EΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.


Τη Δευτέρα στις 28 Φεβρουαρίου δόθηκε αυτή η καταπληκτική συνέντευξη με καθηλωμένους και άφωνους απο την απλότητα και τη καθαρότητα της πρότασης τους δύο….
παρουσιαστές του MEGA.

Αυτός ο επιστήμονας ξεκίνησε τα χριστούγεννα μια προσπάθεια με αρκετούς επιφανείς ανθρώπους απο όλο τα φάσμα της πολιτικής που στηρίζεται στην ύπαρξη ενός παραθύρου στην οικονομική νομοθεσία της Ευρωπαικής Ένωσης η οποία μας επιτρέπει να απαλλαγούμε απο το χρέος (το οποίο με τα δάνεια, τα μέτρα και τις επιμηκύνσεις συνεχώς μεγαλώνει) σε περίπτωση που αυτό αποδειχθεί παράνομο. Κάτι το οποίο όπως περιγράφει είναι παιδική εργασία για το σπίτι αφού τα στοιχεία για :

Δομημένα ομόλογα – ταμεία δημοσίου,
μίζες- siemens,
υποβρυχια-Τσοχαντζόπουλος,
και άλλες κατασπαταλήσεις είναι υπεραρκετά.
Μόνο τα στοιχεία για τα δομημένα και η αποδεδειγμένη ανάμειξη των ευρωπαικών τραπεζών στον κύκλο αυτό είναι αρκετό σαν απόδειξη.! Δε χρειάζεται να αποδείξουμε και τα άλλα που αναφέρω.!
Για να γίνει αυτό χρειάζεται να στηθεί μια επιτροπή για να κάνει την αποτίμηση και να συντάξη το πόρισμα.

Ακούγεται η πιο καλή ιδέα να βγούμε απο την κρίση η οποία μάλιστα θα αφήσει σύξυλους τους Ευρωπαίους, θα αφήσει στην άκρη και ανίκανους τους πολιτικούς όλων των κομμάτων.

Παλιότερη συνέντευξη του Κ. Λαπαβίτσα στην καθημερινή εδώ

Το site της επιστημονικής επιτροπής εδώ όπου θα πάτε αριστερά και θα κάνετα κλικ για την υπογραφή (ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ) της αίτησης.

N.N.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΣΕ ΔΥΟΜΙΣΗ ΩΡΕΣ 17 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΝ ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΠΑΟ,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ,ΟΦΗ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ.Λ.Π ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ 5.000.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΡΙΜΑ,ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ,ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!
    ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΙ 100€ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ,ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Μπειτε στο σαιτ και υπογραψτε. Βαλτε και γνωστους σας να υπογραψουν. Δεν ειναι δυνατον να εχουν μαζευτει μονο 10.000 υπογραφες, σε ενα θεμα που θα επρεπε για πλακα να εχει 1.000.000.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΦΙΛΕ 2.58
    #ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΘΑΝΑΤΟΣ#
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!!
    ΜΑΣ Τ Ρ Ε Μ Ο Υ Ν !!!!!!!!!!!
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…………….
    ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΩΝ!!!!!Η Δ Ι Κ Η ΜΑΣ ΓΗ,ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΓΑΠΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ Κ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Α Λ Η Τ Ε Σ -Τ Ο Κ Ο Γ Λ Υ Φ Ο Υ Σ!!!!!
    ΕΜΠΡΟΣ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!
    ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ Α Π Ε Χ Θ Ο Υ Σ ΑΥΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Κ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!!!!!!

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΗ ΦΥΛΛΟ.ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.ΣΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΙΑ ΖΩΗ .ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΕΙΔΑΤΕ ΜΕ ΕΔΕΙΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΑΥΤΟΣ ΜΠΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΕΣΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ !!!!ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΠΑΤΣΕΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΑΨΥΧΑ ΑΚΟΜΑ .ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΙΑ ΜΠΑΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .ΝΤΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΝΤΟΥ ΝΤΟΥ ΝΤΟΥ !!!!………….

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ,ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ!
    ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ,ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ!ΚΑΝΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤO MONEY AS DEBT…MΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΤΟ SEARCH ΤΟΥ YOU TUBE ΓΡΑΨΤΕ MONEY AS DEBT ME GREEK SUBS…EPITELOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΩΣΤΕ 45 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΗ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    BΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ,ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕΝΤ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΒΟΣΚΑΡΑΔΕΣ,ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΘΙΞΩ ΤΟΝ ΚΩΛΟΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΧΡΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΠΕΧΘΕΣ!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ…ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *