Η ακόλουθη επιστολή εστάλη στο προσωπικό e-mail του Σαμαρά

κ. Σαμαρά,

Κανονικά θα έπρεπε να είχαστείλει την επιστολή αυτή από τον Νοέμβριο όταν κι έκανες την συγκυβέρνηση αλλάτότε απεφάσισα να παραμείνω ψύχραιμος. Σήμερα όμως δεν απομένει κάτι άλλο πια.

Ας ξεκινήσω με το ποιος είμαιγιατί σιγά μην θυμάσαι. Με λένε Ηλιόπουλο Θωμά και ήμουν μέχρι χτες………..
μέλος του κόμματοςσου. Τον Οκτώβριο του 2009, μια περίοδο που μετά την συντριπτική ήττα των εκλογών,όλοι ήταν με την Ντόρα, εγώ μαζί με άλλους 28 οννεδίτες με επικεφαλής τον ΚώσταΧατζή υπογράψαμε ένα κείμενο με τίτλο ‘‘ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΝΝΕΔΙΤΗ’’. Μας απείλησαν,μας λοιδόρησαν, μας κυνήγησαν γιατί τολμήσαμε να εκδηλώσουμε την στήριξη μας σεσένα και δεν δεχτήκαμε να γίνουμε υποτελείς του συστήματος της μαφίας Μητσοτάκη.Εμείς όμως δώσαμε με πείσμα και αυταπάρνηση τον καλό αγώνα. Πολλοί από αυτούς που μας κυνήγησαν τότε, βρίσκονταισήμερα δίπλα σου, σε εκλεκτές κομματικές θέσεις.

Σε στήριξα γιατί πίστευαότι είσαι κάτι διαφορετικό.

Γιατί πίστευα ότι τα χρόνιατης πολίτικης ερήμου που έζησες θα σε ειχανε αλλάξει, θα σε ειχανε κάνει δυνατόκαι ανυποχώρητο.

Νόμιζα ότι ήσουν ο καταλληλότεροςγια να εκφράσεις τις αρχές και τα ιδεώδη της λαϊκής πατριωτικής δεξιάς στην οποίαυπερήφανα ανήκω.

Νόμιζα ότι θα είσαι κρυστάλλινοςκαι δεν θα προχωρήσεις σε συναλλαγές με την διαπλοκή, αλλά θα την ξερίζωνες.

Νόμιζα ότι ήσουν ο καταλληλότεροςγια να αναδιοργανώσει εκ βάθρων την Νέα Δημοκρατία και να επιβάλλει την ιδεολογικήηγεμονία της δεξιάς στην κοινωνία, κάτι που δεν κατάφερε ούτε ο Καραμανλής.

Νόμιζα ότι θα χρησιμοποιούσες το κίνημα των δεξιώντης 29ης Νοέμβρη που σε ανέδειξε, θα το έβαζες μέσα στο κόμμα και θαμετέτρεπες την αρτηριοσκληρωτική ΝΔ σε εθνικό κίνημα. Νόμιζα ότι δεν θα άφηνες το ΠΑΣΟΚ σε χλωρό κλαρί.

Γι’αυτους τους λόγους σε στήριξακι όχι γιατί περίμενα να με βολέψεις κάπου. Βλέπεις, μια ζωή ήμουν ρομαντικός.

Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ.

Διέψευσες οικτρά τις προσδοκίεςμου και πούλησες μισοτιμής τα οράματα μου, κ. Σαμαρά.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς-νωρίς,από την αρχή. Όταν και θα έπρεπες να χρησιμοποιήσεις τους αγνούς πατριώτες και αγωνιστέςπου σε ανέδειξαν (και δεν μιλώ για εμένα τον ολίγιστο, αλλά για άλλους πολύ πιοαξιόλογους), εσύ προτίμησες να στηριχτείς στους σιχαμερούς πολιτικάντηδες και κομματάρχεςαπό τους οποίους είναι γεμάτη η ΝΔ. Καταλαβαίνω, οι συμφωνίες, συμφωνίες και ταχρωστούμενα, χρωστούμενα. Λυπάμαι απλώς με κάποιους αγαθούς ανθρώπους οι όποιοιακόμη περιμένουν ‘‘ο Σαμαράς να καθαρίσειτο κόμμα’’. Μέχρι εκεί φτάνει τομυαλό τους. Αν εσύ καθαρίσεις ποτέ το κόμμααπό τα πολιτικά μπάζα, εγώ θα γίνω ροζ ελέφαντας με φτερά.

Είναι σαφές για σένα ότι προτεραιότηταέχουν οι παλιοί πολανιτες συναγωνιστές σου αλλά και τα νεοφιλελεύθερα απολειφάδια.Οι πρώτοι γιατί νομίζουν ότι είσαι στ’αληθεια ο Μεσσίας και οι άλλοι για να στηρίζουντα κονε σου με την διαπλοκή. Αλλά δυστυχώς για σένα, η κλίκα που σε περιτριγυρίζειείναι ερασιτέχνες της κακίας ώρας. Ακόμακαι τώρα που το ΠΑΣΟΚ έχει φτάσει στο 8% παίζει μπάλα για πλάκα κάτι Σταμάτηδες,κάτι Λυκουρέντζους και κάτι Φαήλους. Όσο δε για τους Αρούληδες, τους Κυριάκουςκαι τους Μίλτους δεν έχω να πω τίποτα καθώς ποσώς με απασχολεί η πλουτοκρατική δήθενδεξιά της Εκάλης.

Παρ’ολα αυτά, μέχρι τον Νοέμβριοσε ακολουθούσα πιστά και μάλωνα με πολύ κόσμο που μου έλεγε ότι κι εσύ είσαισαν τους άλλους και ότι είσαι απατεώνας. ΤονΝοέμβριο όμως με πάγωσες. Με πάγωσες με την συγκυβέρνηση. Το ‘‘Όχι στην συγκυβέρνηση – Εκλογές τώρα’’του μεσημεριού του Σαββάτου της 5ης Νοέμβρη ξαφνικά μεταβλήθηκε σε ‘‘Εγώ θέλω να βοηθήσω’’ του πρωινού της Κυριακήςτης 6ης Νοέμβρη. Το ποιον ακριβώςήθελες να βοηθήσεις, σήμερα έχει καταστεί σαφές: τις τράπεζες, την διαπλοκή, τοΠΑΣΟΚ και τους τοκογλύφους.

Η συγκυβέρνηση με επικεφαλήςτον σημιτικό σκελετό και εκλεκτό των τραπεζιτών Παπαδήμο και η συνδιαλλαγή μετο δωσίλογο ΠΑΣΟΚ αποκάλυψαν σε όλους μας ποιος πραγματικά είσαι και ποιεςείναι οι προθέσεις σου.

Η πορεία σου από εκεί και μετάήταν τρελή!

Κορυφαία στιγμή θεωρώ τα αποκαλυπτήριατης πρόσληψης του γιου του αρχιδιαπλεκομενου Ψυχάρη ως σύμβουλο σου και οι φήμεςότι τον ετοιμάζεις για υποψήφιο βουλευτή. Μπράβοσε μένα και σε όλους μας που σε στηρίξαμε κ. Σαμαρά! Σε ψηφίσαμε για ναμετατρέψεις την ΝΔ σε εθνικό κίνημα κι εσύ την έκανες παραμάγαζο της διαπλοκής!Συγχαρητήρια! Είναι σαφές ότι ο πόθος σου για την πρωθυπουργία σε έχει οδηγήσεισε συμμαχία με τον διάβολο.

Αλλά όλα αυτά δεν είναι τίποτα,είναι μηδαμινά, μπροστά σε αυτά που εξελίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες μπροστάστα μάτια μου. Είναι πραγματικά απίστευτο το πώς ακύρωσες τον εαυτό σου και άλλαξεςπλευρά. Είναι τραγικός ο τρόπος που ακύρωσεςτην πολιτική δυο ετών και είπες ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Φαντάζομαι ότι είναι πολλά αυτάτα οποία χρωστάς σε εγχώριους και διεθνείς νταβατζήδες ώστε να φτάσεις, ποιος, εσύο υπέρ-αντιμνημονιακος, να απειλείς θεούς και δαίμονες για να ψηφιστεί το ΜνημόνιοΙΙ και να διαγράφεις το ¼ της κοινοβουλευτικής σου ομάδας! Έτσι δεν είναι; Τα χρωστούμενακάποτε πρέπει να ξεπληρωθούν.

Είναι πρωτοφανές να έχεις πάρει τον δρόμο της αυτοκαταστροφής,να οδηγείς το κόμμα σου στην διάσπαση και την ανυποληψία και να ξεπουλάς την πατρίδασου για να εξυπηρετήσεις τα σχέδια των τοκογλύφων. Είναι μοναδικό, δεν έχει προηγούμενο στα παγκόσμια χρονικά.

Είναι προκλητικός και σκανδαλώδης ο τρόπος που προστατεύειςτο ΠΑΣΟΚ και τον φίλο σου τον Γιωργάκη. Θα μπορούσες με ένα φύσημα να το σμπαραλιάσεις και να κλείσεις στην φυλακήτον ΓΑΠ, αλλά εσύ προτίμησες να συγκυβερνήσεις μαζί του και να τον προστατεύσειςπάση θυσία.

Είπες…πρόσφατα ότι ο λαόςσε κρίνει και μόνον σε αυτόν λογοδοτείς. Αλήθεια,ρώτησες ποτέ κανέναν από τους 800.000 νεοδημοκράτες της 29ης Νοέμβρηαν συμφωνεί με όλα αυτά που έχεις κάνει; Ρώτησες κανέναν από εμάς (πλην τωνυπαλλήλων και των παπαγάλων σου) αν συμφωνεί με την συγκυβέρνηση και το ΜνημόνιοΙΙ; Έκανες ένα συνέδριο, ένα εσωκομματικό δημοψήφισμα;

Όταν επιβάλλαμε το άνοιγματων διαδικασιών σε όλη την βάση της ΝΔ, δεν το κάναμε για να κάνεις εσύ του κεφαλιούσου. Το κάναμε γιατί πιστεύουμε ότι η ΝΔανήκει στην βάση της κι όχι σε σένα ή σε οποιοδήποτε άλλον!

Ρώτα την βάση….αν τολμάς….γιαόλα αυτά που κάνεις. Κάνε ένα εσωκομματικόδημοψήφισμα, ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ.

Ποιος σου έδωσε την εξουσιοδότηση να υπογράψεις εν ονόματιμας το πούλημα της Ελλάδος; Δυστυχώςγια σένα, έχεις χάσει την κομματική δεδηλωμένη. Και την έχεις χάσει οριστικά.

Είπες…τον Σεπτέμβριο που πέρασεστην ΔΕΘ, σε έναν δακρύβρεχτο λόγο σου, ότι έχεις όραμα για την Ελλάδα του2021, 200 χρόνια μετά από την επανάσταση. Το όραμα ακριβώς έχεις; Την Ελλάδα δεμένηχειροπόδαρα στους δανειστές και τον λαό εξαθλιωμένο; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 12ης Φεβρουαρίου 2012!

Είπες…ότι οι εκλογές θα γίνουν19 Φεβρουαρίου. Δηλαδή σε μια βδομάδα έχουμε εκλογές;

Είπες…ότι θα κάνεις μια εξεταστικήκαι μόνο για το πώς οδηγηθήκαμε στο Μνημόνιο Ι. Εξεταστική για το πώς οδηγηθήκαμε στο Μνημόνιο ΙΙ ενώ συγκυβερνούσες,θα κάνεις;

Είπες…όταν έκανες την συγκυβέρνηση,ότι θα ψηφίσεις μόνο την δανειακή σύμβαση κι όχι τα μέτρα που την συνοδεύουν. ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;

Μιλάς…συνέχεια για πατριωτισμό.Είναι ντροπή να μιλάς για την πατρίδα και ΝΑΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ.

Είπες…ότι θα χρεοκοπήσουμεκαι ότι δεν έχουμε τρόφιμα και πετρέλαιο. Τελικά, η πολύ παρέα με τον Παπαδήμοσε έκανε κινδυνολόγο και τυχοδιώκτη. ΑΛΛΑΤΟ ΦΡΟΝΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ.

Είπες…ότι απαιτείς εδώ καιτώρα εκλογές αφού ολοκληρώθηκε η ψήφιση της δανειακής σύμβασης. Γιατί δεν ανατρέπειςΑΜΕΣΑ την κυβέρνηση Παπαδήμου τώρα που το ΠΑΣΟΚ έχασε την δεδηλωμένη αλλά σκούζειςαριστερά-δεξιά;

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι κι εσύ και όλοι όσοι ψηφίσατετο Μνημόνιο ΙΙ. Εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι και παραπάνω για τις κωλοτούμπες πουέκανες και για την κοροϊδία που έριξες στον δυστυχή λαό της ΝΔ που σε πίστεψε.

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γιατίένας 23χρονος εργάτης σε βιομηχανία θα πληρώνεται με 400 ευρώ με το Μνημόνιο ΙΙ.Μπορείς εσύ να ζήσεις με 400 ευρώ;ΜΠΟΡΕΙΣ; Τι σχέση έχει το δημόσιο χρέος και η αδυναμία δανεισμού της Ελλάδος μετους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα; ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕΙΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ;

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι πουαμείβεσαι πλουσιοπάροχα κάθε μήνα. Γιατίαλήθεια δεν παραιτείσαι της μηνιαίας αποζημίωσης σου υπέρ της πατρίδος αφού τηναγαπάς τοοοσο πολύ και θες τοοοσο πολύ να την σώσεις;

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γιατίετοιμάζεστε να απολύσετε χιλιάδες ανθρώπους από το Δημόσιο και να καταστρέψετετις ζωές τους.

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γιατίανοίξατε τον δρόμο στην καταστροφή του εργατικών κεκτημένων του λαού και στηναπόλυτη κυριαρχία των εργοδοτών. Για σας τους βολεμένους, οι εργαζόμενοι είναι σκλάβοιανάξιοι ενδιαφέροντος.

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι πουσυμβάλλεις στην κατεδάφιση όλων αυτών για τα οποία έχυσαν αίμα οι πατεράδες καιοι παππούδες μας ώστε να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής τους. Ποιος είσαι εσύ πουθα τα γκρεμίσεις σε ένα βράδυ;

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι μετην κοροϊδία που μας ρίχνεις ότι έσωσες τον 13ο και τον 14ομισθό όταν ο Τομσεν πριν από εσένα δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει κι όταν με τηνσφαγή του κατώτατου που υπέγραψες χάθηκαν τρεις μισθοί ανά έτος!

Θα έπρεπε ειδικά εσύ να ντρέπεσαι που πρότεινες να μειωθούνοι αμυντικές δαπάνες κατά 300 εκατ. ευρώ! Γιατί δεν πρότεινες να κοπούν 300 εκατ. ευρώ από τα κόμματα σας, τουςμισθούς σας ή από την διαπλοκή που στηρίζεις; Όταν θα χρειαστεί, με τι θα πολεμήσουμε;Με τόξα; Ή μήπως δεν χρειάζεται να πολεμήσουμε αλλά πρέπει να παραδοθούμε ειρηνικά,Αντώνη;

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι πουετοιμάζεσαι να κλείσεις τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας που έδωσε σπίτι σε χιλιάδεςφτωχούς ανθρώπους και τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας που έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδεςάλλους να πάνε μια φορά διακοπές στην ζωή τους ή να αγοράσουν κανένα βιβλίο. Βλέπεις,οι εργολάβοι φίλοι σου έχουν ανάγκες.

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι πουνομιμοποιείς το χαράτσι της ΔΕΗ, που υπέγραψες την αύξηση των αντικειμενικών αξίωνκαι διευκολύνεις την φορομπηχτική πολιτική που ασκεί το ελληνικό κράτος-νταβατζήςεις βάρος των πολιτών του. ΠΙΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΙΜΑ.

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που έχεις το θράσος να βγαίνειςστην τηλεόραση σαν άλλος ΓΑΠ και να απειλείς τον λαό με χρεοκοπία, την ώρα πουοι άνεργοι είναι εκατομμύρια και χιλιάδες νέοι σαν εμένα παίρνουν τον δρόμο τηςξενιτιάς χωρίς επιστροφή. Την ώρα που εκατοντάδες άνθρωποι αυτοκτονούν από την εξαθλίωσηκαι το αδιέξοδο. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΗΔΗ, ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΣΥΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι πουυποθηκεύεις το μέλλον μου και το μέλλον των παιδιών μου. Κριτές θα σε δικάσουν οι αγέννητοι και οι νεκροί, όπως έλεγε ο Παλαμάς.

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι πουπουλάς φτηνό πατριωτισμό με αερολογίες και παχιές κουβέντες ενώ στην πράξη έγινεςο πρωτεργάτης της άλωσης. Την λέξη πατριδέμπορας την χρησιμοποιούσα παλιά γιατον Καρατζαφερη αλλά μάλλον ταιριάζει κι αλλού. ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΕΘΝΟΣ.

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γιαπολλά. Αλλά αν ντρεπόσουν δεν θα τα έκανες.

Το βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου καταλάβαμεκαλά γιατί ΕΠΡΕΠΕ να γίνει η συγκυβέρνηση. Διότι έπρεπε να περάσει το μνημόνιο πάση θυσία και με μεγάλη πλειοψηφία.Και το ΠΑΣΟΚ μόνο του δεν μπορούσε.

Δυστυχώς όμως δεν σας ενημέρωσανκαλά ούτε εσένα ούτε το φιλαράκι σου από την Μινεσότα, και βρέθηκαν αρκετοί πουείχαν το ανάστημα να πουν όχι. Και δυστυχώς για εσάς δεν πιάσατε πλειοψηφία 2/3όπως ζητούσε μετά μανίας ο Λοβερδος.

Αυτούς τους ανθρώπους που είχαν το θάρρος να πουνΟΧΙ στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, αυτούς διέγραψες. Αυτούς που όπως κι εγώ, έτρεξαν (οι περισσότεροι τουλάχιστον) από τηναρχή να αγωνιστούν για να σε κάνουν πρόεδρο. Κάτσε τώρα με τον Χατζηδάκη καιτον Σπηλιωτόπουλο. Και ξαναπάρε πίσω και την Ντόρα, αφού με όσα κάνεις την δικαίωσεςκαι δεν έπρεπε να την διαγράψεις.

Παρέλαβες κόμμα και θα παραδώσεις νεοφιλελεύθερο,νεοταξικό, αντιλαϊκό από-κόμμα του 10%. Κι ούτε τόσοι μείνατε.

Και να θυμάσαι καλά αυτόπου σου γράφω τώρα, πως ότι κι αν κάνετε, όσο κι αν προσπαθήσετε, ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ. Όσανομοσχέδια κι αν περάσετε, όσους κι αν διαγράψετε, όσο κι αν τρομοκρατήσετε, ΟΛΑΟΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

Δεν ξέρω αν σου έφεραν τα κακά μαντάτα, αλλά τελικάπρωθυπουργός δεν πρόκειται να γίνεις.Ούτε πρόκειται να ισχύσει τίποτε από τα κατάπτυστα που υπέγραψες.

Γιατί, αν και όποτε γίνουν εκλογές, εσύ κι όποιοςθα κάνει τότε κουμάντο στο πράσινο απο-κόμμα, το πολύ να μαζέψετε 20% (μαζί). Το υπόλοιπο 80% του ελληνικού λαού είναι απέναντισας και θα σας στείλει στην λησμονιά της ιστορίας! Το μαύρισμα που θα σου ρίξειο λαός στις εκλογές, ειλικρινά ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.

Και η επόμενη κυβέρνηση θα αναλάβει τον καταλογισμότων ευθυνών για όσα έχουν γίνει από το 2009 έως σήμερα. Εκτός αν σχεδιάζετε να μην κάνετε ποτέ εκλογές…

Για μας μένει μόνο η υπεράσπισητης πατρίδος με κάθε τρόπο, απέναντι σε εχθρούς και προδότες.

ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΓΙΑ ΣΕΝΑ κ. ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΩ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

Δεν γουστάρω να έχω καμία σχέση με ανθρώπους πουπουλάνε την πατρίδα μου.

Δεν γουστάρω να έχω καμία σχέση με δυνάστες του λαού.

Δεν γουστάρω να έχω καμία σχέση με απο-κόμματα που υπηρετούντην Νέα Τάξη, την ευρωπαϊκή γραφειοκρατική δικτατορία, τους τοκογλύφους και τοΔΝΤ.

Όσον αφόρα για διαγραφές κιάλλα τέτοια ζητήματα, για να με διαγράψουν από κάτι, πρέπει αυτό να υπάρχει(όπως εύστοχα έγραψε πριν τέσσερις μήνες ο Κώστας Χατζής). Και η Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει κ. Σαμαρά. Την διέλυσες.

Λυπάμαι μόνο τους ανθρώπουςπου συνεχίζουν να σε πιστεύουν ειλικρινά. Όχι αυτούς που ζουν από το σύστημαπου εγκαθίδρυσες στην Συγγρού, αλλά κάποιους ελάχιστους αγνούς δεξιούς πουείναι απελπιστικά ηλίθιοι και εγκλωβισμένοι για να πιστεύουν ακόμη σε σένα. Ελπίζωκάποια στιγμή να ξυπνήσουν.

Καληνύχτα κ. Σαμαρά.

Ηλιόπουλος Χρ. Θωμάς, πολίτικοςμηχανικός, πρώην μέλος Ν.Δ., πρώην μέλος Ο.Ν.ΝΕ.Δ., νεοδημοκράτης από τα 15 καιδεξιός από τα γεννοφάσκια μου

ΥΓ1: Σταμάτανα απευθύνεις τηλεοπτικά διαγγέλματα για κάφρους και να παίζεις με την φτώχειακαι την δυστυχία μας. Άσε μας να δούμε πως θα τα βγάλουμε πέρα. Μη μας δουλεύειςκι από πάνω.

ΥΓ2:Σε ευχαριστώ που μου έμαθες με τον καλύτερο τρόπο πως σ’αυτή την ζωή Μεσσίεςδεν υπάρχουν.

ΥΓ3: Ηεθνική επανάσταση που αρνήθηκες πεισματικά να εκφράσεις, έρχεται και θα σας παρασύρειόλους στο διάβα της.

http://rizospastikhdexia.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *