ΤΟ DEFENCE NET ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟ 24/11/2014 ΚΑΤ΄ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ, (ΟΙΜΟΣ) ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΣΗ!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ!

Είναι ασφαλώς από τα μεγαλύτερα sides το DefenceNet και εμείς πολλές φορές αναμεταδίδουμε ειδήσεις και πληροφορίες από αυτό. Ακόμη όμως κι αν γράφουμε δικά μας κείμενα μέσα στην είδηση που παίρνουμε από το DefenceNet, θα βάλουμε ενεργό σύνδεσμο που θα λέει ότι το ρεπορτάζ το βρήκαμε εκεί. Αν δε, αναδημοσιεύσουμε το άρθρο ως έχει, παραπέμπουμε (πάντα με ενεργό σύνδεσμο) ως πηγή κατ΄ ευθείαν στο το DefenceNet.

Είχαμε και στο παρελθόν εντοπίσει κάποια πράγματα που πήραν από εμάς χωρίς να μας αναφέρουν αλλά τώρα υπερέβησαν τα εσκαμμένα! Αναμεταδίδουν στην κεντρική θέση του side τους μια δική μας  αποκλειστική ανάρτηση που από τις  24/11/2014 είχαμε δημοσιεύσει με τίτλο:

ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΑ  ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

χωρίς να αναφέρουν την πηγή, δηλαδή το ιστολόγιό μας, αλλά λες  και είναι δική τους ανάρτηση με υπέρτιτλο
ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΓΙΑ “ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ”
και τίτλο Συγκλονιστική πρόρρηση του Αγίου Πορφύριου από το 1991 για την σημερινή ανώμαλη εποχή  την υπογράφουν με το συνηθες “Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr”

Αυτό είναι πέρα για πέρα αντιδεοντολογικό και κλονίζει το κύρος του DefenceNet, που στο κάτω κάτω δεν έχει ανάγκη να προβαίνει σε τέτοιες μικρότητες, αφού και μεγάλο και έγκυρο side είναι.

Εμείς πώς τους αναφέρουμε ως πηγή, αυτούς που έχουν τεράστια αναγνωσιμότητα και υποτίθεται ότι δεν μας έχουν ανάγκη; Αν πάψουν όλοι να τους αναφέρουν, θα έχουν αυτά τα ρεκόρ αναγνωσιμότητας;

Θέλοντας να πιστεύουμε ότι οφείλεται σε σοβαρή μεν, παράλειψη δε, τους προτρέπουμε να διορθώσουν το σφάλμα τους και να αναφέρουν το ιστολόγιό μας ως την πηγή τους, όπως έκανε το μεγαλύτερο ιστολόγιο το Ξυπνήστε ρε.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *