DON’T DO IT ΜΗΤΣΟ ! ! !


ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩ ΕΥΡΩΠΕΗ ( ούπς! ορθογραφικό λάθος ) ΣΩΤΗΡΕΣ »

Από mitsoskylo

Θέλοντας να επιβεβαιώσω για άλλη μια φορά πως ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου , θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω να αντιδράσετε σε όλο αυτό το κακό που σας βρήκε με την οικονομική κρίση και τη σκληρή επίθεση που δέχεστε ως πολίτες από αυτούς που σας κυβερνούν ( είτε προέρχονται από την Ελλάδα , είτε από το εξωτερικό ).Πάντα με τη λογική ενός σκύλου , καθώς βλέπω τα πράγματα διαφορετικά , αποστασιοποιημένα , χωρίς προσωπικό όφελος.
Ως γνωστόν , σε εμάς τους σκύλους αρέσει η αδράνεια , μας αρέσει να καθόμαστε , να ξαπλώνουμε , να μην κάνουμε τίποτα και να μην υπακούμε σε εντολές ,( με εξαίρεση αυτά τα σπαστικά , αχώνευτα και κατακριτέα από το σύνολο των σκύλων , σκυλάκια που….
.

χαίρονται να υπακούν πιστά σε ένα σωρό άχρηστες εντολές των δίποδων φίλων μας ), οπότε και οι προτάσεις μου σ’εσάς θα είναι βασισμένες στη λογική του ” τι δεν πρέπει να κάνεις ” , κι όχι ” τι πρέπει να κάνεις “.
1) βλέπω εσάς να χάνετε όλη σας τη ζωή στο βωμό του χρήματος , το οποίο ουσιαστικά δίνετε σε κάποια ομάδα ανθρώπων για να το διαχειριστούν προς όφελός σας . Βλέπω επίσης πως αυτή η ομάδα ανθρώπων , έχοντας τη νοοτροπία των σκύλων , δεν κάνουν απολύτως τίποτα , ούτε υπακούν στις εντολές σας για σωστή διαχείριση των δικών σας χρημάτων . Αντίθετα , το ένστικτο της ύαινας ( απεχθής συγγενής μας ) μέσα τους , τους οδηγεί στο να χρησιμοποιούν αυτά τα χρήματα αποκλειστικά για δικό τους όφελος .
Τώρα τι έχει γίνει ? Από δικούς τους λάθος χειρισμούς ρίσκαραν και έχασαν τα δικά σας χρήματα , και τώρα σας ζητούν να πληρώσετε εσείς τη ζημιά , με τρόπους που κυριολεκτικά σας βιάζουν . Σίγουρα δεν έχετε αντιληφθεί πως πρόκειται για μια επίθεση εναντίον σας με όπλα χειρότερα από τα πυρηνικά . Δεν θέλουν να σας σκοτώσουν , αλλά να σας μετατρέψουν σε αναλώσιμες πηγές εξοικονόμησης χρήματος , χωρίς βούληση , δύναμη , σκέψη , λογική . Για πολλά χρόνια βλέπω να σας δαγκώνουν και να κόβουν αργά αλλά σταθερά μικρά κομμάτια σας για να τραφούν , ενώ εσείς κατά καιρούς γαβγίζετε για να φοβηθούν , ( έχουν καταλάβει όμως πως δεν πρόκειται να τους δαγκώσετε ) . Εγώ δεν θα σας προτείνω να δαγκώσετε γιατί δεν ανήκετε στο ίδιο είδος μ’αυτούς. Θα σας συμβουλέψω τι να μην κάνετε για να τους αφαιρέσετε την ψευδαίσθηση δύναμης και εξουσίας που τους έχετε χαρίσει .
Οι επαγγελματίες μην κόβετε αποδείξεις , αφαιρέστε το ποσοστό του ΦΠΑ από τις τιμές προς όφελος του αγοραστή , μην κάνετε περιοδικές δηλώσεις , μην κάνετε φορολογικές δηλώσεις , αρνηθείτε τον έλεγχο των εφοριακών ( όπως έκαναν αρκετές φορές οι κάτοικοι κάποιων ακριτικών νησιών και τα κατάφεραν , και μιλάμε για μια χούφτα ανθρώπους , που όταν δήλωσαν πως δεν θα δεχθούν εφοριακούς για έλεγχο , κανείς δεν τόλμησε να τους πλησιάσει ) , μην αποδίδετε ΦΠΑ , μην πληρώνετε την εφορία , μην πληρώνετε το χαράτσι του ΤΕΒΕ ( με τα ίδια λεφτά θα έχετε την καλύτερη ιατρική περίθαλψη όταν χρειαστεί , αλλά θα έχετε συγκεντρώσει και ένα αρκετά μεγάλο ποσόν για όταν αποσυρθείτε , πολύ μεγαλύτερο από τη σύνταξη που θα πάρετε από το ταμείο σας )
Οι αγοραστές μη ζητάτε αποδείξεις , επωφεληθείτε από το ποσό του ΦΠΑ για να καλύψετε περισσότερες ανάγκες , μην κάνετε φορολογικές δηλώσεις και μην πληρώνετε εφορία . Έτσι θα τους αφαιρέσετε κάθε δύναμη , αφού θα καταλάβουν πως δεν τους έχετε ανάγκη , γιατί μπορείτε να διαχειριστείτε τα λεφτά σας καλύτερα , για το δικό σας όφελος , και αντί να τους παρακαλάτε εσείς για τα χρήματά σας , θα σας παρακαλούν εκείνοι ( πάλι για τα χρήματά σας βέβαια ) , γιατί δεν ξέρουν άλλο τρόπο για να επιβιώσουν . Εξάλλου όπως έχετε καταφέρει να χτίσετε την κοινωνία σας , χρήμα σημαίνει δύναμη και εξουσία , κι εσείς που το παράγετε θα πρέπει να καρπώνεστε και τα οφέλη του.

2) Βλέπω εσάς τους επιχειρηματίες , να ζητιανεύετε δανεικά χρήματα από τις τράπεζες , ταυτόχρονα έχετε αποθηκευμένα χρήματα σε κάποια τράπεζα ( με συμφέροντες όρους ) , αλλά αγωνιάτε κι΄όλας για τη μείωση στις πωλήσεις σας , γκρινιάζοντας πως ούτε το κράτος ούτε οι τράπεζες κάνουν κάτι για να βοηθήσουν στην έλλειψη ρευστότητας των πελατών σας , για να μπορούν κι αυτοί να κάνουν περισσότερες αγορές και να είναι συνεπείς στις πληρωμές . Μην περιμένετε από τις ύαινες να διαχειριστούν τα λεφτά σας προς όφελος της αγοράς και κατ’επέκταση δικό σας.Βγάλτε τα κεφάλαιά σας από τις τράπεζες ( που τα διαχειρίζονται μόνο για δικό τους όφελος , πετώντας σας και κανένα κοκαλάκι ) , επενδύστε τα στον τόπο σας δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας , δηλαδή λιγότερους ανέργους , δηλαδή περισσότερους υποψήφιους πελάτες , δηλαδή ακόμα περισσότερα κέρδη για εσάς .Αμοίβετε δίκαια τους εργαζόμενους σε εσάς , για να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους , κάνοντας περισσότερες αγορές από άλλες επιχειρήσεις , οι ιδιοκτήτες των οποίων θα μπορούν να καλύψουν και τις δικές τους ανάγκες αγοράζοντας από εσάς . Κι έτσι τα χρήματά σας που τώρα εξυπηρετούν τις τράπεζες , θα επιστρέψουν σε εσάς πολλαπλάσια . Επιπλέον θα είστε εσείς σε θέση ισχύος κι όχι οι τράπεζες .Πρέπει να καταλάβετε ( γιατί αυτοί το ξέρουν ) πως η πηγή και η κινητήριος δύναμη στην αλυσσίδα του χρήματος είστε εσείς . Βγάλτε από τη μέση τους αδύναμους κρίκους ( κράτος και τράπεζες ) για να ολοκληρωθεί ο κύκλος του χρήματος ομαλά , χωρίς παρεμβολές .

3) Παρ΄όλο που οι εργαζόμενοι πληρώνουν τα ασφαλιστικά τους ταμεία , ούτε σωστή ιατρική φροντίδα απολαμβάνουν , ούτε αξιοπρεπή σύνταξη . Αυτά τα χρήματα ( των ασφαλιστικών εισφορών ) μην τα δίνετε στις ύαινες , με τα ίδια χρήματα θα έχετε πολύ καλύτερη ιατροφαρμακευτική κάλυψη , περισσότερα χρήματα για τα γειρατειά σας και δεν θα παρακαλάτε κανέναν να σας τα δώσει.

Αυτά για την ώρα , θα την πέσω για ύπνο . Αν η σκυλίσια λογική μου σας φαίνεται τρέλλα , μπορείτε να γελάσετε με τον τεμπέλη σκύλο που το παίζει έξυπνος , αν πάλι σας ενόχλησε , ζητώ συγνώμη , ίσως να μην έχω την κατάλληλη ευφυία για να σας καταλάβω .

Φιλιά , Μήτσος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *