Τελευταία Νέα

Αυτό είναι το πραγματικό e-mail της τρόικας

Γράφει: ο Λεωνίδας Μαρτέλος

Dear Christina
Σε ευχαριστούμε για τα ηλίθια σχέδια αναδιάρθρωσης των τριών βιομηχανιών ΛΑΡΚΟ, ΕΑΣ και ΕΛΒΟ. Κατά τη γνώμη μας «την παίζετε» ομαδικά εκεί στο υπουργείο που νομίζετε ότι θα σωθούν αυτές οι βιομηχανίες. Αυτό, ξέρετε το έχουμε ξεκαθαρίσει με τον παπάρα τον ….
υπουργό σας.
Dear Christina
Ανησυχούμε πολύ για τη ΛΑΡΚΟ όσο εξακολουθεί και παράγει νικέλιο, εκμεταλλευόμενη τον ορυκτό πλούτο των δανειστών σας. Αυτό πρέπει να σταματήσει άμεσα. Ήδη έχουμε «δέσει» την υπόθεση μέσω της ευρωπαϊκής επιτροπής με τις «παράνομες κρατικές ενισχύσεις» (Αλ μούνια – Ρεν) σε συνεργασία με το υπουργείο σας , και το φιλικό σε εμάς ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να σας λύσουμε τα χέρια για την πτώχευση της βιομηχανίας, ως προαπαιτούμενο για τη λήψη της επόμενης δόσης.
Dear Christina
Τα ΕΑΣ δεν χρειάζονται. Η άμυνα της Ελλάδας εξασφαλίζεται πλέον από τους δανειστές σας, γιατί η χώρα σας ανήκει πλέον σε αυτούς. Η κεντρική ευρωπαϊκή κυβέρνηση έχει εντάξει στους σχεδιασμούς της με πιο τρόπο θα προσφέρει αυτή την ασφάλεια. Άλλωστε αυτά έχουν αποσαφηνιστεί στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις που έχουν γίνει με την πολιτική ηγεσία σας.
Dear Christina
Δεν θα μπούμε στον κόπο να ασχοληθούμε καν με την ΕΛΒΟ, εκτός από μία λέξη μόνο: ΛΟΥΚΕΤΟ!
Dear Christina
Ελπίζουμε να έχουμε γίνει κατανοητοί με τις βιομηχανίες στην Ελλάδα, και ελπίζουμε ο πρωθυπουργός σας κύριος Σαμαράς, να μην το «παίξει πολλά-βαρύς» στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, γιατί ξέρει τι τον περιμένει: ALEXIS’ COMING….
Dear Christina
Ελπίζουμε να μη σε στεναχωρήσαμε με τις απόψεις μας. Για παν ενδεχόμενο θα σας αφιερώσουμε το τραγούδι «Το Χριστινάκι» που μιλάει για 12 μαλάκες Έλληνες που χαλβαδιάζανε ένα γκομενάκι 12χρονο (οι παιδεραστές), ώσπου βούλιαξε η βάρκα και πνιγήκανε όλοι. Εκεί ο ποιητής λέει ότι δεν τον νοιάζει για τους 12 μαλάκες , αλλά για για το 12χρονο Χριστινάκι που ήτανε παρθένα….!!!!!!(??????)
Για τέτοιο βούλιαγμα είναι έτοιμη και η χώρα σας………

Heil! Dear Christina…..

http://malakes-kouventes.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *