default-gr.blogspot.com: Με σιγουριά ατενίζουμε το μέλλον

default-gr.blogspot.com:

Το ιστολόγιο αυτό εδημιουργήθηκε μόλις ανέλαβε η κυβέρνησα του ΓΑΠ. Εμείς που ζουσαμε στο εξωτερικό γνωρίζαμε ότι η Ελλάδα θα πάει φουνταριστή και ξέραμε και ποιος εχει αναλάβει την εργολαβία.
Ετσι δημιουργήσαμε αυτό το ιστολόγιο, που ελάχιστα ανανεώνεται λογω έλλειψης χρόνου. Η επιλογή του τίτλου ειναι κατανοητή. Η φωτογραφία που βλέπετε αριστερα ήταν η……
πρώτη που αναρτήσαμε.

Οχι κυριοι, πρίν τον κ. Max Kaiser υπήρξαν και άλλοι που ειχαν δεί το μέλλον. Μιλάνε αλλά πολλοί από εσάς έχουν ακόμη κλειστά αυτια. Φοβούνται.

Αν ειναι να γίνει κατι με τη κυβερνηση αυτή πρέπει να γίνει τωρα, πριν πιασουν οι ζεστες.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    Αν ναι ανοίχτε τις πόρτες και μπείτε μέσα γιατί ο Έλληνας μόνο εκεί δεν θα σας κυνηγήσει.

    Ο Έλληνας έχει μάθει να ζεί ελεύθερος εσείς όχι.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    << Με σιγουριά ατενίζουμε το μέλλον >>

    Τις κρεμάλες τις βλέπετε και στο βάθος το Γουδί ?

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Δεν ξέρω σε ποια χώρα ζείτε αλλά αν θελήσουν οι …. αγορές δηλαδή οι ( The money masters ) και όποτε το θελήσουν σε 10 μέρες θα …φουντάρει. Μάλλον πρέπει να δείτε και εσείς την πραγματικότητα και όχι την αντίληψη της πραγματικότητας. Όλα υπάρχουν στο διαδίκτυο ( δεν φοβούνται πλέον ) , αρκεί να ψάξετε σωστά και θα τα βρείτε.
    drosulitis

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΗΡΕ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ 15 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΚΛΑΣΕ ΜΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕ.ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΠΗΡΕ 17 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΑΜΑ ΕΔΩ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ – ΤΕΣΣΕΡΑ Κ0ΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ.ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΕΧΡΙΤΗ 10:59
    ΠΛΥΝΕ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Τ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ ΠΑΛΙΟΜΠΑΓΙΟΚΟ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΜΗΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ , ΡΕ. ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΗΣ.
    ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΡΑΦΗΣ, ΞΗΓΕΙΣΟΥ ΤΩΡΑ, ΛΟΥΓΚΡΑ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Την Κυριακή είναι 1η Μαΐου. Σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας γίνονται πορείες. Να είμαστε όλοι εκεί. Ο κάθε ένας στην περιοχή του. Να δείξουμε σε όλους τη δύναμή μας. Μην αφήνουμε άλλο να τρώνε το δικό μας κόπο. Να σκεφτούμε το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1Η ΜΑΪΟΥ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *