Μητέρα εγκατέλειψε το νεογέννητο μωρό της επειδή γεννήθηκε με σύνδρομο Down!

Ένας πληγωμένος πατέρας έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στη σύζυγο του και…
το παιδί του που γεννήθηκε με σύνδρομο Down. Η σύζυγος του Samuel Forrest έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί στις 21 Ιανουαρίου σε νοσοκομείο στην Αρμενία. Όμως, μόλις λίγες ώρες μετά τον τοκετό, η άσπλαχνη μητέρα έδωσε τελεσίγραφο στο σύζυγο: η γυναίκα που αγαπούσε ή ο νεογέννητος γιος του.

Η μητέρα του μωρού και η οικογένεια της το εγκατέλειψαν αμέσως μετά τη γέννησή του. Μάλιστα, εκείνη αρνήθηκε ακόμα και να δει ή να αγγίξει το νεογέννητο γιο της επειδή στην Αρμενία πιστεύεται ότι ένα παιδί που πάσχει από ένα τέτοιο σύνδρομο αποτελεί ντροπή για όλη την οικογένεια.

σοκαρίστηκε αρχικά όταν οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι ο γιος του πάσχει από σύνδρομο Down, αλλά ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό του να τον εγκαταλείψει: «Όταν πήγα να τον δω, τον κοίταξα και σκέφτηκα ότι είναι όμορφος, είναι τέλειος και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θέλω να τον κρατήσω».

Η γυναίκα του που είχε ήδη αποφασίσει -πίσω από την πλάτη του- ότι δεν επρόκειτο να κρατήσει το παιδί, υπέβαλλε μια εβδομάδα αργότερα αίτηση διαζυγίου. Τώρα, ο διαζευγμένος πατέρας προσπαθεί απεγνωσμένα να συγκεντρώσει χρήματα για να επιστρέψει στη γενέτειρα του Νέα Ζηλανδία και να μεγαλώσει εκεί το παιδί του. Η σελίδα με τίτλο«Bring Leo Home» έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 100.000 δολάρια σε λιγότερο από 24 ώρες, ενώ ο Samuel έχει μείνει έκπληκτος από την ανταπόκριση του κόσμου!

Τα χρήματα θα διατεθούν για την εκπαίδευση του μικρού Leo, ενώ ο πατέρας του σχεδιάζει επίσης να χρησιμοποιήσει ένα γενναιόδωρο ποσό για την υποστήριξη των γονέων στην Αρμενία που μεγαλώνουν παιδιά με ειδικές ανάγκες και τα ορφανοτροφεία που φιλοξενούν εγκαταλελειμμένα μωρά με σύνδρομο Down.

beautifullife.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *