Eλληνες λέμε ΟΧΙ στην κάρτα του πολίτη

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, ποτέ στο παρελθόν οι πολίτες της γης δεν αντιμετώπισαν τέτοιο κίνδυνο. Και στα πιο σκληρά καθεστώτα υπήρχε πάντα ένας τρόπος συνεύρεσης και δράσης. Τώρα η απόλυτη ηλεκτρονική..
φυλακή δεν αφήνει κανένα περιθώριο.

Λέμε ΟΧΙ στην κάρτα του πολίτη

Λέμε ΟΧΙ στην κατάλυση της ελευθέριας μας

Όλοι μαζί να σταματήσουμε αυτά τα…
σχέδια

Λέμε ΟΧΙ στον εξανδραποδισμό

Θα μας βρουν απέναντι τους

http://epanastasi-gr.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

21 Comments

  1. Ανώνυμος

    Μάγκες…
    το επόμενο στάδιο από την κάρτα θα είναι πολύ χειρότερο…
    δεν θα μπορεί να συνδιαλλαγεί κανένας αν δεν έχει πιστωτικό υπόλοιπο στην κάρτα αυτή.
    Για να πάρουν μπρος τα αυτοκίνητα πρέπει να βάζεις την κάρτα σου για να τεκμηριώνεται ποιός το οδηγεί και παράλληρα το αυτοκίνητο να στέλνει αυτόματα όλες τις πληροφορίες (και την γεωγραφική θέση),
    εάν δοθεί εντολή από το κεντρικό σύστημα διαχείρισης αδρανοποιείται η οποιαδήποτε κάρτα με ένα απλό sms.
    για να λάβεις υπηρεσίες υγείας … το ίδιο.
    και προσέξτε και κάτι άλλο:
    κάνω το εξής σενάριο: ας υποθέσουμε ότι στο σύνταγμα στήνουν μεγάλους πυλώνες – σαν αυτούς που έχουν τις κάμερες- και τραβάνε και πολύ ευδιάκριτες γραμμές από τον έναν πυλώνα στο άλλο. Σε περιόδους αναταραχών ενημερώνεται από τα ελεεινά ΜΜΕ ο πολίτης ότι στην περίπτωση που εισέλθει στην επίμαχη ζώνη (περάσει από τις γραμμές), αυτό αυτομάτως αποτελεί ποινικό αδίκημα και θα κληθεί σε απολογία, ή ότι αυτόματα θα του αφαιρεθούν "τόσες μονάδες" από την κάρτα του…
    (αυτό αυτόματα μας οδηγεί στο ότι οι ματαιόδοξοι νεοταξίτες κάποια στιγμή θα ενσωματώσουν την κάρτα αυτή στον ίδιο τον άνθρωπο, με κάποιο εμφύτευμα ή κάποιο βραχιόλι…).
    Θα ήθελα να βρω κι άλλες ιδέες για πιθανούς τρόπους παγκόσμιου έλεγχου μέσω καρτών ή κάποιας μορφής μηχανισμών, καθώς βεβαίως και τρόπους αντίδρασης- σαμποτάζ, του φέροντα αυτό το "στοιχείο". Βεβαίως για αρχή θα δόσουν κάποιες φορολογικές ή άλλες ελαφρύνσεις σε αυτούς που θα την "προμηθευτούν"…, όπως με τις κάρτες των super market ή τα διόδια της αττικής οδού κλπ…
    Από ένα σημείο και μετά βέβαια θα γίνουν υποχρεωτικές!
    Προσέξτε και κάτι άλλο το οποίο το έχω σκεφτεί με βάση το ότι ο άνθρωπος είναι πλάσμα ματαιόδοξο:
    Αυτοί που έχουν στα χέρια τους την παγκόσμια οικονομία (και τη μοίρα του κόσμου) θεωρώ ότι έχουν τώρα μια ηλικία από 50-55 έως και 80-85 ετών(οι πρεσβύτεροι). Λόγω ακριβώς του ότι η τεχνολογία πλέον υπερκαλύπτει όλες αυτές τις "ανάγκες", λόγω του ότι κι αυτοί είναι σίγουρα ματαιόδοξοι, λόγω του ότι ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ "ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΝ", θα γίνει ότι έχει να γίνει μέσα στα επόμενα 15- 20 χρόνια.
    Είδομεν… Ο σιωπών δοκεί συναινείν!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΚΕΛΩΣΗΣ ΕΙΤΕ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ.
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    vomoloxius Δεν εχω παρει καποιο δανειο μεχρι στιγμης κι ευχομαι να μη χρειαστει. Οποτε δε ξερω τι γραφει μεσα για να υπογραψω, αλλα δε νομιζω μεσα σε αυτα τα χαρτια να υπαρχε εντυπο που να συμπληρωνεις εκτος τα αφμ κτλ κτλ και εντυπο για το τι τρως? απο που το αγοραζεις, τι διαβαζεις? απο που το περνεις? που εισαι τωρα? με ποιον εισαι? Ποσα λεφτα εχεις, ποσα θα παρεις απο που θα τα παρεις, που θα τα δωσεις.. Γιατι εισαι αρρωστος? Τι αρρωστια εχεις? Τι εξετασεις κανεις? Τι αρρωστιες εχεις περασει? κτλ κτλ κτλ…

    Κι επειδη εγω τα λεω οπως τα αντιλαμβανομαι με απλα λογια και μπορει να μη γινομαι κατονοητη αν θελεις δες αυτο το βιντεο τα λεει καλυτερα απο εμενα 🙂

    http://www.youtube.com/watch?v=7s5rmzh7oec

    Reply
  4. vomoloxius

    Οταν έβαζαν υπογραφές γιά νά πάρουν κάποιο δάνειο σένα μάτσο χαρτιά πού ούτε τά διάβαζαν,τί νομίζεις ότι έκαναν!!προστάτευαν τά προσωπικά τους δεδομένα;;χεσμένους τούς είχαν,χεσμένους τούς έχουν

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ok vomoloxius Ξεκολλαω απο το facebook 🙂 Αλλα οτι ειπα ισχυει και για τα παμπολα παραδειγματα. Εχουμε γραφτει σε σελιδες, εχουμε κανει διαφορα τεστ προσωπικοτητας, εχουμε συμπληρωσει αιτησεις για διαγωνισμους για ερευνες. Μας περνουν στο τηλ και απανταμε σε ερευνες, προτιμησεις κτλ κτλ κτλ.
    Το φακελωμα υπαρχει παντου. Το οποιο πρεπει να καταπολεμηθει και αυτο. Οχι ομως να βαλουμε τα χερακια μας (την υπογραφη μας) να βγαλουμε τα ματακια μας!!! Παιρνοντας ομως τη καρτα του πολιτη δεχομαστε επισημα, με την υπογραφη μας, το φακελωμα με ολη την κυριολεκτικη εννοια του. Θα βαλουμε υπογραφη οτι δεχομαστε να γνωριζουν καποιοι, αρμοδιοι και μη, δικα μας προσωπικα στοιχεια, τα οποια θα μπορουν να τα επεξεργαζονται, χωρις τη συγκαταθεση μας, χωρις να γνωριζουμε, συμφωνα με τις ορεξεις τους, τις μιζες τους, τη βλακια τους οτι δηποτε. Τα οποια θα μπορουν να χρησιμοποιηθουν και να ταραξουν την "ηρεμη" ζωη μας.

    Reply
  6. vomoloxius

    2.12 Γιατί έχεις κολλήσει μέ τό face book σάν παράδειγμα τό ανάφερα,παραδείγματα αυτοφακελώματος υπάρχουν πάμπολα.Τό σύστημα αυτή τή στιγμή ξέρει τά πάντα καί γιά όλους!!Μόνοι μας ακυρώσαμε τόσους και τόσους αγώνες γιά τά προσωπικά δεδομένα.Όσο γιά τήν αφεντομουτσουνάραμου..Ο βρεγμένος τή βροχή δέν τή φοβάται!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    vomoloxius Αυτο που λες, οχι δεν το εχω μαθει. Ομως δε χρειαζεται να αποδειξω τιποτα. Δυσκολο ειναι να μη βαλεις το πραγματικο σου ονομα και τα πραγματικα σου στοιχεια? Δε σου το επιβαλει κανεις, οπως επιβαλετε στη καρτα του πολιτη. Κι αν οντος εξεταζουν το ενδεχομενο να αποτελεσουν τεκμηρια αυτα που γραφουμε στο facebook, θα πρεπει να πεσει πολυ δουλεια σε αυτο. Καταρχην να βρουν ποιος ειναι ποιος. Δε σου λεω γι αυτους που εχουν γραψει ονομα, επιθετο κτλ πραγματικα δηλαδη στοιχεια. Αυτο ειναι το μονο ευκολο. Οταν ομως βρουν ποιος ειναι ποιος θα πρεπει να ψαξουν να βρουν αν αυτα που λεει και εχει στη σελιδα του ειναι αληθεια.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    "But it is even more serious than economics, because if you rob poeple of their identity, if you rob them of their democracy, then all they are left with is nationalism and violence. I can only hope and pray that the EURO project is destroyed by the markets before that really happens."

    http://www.youtube.com/watch?v=2gm9q8uabTs&feature=related

    Nigel Farage, Βρεττανός πολιτικός & αρχηγός του Βρεττανικού Ανεξάρτητου Κόματος (UKIP)
    Ομιλία στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, Νοέμβριος 2010

    Reply
  9. vomoloxius

    1.20 Απόδειξε εσύ ότι είναι ψεύτικα!! δέν έμαθες,ότι εξετάζουν τό ενδεχόμενο τά γραφόμενα στό face book νά αποτελούν τεκμήρια;;Οσο γιά τούς υπόλοιπους,μαζί μέ τά ξερά καίγονται καί τά χλωρά!!!

    Reply
  10. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

    και εγω ημαι ηπερ στα ωσα λετε αλλα να μας πει και η εκκλισια πως και γιατι!!αλλιως ειναι να παρει ξεκαθαρη θεση.να την παρουμε η οχι οσοι πιστευουμε τελος παντων

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Ξερουμε ολοι μας να το λεμε αυτο και εν μερη εχεις δικιο. Ομως στο facebook και σε οτιδηποτε, βαζεις οτι θελεις εσυ, ακομα και ψευτηκα στοιχεια και δεν το κανουν και ολοι. Η καρτα του πολιτη ομως μαζευει ολα τα στοιχεια απο ολους ακομα και απο αυτους που δεν εχουν facebook!!

    Reply
  12. vomoloxius

    Τί θά πρέπει νά μήν ξέρει τό γαμημένο σύστημα από τούς προβατοποιημένους πολίτες και δέν τό ξέρει;;Μόνοι σας φακελωθήκατε!!Μέχρι face book φτιάξατε,μέ όλα τά προσωπικά σας δεδομένα, πότε γαμήσατε πότε χέσατε,τί σάς αρέσει,τί ψηφίσατε!!όλα στή φόρα!!!Σ΄αυτές τίς γαμημένες τίς Τράπεζες,γιά ένα HYUDAI μέ 72 δόσεις ξεράσατε τά πάντα!!πού δουλεύτε πόσα παίρνετε πόσο χρονών είστε γιά νά κυμανθεί ανάλογα τό επιτόκιο!!Τώρα ζητάτε καί τά ρέστα!Υποκριτές!!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΚΟΥΣΑ Ο.Ε.Α Κ ΣΩΘΗΚΑ ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ?

    Reply
  14. Gmavros50

    Εγω παντως,δεν δεχομαι να την παραλαβω και να πανε να γαμηθουνε τα μουνια!!!!!Θα μου κλασουνε,το πουτσο!!!!!!!!!!!!!!!!

    Εξαδελφος του Γιωργου Καραϊσκακη!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *