Τεστ DNA για το μωρό που είχαν Ρομά στη Μυτιλήνη

Εξέταση DNA θα πραγματοποιήσουν οι Αρχές στο μωρό του ζευγαριού που συνελήφθη στη Μυτιλήνη, ενώ παράλληλα αναζητούνται οι βιολογικοί γονείς του.
Χθες. τρεις Ρομά ελληνικής καταγωγής συνελήφθησαν με την κατηγορία της αρπαγής του 2,5 μηνών αγοριού…

Πρόκειται για μια 51χρονη γυναίκα, τον 21χρονο γιο της και την 19χρονη σύντροφό του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, καθώς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκαν από την αστυνομία σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή της Αγίας Κυριακής, έχοντας το βρέφος στην αγκαλιά τους, αλλά χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι τρεις συλληφθέντες, ανακρινόμενοι έπεσαν σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησαν ότι πήραν το βρέφος στην Αθήνα από άλλη τσιγγάνα η οποία τους είπε πως δεν μπορούσε να το μεγαλώσει και τους το χάρισε. Όπως ανέφεραν το λυπήθηκαν και το κράτησαν.

Αργά χθες το απόγευμα, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για αρπαγή ανηλίκου.

Σε δηλώσεις της η δικηγόρος των τριών Ελλήνων Ρομά υποστήριξε πως οι πελάτες της πήραν το παιδί όχι για να το πουλήσουν, όπως εικάζεται, αλλά γιατί η φυσική μητέρα του ήταν φτωχή και δεν μπορούσε να το μεγαλώσει.

e-go.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *