Eχουμε γίνει μπάχαλο στην Ελλάδα,λαθρομετανάστες χτυπούν και ληστεύουν και μετα μένουν ελεύθερη

Τέτοια Ελλάδα θέλετε εσείς οι κυβερνώντες;;;Δεν πάει αλλό κάντε κάτιί ανίκανη προδότες,δεν βλέπετε καθόλου τι γίνετε έξω στους δρόμους που δεν μπορείς να κυκλοφορήσεςι βράδυ μόνος σου γιατί θα σε ορμήξουν για να σε ληστέψουν.Δεν πάει αλλό δώστε λύση εδώ και τώρα!
Δείτε τι μας έστειλε αναγνώστης…
χθες η μητέρα μου έπεσε θύμα ληστείας από……
αλλοδαπό. (χτυπήθηκε-αφαίρεση χρημάτων) . Στην κατάθεση, στην αστυνομία, με πληροφόρησε ο αξιωματικός υπηρεσίας πως στα κρούσματα αυτά αν κάποιος συλληφθεί παραπέμπεται στον εισαγγελέα και κατά την κρίση του αν δεν είναι βαρύ το παράπτωμα , αφήνεται ελεύθερος, έστω και αν δεν έχει χαρτιά παραμονής στη χώρα…..οι κρίσεις δικές σας…

http://epanastasi-gr.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

24 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΕΡΠΕΤΟΦΟΡΑ ΕΡΠΙΣΤΡΙΟΦΟΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΝΕΦΕΛΙΜ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ελευθεροι με οι αορθογραφε….τα πακιστανια γραφουν κακυτερα απο σενα ζωο….

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Οπου μεταναστευτικο νασου μεσα και οι αριστεροφασιστες αυτα τα ριπαρα πλασματα που ειναι εντεταγμενοι να βριζουν τους Ελληνες καιτον Ελληνισμο.Ουστ λερες! πρεπει να σας παρουν πισω το τιτλο του Ελληνα γιατι τον βρωμιζετε .Αυτη τη φορα προδοτες δεν θα κανετε τις βρωμοδουλειες σας οπως θελετε γιατι θα μας εχετε απεναντι σας.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΡΑΝΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΦΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΟΚΑΒΛΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Εχουμε χασει το τοπι… Μαλλον φταιει το ραντισμα που μας κανουν καθημερινως τ αεροπλανα αγνωστου προελευσεως και συμφεροντων. πολυ ψεκασμα καθημερινως ρε παιδια. Η κουφαλα κ Φαρμακη απαντωντας σε ερωτηση μαλλον του Κ Βελοπουλου ειπε πως…. ειναι για τον δακο!!!!!!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    αφηστε ησυχο τον ρητορα του καναπε,vomoloxius,που θα τολμησετε να μιλησετε εναντιων του,ξευτιλες!!ρε ξερετε ποση φαια ουσια σπαταλα για να γραψει ολα αυτα???αστειοιοιοιοιοιοι ουουουουουουουου ρεεεεεεεεεεεεεεεεε,αφηστε τον να παρει μια ανασα,δεν εχει αργιες και ωρες ξεκουρασης απο τον σχολιασμο,εργαζετε σκληρα εδω μεσα νυχθημερον και τολματε εσεις να αναφερετε το ονομα του,γιδιααααααααα

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΟΥΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ".
    (ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ).

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ.
    ΑΝ ΒΡΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΣΑ ;

    Reply
  9. Ανώνυμος

    vromoloxious
    H poytana koymoyna h mana soy pairnei pipes stoys araphdes kai moysoylmanoys metanastes sas, pano sto tafo toy mpelogianh sas …moyxaxaxa

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ) ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

    ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ 16 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ 4ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ Φ.Π.Α ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ (ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ), ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ, Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!!

    ΟΤΑΝ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΑ
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ (ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ Κ.Τ.Λ) ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ 12.50? ΕΜΕΝΑ ΚΗΔΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΨΕΛΝΑΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΗ ΕΝ ΑΓΚΑΛΑΙΣ ΑΒΡΑΑΜ… ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΑΧΑ ΩΣ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΑΣΥΡΙΩΒΑΒΥΛΩΝΙΩΝ, ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ , ΟΒΟΛΟΥΣ ΚΑΜΗΛΟΥΣ ΑΙΓΑΣ ΚΑΙ ΟΝΟΥΣ. ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΕΝΝΗΝΤΑΡΙ Ο ΤΡΑΓΟΠΑΠΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΑΙΟΥΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΦΡΙΞΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ….ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ??????

    Reply
  12. Ανώνυμος

    opoy glenti kai xara η vomoloxious μεσα! αριστερη αθεη πορδη ουστ απο την ορθοδοξη πατριδα μας…αντε τραβα στον αραπη και στον αλβανο που σε πηδανε…κοτουλα…εξω ρε!!!!!!

    Reply
  13. vomoloxius

    Εμείς ραγιάδες ήμασταν και ραγιάδες μείναμε. Κομπλεξικοί και ηλίθιοι. Δεν κοιτάμε τα χάλια μας, που για όλα φταίνε οι πολιτικοί και εμείς, αλλά τα βάζουμε με τους μετανάστες που αφήσαμε να μπουν ανεξέλεγκτα στην χώρα μας. Μη ξεχνάτε φασιστάκια, ότι ποτέ δεν τολμήσατε να σηκώσετε το λιπαρό χεράκι σας κατά του Σημίτη και των ΜΑΤ του, όταν άφηνε να μπαίνουν χωρίς κανέναν έλεγχο στην χώρα μας, επειδή τότε κάποιοι έβγαζαν κάπου 400€ το κεφάλι, μιας και για αυτό μας έβαλαν οι ευρωπαίοι στην συμμορία τους, γιατί απλά ήθελαν μια τουαλέτα για να ρίχνουν τα σκουπίδια τους μέσα εκεί και να μη βρωμίζουν τις χώρες τους.
    Αν λοιπόν είστε μάγκες, πάρτε τα ρόπαλα σας και ή βάλτε τα στους ανοιχτούς κώλους σας ή πηγαίνετε στην Βουλή και βάλτε τα στα οπίσθια αυτών που έφεραν την χώρα σ’ αυτό το χάλι.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    δεν υπαρχουν εβραιοχριστιανοι…υπαρχουν ελληνες ορθοδοξοι…οι σιωνιστες λανσαρουν το ψευτο12θεο με χιλιους δυο τροπους και εσεις οι ελαχιστοι μαλακες πεσατε στην παγιδα τους!!! οι ελληνες και φυσικα δεν καταγονται απο τον αβρααμ και λοιπα υποδεεστερα φυλα!!! οι ελληνες ειναι κατι το ξεχωριστο ως φυλη!

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Ειδατε τι εγινε πριν λιγο στο κοντρα τσανελ΄΄;΄Οι Εβραιοχριστιανοι θεωρουμενοι απογονοι των Αβρααμ Σαρα Ισαακ κλπ την πεσανε στην ελληνοπρεπη καθηγθηγητρια κ Τσαγρη, ως τελουσα υπερ των εβραικων θεσεων.ΠΟΙΟΙ???? ΟΙ Ε Β Ρ Α Ι Ο Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Α Ν Ο Ι…!!!!!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ουουουουυουουουουουουουουουουου,τι δουλεια ειχε εξω???σπιτι της!!!λευτερια στους λαθρομεταναστες!!!
    ολοι μαζι μια γροθια,συ-συ-συριζααααααααααααα
    που μου θελετε και βολτες ουουουουου και παλι ουουουουου κακομαθημενοι ελληνες

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΥΡΙΣΕ ΒΡΩΜΟΣΑΠΟΥΝΙΛΑ!!! ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΗΣ ΔΥΣΩΔΙΑΣ!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΤΟΝ G.A.P.!!!OYST KOPROI POLITIKOI!!! GAMO TON BIZENTAL GAMO THN ANNA FRANK…GAMIETE KAI OLH H FΥLI TOY ABRAAM… ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΩ… ΑΧ ….(ανύπαρκτο) ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ!!!

    ΓΑΜΩ την ΕΛ. ΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ…ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!!!

    ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΥΧΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ!! ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΚΑΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    FYLETISTHS

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *