ΟΤΑΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ EΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Μ.Κ.Ο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

 ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΟΛΙΤΗ ……

Όπως είναι το σύνθημα του αγαπητού μας blog: Όποιος γνωρίζει κάτι παράνομο και σιωπά γίνετε συνεργός.
Όλοι γνωρίζετε τον Μ.Κ.Ο (Μόνο στα χαρτιά και όποιος έχει αντίρρηση ας μου δείξει έστω μια Μ.Κ.Ο πού δεν οικονομάει τα άντερα της ) Χαμόγελο του Παιδιού και το σκοπό πού διοργανώθηκε. Εκείνο όμως πού πιθανόν δε γνωρίζεται είναι οι πραγματικοί σκοποί του με αποτέλεσμα να σας θεωρούν τους Μακάκες!!!!! βοηθούς τους στα δόλια σχέδια τους. Θέλοντας λοιπόν: Να σας ξυπνήσω, ώστε να πάψετε να είσαστε οι αφελής βοηθοί τους καθώς και να σταματήσω την αυ- ριανή διαπόμπευση της….
χώρας μας Τον διασυρμό και το πέταγμα στον καιάδα ευυπόληπτων πολιτών με πολύ ανωτέρω έργο από το ανω- τέρω Μ.Κ.Ο, χωρίς όμως η δεξιά τους χείρα να ξέρει τι κάνει η αριστερή κι πού δε σκύβουν το κεφάλι στα δόλια συμφέροντα τους. Τα δικά σας παιδιά να μην ζήσουν με αυριανούς πολίτες πού θα έχουν μάθει στη ανασφάλεια, στην απάτη και στο κλέψιμο (Μην ξεχνάτε ότι σπείρετε θα θερίσετε!!! Και Δια να μη μπορεί κανείς να πει ότι δεν γνώριζα Αν θελήσετε να συνεχίσετε να τους υποστηρίζετε να είναι μόνο επιλογή δική σας Διά τους ανωτέρω λόγους θεωρώ υποχρέωση μου δια όσες μέρες χρειασθεί να σας ενημερώνω. ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. Η ανωτέρω Μ.Κ.Ο,ανδρώθηκε και υποστηρίχθηκε καθώς και συνεχίζει να υποστηρίζεται από τους εκάστο τε διεφθαρμένους Υπουργούς Υγείας κι Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς κι από τους εκάστοτε αρμοδίους Υπαλλήλους του Υπουργείου Δικαιοσύνης(Εισαγγελείς Ανηλίκων)πού δυστυχώς όλοι τους πάσχουν από α ναισθησία Καρεκλοφοβία,Καρεκλολατρεία και Στρουθοκαμηλισμό. Αργότερα για να μπορούν να ελέγχουν τα πάντα και να απολαμβάνουν μόνο και μόνο προς όφελος τους το μεν Υπουργείο Υγείας και Αλληλεγγύης το οικονομικό όφελος, ο δε ανωτέρω Μ.Κ.Ο, απόκτηση φήμης τους προώθησαν στην Ευρώπη ως οι άγγελοι προστασίας παιδιών πού έχουν οποιαδήποτε ανάγκη. Αποτέλεσμα; Οργανισμοί της Ευρώπης μη γνωρίζοντας το πόσο σάπιοι είμαστε τους έδωσαν τη προεδρία. Πριν λίγες μέρες μας ενημέρωσαν ότι έχουν χρόνο επιβίωσης δια το έργο τους μόλις 1 ½ μήνα ζωής.

 ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΟΛΙΤΗ
Από ότι γνωρίζουμε επειδή ο ανωτέρω σύλλογος είναι Μ.Κ.Ο, επιδοτείται από το κράτος καθώς και από την ΕΟΚ. Επίσης το κράτος τους παρέχει (Όπως και σε άλλους τέτοιους φορείς )δωρεάν χώρους διαμονής,ρεύμα νερό, τηλέ φωνο,παιδεία και υγεία. Δια υπόδηση, ένδυση, παιχνίδια, βενζίνες, διαφόρων τύπων οχήματα, ασφάλια αυτοκινήτων, διατροφή;;;;;; Να είναι καλά οι διάφορες εταιρείες που έχουν μπει σε ένα αγώνα ταχύτητος ποίος θα προσφέρει τα περισσότερα για λόγους φοροαπαλλαγής όχι μόνο τους τα παρέχουν όλα δωρεάν διακινδυνεύοντας της περισσότερες φορές αυτά τα άμοιρα παιδιά από διάφορες ιογενείς αρρώστιες (Πχ:Τα τρόφιμα είναι στα όρια λήξεως τους )αλλά και κάνουν ε ράνους με κουμπαράδες,προσφέρουν ποσοστά απ’τα κέρδη τους κάνοντας έτσι δωρεάν διαφήμιση του καλού κοινω νικού τους προφίλ. Άρα τα χρήματα τι τα θέλουν;;; ΜΉΠΩΣ: Για να τα μοιράζουνε μεταξύ τους;;;;;;;;;;
Είχε διαρρεύσει από την πρώην σύζυγο του (Τον χώρισε γιατί δεν ήθελε να συμβάλει στο χτίσιμο μιας επιχειρήσεως επάνω στο τάφο του ίδιου του παιδιού τους ) αλλά και από υπαλλήλους του πως ο Μέγας αρχιερέας της Φιλανθρω πίας όταν άνοιξε τον ανωτέρω Μ.Κ.Ο αντί τα μηχανήματα πού είχε στην επιχείρηση του( Πριν ανοίξει το ανωτέρω Μ. Κ.Ο ) να τα χαρίσει στο σύλλογο, τα πούλησε παίρνοντας το κέρδος στην τσέπη του. Και -2-Ζητάει την δική μας συμπαράσταση για να επιβιώσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»..Το Χαμόγελο του δικού μας παιδιού… Χρειάζεται σήμερα παρά ποτέ τη βοήθεια μας!!!!!>>

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 31 Μαρτίου 2011

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»…. Το Χαμόγελο του δικού μας παιδιού…. 0,10Χρειάζεται σήμερα παρά ποτέ τη βοήθεια μας!

Χρειαζόμαστε τα σπίτια μας

Χρειαζόμαστε τα ασθενοφόρα για τα παιδιά και τα νεογνά

Χρειαζόμαστε το AMBER ALERT

Χρειαζόμαστε την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS1056

Χρειαζόμαστε τις ομάδες δημιουργικής απασχόλησης στα νοσοκομεία παίδων

Χρειαζόμαστε τις δωρεάν υπηρεσίες του Χαμόγελου για κάθε παιδί, γονιό, εκπαιδευτικό

Για να γίνονται όλα αυτά πραγματικότητα…. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που με επαγγελματισμό και αστείρευτη διάθεση δουλεύουν νύχτα-μέρα για να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή για όλα τα παιδιά!

Τι από τα παραπάνω μπορούμε να κόψουμε;;;;;;;

Στη φετινή Γενική Συνέλευση του Χαμόγελου του Παιδιού αποφασίστηκε να μην κόψουμε τίποτα. Σήμερα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει μόλις 1,5 μήνα «ζωής». Παρά τη δεινή οικονομική κατάσταση του Χαμόγελου και τη γενικότερη δύσκολη κοινωνικοοικονομική περίοδο που διανύουμε,συνεχίζουμε,δυναμικά. Από σήμερα ξεκινάει, σε πανελλήνια κλίμακα, εκστρατεία ενημέρωσης, συμμετοχής και εξεύρεσης πόρων. Καλέστε στο 14545 ( Με χρέωση 2,27 ευρώ ανά κλήση ) ή Στείλτε SMS στο 54020 ( Με με χρέωση 2,46 ευρώ ανά κλήση )
Σε καιρούς πού όπως λένε είναι έτοιμοι να φαλιρίσουν το μόνο πού τους απασχολεί είναι η διαφήμιση τους σπατα λώντας τα δικά μας χρήματα για σκοπούς αυτοπροβολής;;;;;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ “Θέλουμε τον κόσμο της Ξυλαγανής δίπλα μας”

Καλεσμένος του Βασίλη Στοάκη στην πρωινή εκπομπή “Αρχίζει το Ματς” ήταν ο γενικός αρχηγός του Ορφέα Ξυλαγανής, Γιώργος Σκουταρίδης, ο οποίος μίλησε για τους στόχους της ομάδας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και έκανε τις δικιές του εκτιμήσεις για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Θράκης. Παράλληλα εξέφρασε την στενοχώρια του για την μη μαζική στήριξη του χωριού στις προσπάθειες της ομάδας!

ΕΡ.: Γιώργο, είχα παρακολουθήσει αναμέτρηση της Ξυλαγανής και είχα δει προς μεγάλη μου έκπληξη πως χορηγός στη φανέλα της ομάδας ήταν “Το Χαμόγελο του παιδιού”. Με ποιο σκεπτικό πάρθηκε αυτή η απόφαση;
Γ.Σ: Καταρχάς το 2006 κάναμε ένα νέο ξεκίνημα, την πήραμε την ομάδα από το μηδέν και τη φτάσαμε σ ένα σημείο, που ασχολείται μαζί μας όλη η Θράκη αλλά και η Ελλάδα. Σε αυτό συμβάλει και ο χορηγός. Μια τέτοια προσπάθεια, μόνο θετικά σχόλια μπορειί να επιφέρει. Θέλαμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στην προσπάθεια του συλλόγου και ήταν μεγάλη μας τιμή, που δέθχηκε ο οργανισμός να βάλουμε την χορηγία στην φανέλα.
1-4-2011,Ώρα 17:56

Συντάκτης: Βασίλης Στοάκης

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

τακης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

  1. Ανώνυμος

    αγαπητε 7.46 εχει φτασει στην εισαγγελια.η ανακριτρια κατα πληροφοριες μου τον παρεπεμψε για κακουργημα και πεσανε καποιοι και προσπαθουν να κανουν πλημελημα.οσο για τον παπουλια δεν βρισκει κατι μεμπτο!αυτα παντα απο πηγες μου γιατι με ενδιαφερει το θεμα.κανονικα οι κατηγοριεσ ειναι επαιτεια με μεσον διαφημησης παιδια και εκμεταλευση παιδικης εργασιας αυτον που το τον κατηγγειλε και πηρε 1.500.000 δραχμεσ
    απο εργατικα μηπως οπυ παει και το μαθαινει ο μεγαλοσ φιλανρωπος απολυεται;

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΑΤΑ,ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ….ΑΠ`ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗ ΦΑΓΑΝΕ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ………..

    Reply
  4. Ανώνυμος

    μπραβο!!μπραβο !!και εσυ τι λες τωρα!!φυσικα και βοηθανε !!αυτη ειναι η καλυψη τους !αλλα τι βαζουν στην τσεπη απο την κακομοιρια του καθενος!και μπορει να βοηθανε πεντε δεκα δεκαπεντε,αλλα το κακο που υπαρχει απο πισω και βρωμαει δεν το πιανει ευκολα κανεις!οσο υπαρχουν δυστηχισμενοι θα υπαρχουν και προστατες,και μεσα εκει υπαρχει και η σαπιλα της κοινωνιας!ετσι ειναι το συστημα….

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ: ΕΓΙΝΑ ΜΗΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ 2007. ΜΕ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ 4 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟ, ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ. ΗΜΟΥΝ ΑΝΕΡΓΗ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ…. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΕΙ…. ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΓΑΛΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ… ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ…. ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΗΤΑΝ "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΚΑΙ Ο "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"… ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ,ΑΡΧΙΣΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΧΝΩ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ, ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Το χαμόγελο του παιδιού είναι μια τεράστια απάτη, όπως και όλες οι κρατικοδίαιτες ΜΚΟ. Όποιος θέλει ΜΚΟ να την κάνει με δικά του έξοδα και να αφήσει τα λεφτά του Έλληνα πολίτη ήσυχα.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Μου αρέσει που κάνουμε και τους έκπληκτους, λες και δεν το ξέραμε τόσα χρόνια, λες και τόσα χρόνια μυρίζαμε τριαντάφυλλα και τώρα ξαφνικά μας ήρθαν στην μύτη τα σκ..τά.
    Με τα μάτια μου έχω δει πριν λίγα χρόνια πλανόδιους πωλητές να φορτώνουν στο φορτηγό τους ρούχα που τοποθετούσε τότε ο κόσμος σε σιδερένιους κάδους για την "βοήθεια τρίτου κόσμου". Το καλύτερο; Δεν τα έκλεβαν είχαν το ΚΛΕΙΔΙ και άνοιγαν και τα έπαιρναν.

    Reply
  8. ελενα

    τι να κοψετε απο τα παραπανω? το λαιμο σας μαλλον το κεφαλι σας αλητες!ολες οι μκο που πισω τους ειναι η σαιλα και η αλητια της κοινωνιας,με την βλακεια μας αλλα και την ανοχη μας…παλαβωσατε τον κοσμο του χεσατε το κεφαλι με τις δηθεν ευαισθησιες για τους γιατρους με τα συνορα η χωρις για τα ορφανα για την καρετα καρετα για τα δενδρακια στον παρνασσο!!ηρθεν η ωρα σας !!δεν πιανει αλλο το κολπο σας !ειστε σαν τους γυφτους που ζητιανευουν και κοροιδευουν τους αφελεις,γιατι ειστε ξεδιαντροποι!!και διχαζετε τον κοσμο!εγω που δεν σας πιστευω εχω απεναντι μου τους βλακες "ευαισθητους"που εαν τολμησω και τους πω την αποψη μου θα με φανε αφου με περασουν γενες δεκατεσσερις!αλητες η ιδια σαπιλα παντα ολοι οι υπανθρωποι να εκμεταλευτουν τον πονο και την δυστηχια… η ουνεσκο ..για τα παιδια της αφρικης..πουσταταδες ..εμω οι ιδιοι γαμανε τα παιδια βγαινουν και προστατες τους!!αλητες συμμοριες …επιτελους κλειστε να γλιτωσουν τα ορφανα και αρρωστα παιδια καφροι απο την δικη σας εκμεταλευση!!συρτε στο γερο διαολο τομαρια!!και εσυ εαν ηθελες για την ψυχη του παιδιου σου ταχα μου ευαισθητουλη να βγεις στον δρομο να σωσεις παιδια απο τα ναρκωτηκα απο την δυστηχια ανωνυμα..υποκριτες αληταραδες!!πηγαινε στην κολητη σου μαριαννα και αυτη θα παει για τον παραδεισο της εχει ξεπλυνει βρωμικο χρημα..τελειωνετε ολοι σας τωρα ειναι η ωρα των ανθρωπων..εσεις στον λακο ερπετα!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ BLOG ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ (?)
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ
    ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ,ΔΙΟΤΙ
    ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Den thelo na sxoliaso aisxi : ean o arthrografos einai sostos i katastasi einai aisxos,ean pali oxi, pali prokeitai peri aisxous na xrisimopoiitai to diadiktio gia dithen kataggelies…

    Reply
  11. Ανώνυμος

    καλά δεν σε μάθανε στο σχολείο σου να φοβάσε τους Δαναούς και δώρα φέροντες;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *