Οι ΗΠΑ καλούν του πολίτες τους να εγκαταλείψουν τη Συρία…Eίναι η επόμενη ;

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ κάλεσε σήμερα τους αμερικανούς πολίτες να εγκαταλείψουν τη Συρία, θέατρο ενός χωρίς προηγούμενο κινήματος διαμαρτυρίας εδώ και δύο εβδομάδες.
“Το Υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί τους αμερικανούς πολίτες για την πιθανότητα πολιτικών ταραχών στη Συρία”, αναφέρεται σε…..
ανακοίνωση της αμερικανικής διπλωματίας.
“Καλούμε τους πολίτες των ΗΠΑ να αναβάλουν τα μη αναγκαία ταξίδια. Οι αμερικανοί πολίτες που είναι τώρα στη Συρία θα πρέπει να εξετάσουν την έξοδο τους από τη χώρα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι Αμερικανοί καλούνται να αποφεύγουν, ιδίως τις πόλεις της Λατάκιας και της Ντέραα στα βόρεια, όπου σημειώθηκαν αιματηρά βίαια επεισόδια.

“Οι συριακές προσπάθειες να αποδοθεί η τρέχουσα αναταραχή σε εξωτερικές επιδράσεις μπορούν να αυξήσουν το εχθρικό συναίσθημα προς τους ξένους”, προειδοποιεί ακόμη το Στέιτ Ντιπάρτμεντ: “Οι αμερικανοί πολίτες που συνελήφθησαν, μπορεί να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για υποκίνηση σε βία ή κατασκοπεία”.

http://trikalagr.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ακριβώς η Πουτάνα Η ΣΙΩΝ!!! Όποιος δεν δανείζεται και δεν χρεώνει τον λαό του δεν αξίζει να κυβερνά, πρέπει να φύγει!!!! Αν όμως είσαι Έλλην Αρχηγός Κράτους και έχεις δανειστεί τ'αντερά σου, τότε είσαι καλός σού δίνουν κα βραβεία όπως δώσανε στόν ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΑΠΑ ενα κάρο με τεσσερα γαϊδούρια, θυμάστε;;;;

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΡΕ ΚΥΠ – ΡΙΤΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΣΙΩΝ Ε??? ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΤΕ….ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΥΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ …ΖΗΤΩ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!!!!!ΟΧΙ Ο ΚΑΛΠΙΚΟΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.!!!!! ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ. ΜΑΓΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ …Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΣΙΩΝ!!!!

    ΑΝΑΡΧΟΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Α.C.Α.Β.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *