χοίρων (όποιος επιθυμεί να λάβει το προφητικό μου άρθρο “ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ” ,ένα άρθρο που το ανήρτησα στο διαδίκτυο ,ας μου τηλεφωνήσει στο 6936/875528). Το άρθρο μου εκείνο ,στοίχισε ,σε μένα μεν , 2 εξώδικα και μία αγωγή, στο δε Ελληνικό Δημόσιο….50.000.000 ΕΥΡΩ για αγορά εμβολίων ……α δ ο κ ί μ α σ τ ων ,που τελικά έμειναν στα ράφια και τώρα ψάχνουμε να τα πουλήσουμε σε τρίτες χώρες, προτού να λήξει η προθεσμία τους και δεν βρίσκουμε αγοραστές!
Σας θυμίζω επίσης – τι σκαρφίστηκαν πριν λίγο καιρό – οι…σωτήρες του Έθνους και μας σερβίρισαν εν χορώ, τότε , όλα τα Μ.Μ.Ε. -«ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ –ανήγγειλαν πομπωδώς – μεγαλοεπιχειρηματίες στην Μύκονο για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων Ευρώ . 1000 υπάλληλοι του ΣΔΟΕ κοσκινίζουν τα νησιά και ανακαλύπτουν απίστευτα ποσά που απεκρύβησαν από μεγαλοεπιχειρηματίες ! » . ( Ο ένας από τους «αδιάφθορους», άρπαξε ,αν θυμάστε , ένα φακελάκι με 30.000 Ευρώ, και διατάχθηκε……Ε,Δ.Ε. !).

Ε ! και τι έγινε, τους πιάσανε και τι τους κάνανε, κλείσαν μήπως τις επιχειρήσεις τους ,μπλοκάρανε τα ακίνητα και τους τραπεζικούς λογαριασμούς των ιδίων ,των παιδιών, των αδελφών , των συζύγων και των…. κατάξανθων «γραμματέων» τους; ( τι τραβάν κι`αυτές οι δόλιες !!). Εισπράξαν , μήπως ΑΜΕΣΑ ,τα υπέρογκα πρόστιμα που διατυμπανίζουν ότι τους επέβαλαν (και τα οποία με τις εφέσεις και τις αναβολές ούτε τον χρόνο που δεν έχει Αύγουστο θα πληρωθούν;;). Ο Χ Ι , όμως το (ανώριμο ) κοινό, ικανοποιείται!! « Ευτυχώς-λένε – μπορεί να μας κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις, μπορεί να μας ληστεύουν τα δώρα Πάσχα και Χριστουγένων και να μας καζικώνουν και με το ….ΛΑΦΚΑ ,αλλά σβέρκωσαν τουλάχιστον ,επί τέλους , και τους μεγάλους φοροφυγάδες !»

Κούνια που σας κούναγε, οι φοροφυγάδες θα πληρώσουν , όσα πλήρωσαν και κάποιοι εντιμότατοι πολιτικοί, που με τα δικά μας λεφτά απέκτησαν περιουσίες τεράστιες γι` αυτούς και τα …..τρισέγγονά τους ,που κάνανε γάμους και δεξιώσεις στα Παρίσια, που κουβαλούσαν με τις βαλίτσες τα εκατομύρια , που παίρνανε επιταγές από… ανώνυμους, για να πληρώσουνε τα…. δίδακτρα των τέκνων τους ,. Έτσι ,όπως σας τα λέω εγώ τώρα, αγαπητοί μου φίλοι ,έτσι «χοντρά» θά πρεπε να σχολιάζουν ,οι δημοσιογράφοι την είδηση για τους απατεώνες της Μυκόνου, είδηση, που επί 2-3 ώρες προαναγγέλλονταν εν χορώ , απ`όλα τα κανάλια .

Αυτά, για τη λειτουργία του συστήματος και για κάποιους πρωτοκλασάτους δημοσιογράφους ,την « συμμορία Dalton » όπως την ονόμασα στην επικεφαλίδα , γι` αυτούς που και αστυνομικούς πληρώνουμε να τους φυλάνε, μη πάθουν τίποτα ,οι κανακάρηδες και… χάσει η Βενετιά βελόνι !!.

Άντε μην… ανοίξω το στόμα μου , γιατί τα «πήρα» τώρα.

Δρ ΒΛΑΣΗΣ ΓΩΓΟΥΣΗΣ

http://taxalia.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. mitsualto

    δείτε οπωσδήποτε το ντοκιμαντέρ που αναρτήθηκε χθες το βράδυ , χρεωκρατία (υπάρχει λόγος για το ω ,από το χρεώνω?)deptocracy . οι αλήθειες καλό είναι να διαδίδονται . πριν το δείτε καθαρίστε καλά το μυαλό σας

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όταν όμως εμείς σαν λαός δεν καταλάβουμε το στημένο παιχνίδι που παίζετε εις βάρος μας τότε πως έχουμε την απαίτηση να αλλάξουνε τα πράγματα στη χώρα μας;

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Σωστός ο γιατρός.Γράψε, αν θέλεις, πότε και που θα εκδικαστεί η αγωγή εναντίον σου, να προστρέξω κι'όποιος άλλος θέλει, ως κοινό περί δικαίου αίσθημα…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *