Eφυγα και σώθηκα… Μια χώρα ασχέτων, τεμπέληδων, ανίκανων και ρουφιάνων με εκπροσώπους αγγέλους;

Παίζει και Διαμαντοπούλου μέσα…

Γράφει ο Αδαμάντινος

Δεν προλαβαίνει κανείς να γράψει όσα γινονται…

1. Ερχεται επιλεκτική χρεοκοπία. Το ειχα προβλέψει χρόνια πρίν. Καποιοι θα φάνε απο τα CDS. Φυσικά δεν απασχολεί την Ελλαδα ποιοι τα φάγανε τα CDS στην Ελλάδα, πλην της Ελληνικής Δικαιοσύνης που θα έπρεπε… γιατί δεν υπάρχει. Εξασφαλισμενη η έξοδος του ΓΑΠ απο τη χώρα (όπως ο Χριστοφοράκος και ο άλλος που χρωστάει 2.4 δις με υποβρύχια πληρωμένα και…
παραδομένα κατα φαντασία… στην Ελλάδα…. Ξεφτύλες) που για να γίνει και ακίνδυνη θα οργανώσουν και μια επιτροπή να κάνει έλεγχο από το 2009, απο αυτές που δεν βρίσκουν τίποτα. Ειναι εμφανες ότι ο Προβόπουλος ειχε ειδοποιήσει πλην του ΓΑΠ και του Κωστα και τον Τρισε…

2. Θυμαμαι για το φυσικό αέριο. Δημόσια πρόσκληση απο το Υπουργείο να βοηθήσουν όσοι επιστήμονες ξέρουν τη χώρα για το θέμα. Φυσικα δεν τσίμπησα. Σε καποιο άρθρο το πιθανότερο να κορόιδευα. Σε τα μάς; Ειχα δίκιο… Να το γιατί. Εκλεισαν το ΙΓΜΕ, έφεραν Γαλλους Συμβούλους και άφησαν εκτός Ελληνες επιστήμονες που θα μπορουσαν να έχουν άποψη για το θέμα. Ζήταγαν πολλα λεφτά λεει. Αυτό δεν το ξέρω. Δεν έχουν και προσόντα. Απο ευγένεια θα έπρεπε τα γαιδουρια του υπουργείου να ζητήσουν την άποψη εκείνου που εβγαλε το πρωτο χαρτη φυσικού αερίου της ανατ. Μεσογείου και έφερε τους πελάτες, για να μπορουν καποιοι να τρωνε μίζες και να έχουν τα σκατα άποψη.

3. Το PSI αποδίδει μεγάλο κέρδος στους δανειστες απο τα επιτόκια και τη διαρκεια των νεων ομολόγων σε βάθος χρόνου. Το χρεος δεν μειώνεται. Τα παραμύθια του Μπενυ θυμίζουν τον Αλη Μπαμπα και τους 300 κλέφτες.

4. Επι Πασοκ χώρισαν πριν 20 χρόνια τα ΑΕΙ και τα ερευνητικα κέντρα σε νέα ινστιτουτα για να κάνουν λεει πιο αποδοτική την ερευνα. Απο τότε δεν άλλαξε τίποτα γιατι εβαλαν τους ίδιους που εστειλαν οι Αμερικανοι για να μη κάνουν άναπτυξη στα ίδια πόστα. Και τώρα η Διαμαντοπούλου τα ίδια κάνει. Το αποτέλεσμα θα είναι τό ίδιο. Τριχες. Μ…τριχες.

Στην Ελλάδα δεν έχετε καταλάβει το απλό ότι «το μήλο κατω απο τη μηλια θα πέσει». Oσοι επιμένουν με τους ίδιους και τα ίδια να σώσουν τη χώρα είναι σε λάθος δρόμο. Η Διαμαντοπούλου και το καλοπληρωμένο και μη παραγωγικό επιτελείο της απέτυχε γιατι η φιάκα δεν κανει τον παπα ούτε τα λεφτά το Δεσπότη. Μαζεψε ένα τσουρμο με Έλληνες επιστήμονες, πολύ Ελληνες… και τους έκανε μοστρα στα πανεπιστήμια της Αμερικης και του Ισραήλ. Αυτή νομίζει ότι η τεχνολογία χαρίζεται με τη καπατσοσύνη… Τζαμπα μάγκας. Το καλυτερο στη περίπτωση της είναι να γυρίσει σπιτι να μαθει πλενει πιατα. Τα παιδια ακόμη δεν εχουν βιβλια…

Σαν τον Σαμαρα που πηρε το διπλωμάτη – φυτό και πηγε στο Ισραήλ. Να πει τί; Να δείξει τί; Nάμας ήρθαμε; Hρθε η Διαμαντοπουλου ήρθα και εγώ με το Φυτό παραγωγικό διπλωμάτη για να δώσουμε τα σέβη μας; Μα τετοιους συνεργάτες δεν τους σέβεται κανείς. Και μη μασατε ότι οι δύο τουμπες που πήγαν στη ΝΔ ήταν αντισημίτες. Παιγνιδι είναι, ενα παιγνιδι στο οποίο εξυπνο έιναι να προσεχουν όσοι παίζουν μη κατσει ανάποδα. Για να είμαι σαφης, ειναι βλακεια του ΚΙΣ να ασχολείται με αυτους τους δύο. Ο λαος τους ξερει.

Η περίπτωση Καμμενου παρότι έχει χτυπησει πολλα φαίνεται σαν καλομαγειρεμένη εναλλακτική λύση στη ΝΔ. Για να μη γίνει επανασταση πρέπει όλες οι αποψεις να εκπροσωπούνται στο κυνοβούλιο. Αυτο κανουν. Κόβουν την πίτα ξανα σε όλα τα επίπεδα. Ετσι κανουν.

Η περίπτωση Καζάκη εμφανίζει 2 τουλαχιστον κενά.

1. Το θεμα των μεταναστών. Κανένας δεν μισει τους μετανάστες όπως τους Ναζι, αλλά μια χώρα δεν εχει τη δυνατότητα να απορροφάει μετανάστες επαόριστον και ειδικά στην οικονομική κατάσταση της Ελλάδας. Και αυτό δεν είναι άποψη ειναι βασική οικονομική αρχή.

2. Η ελλαδα δεν χρειάζεται βασική έρευνα, όπως υποστηρίζει ο Καζάκης αλλά μόνο επιλεκτικα εφηρμοσμένη. Τι ειναι το ένα και το άλλο ας το διαβάσει.

3. Εχει αρχισει και λεει παραμύθια και στη σειρά…

Αν καποιοι στενοχωριουνται που λενε τους ελληνες τεμπεληδες, αχρηστους κλπ καλυτερα να κοιτάξουν να καταλάβουν ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ και ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ.

Η χωρα ειναι στον πατο και λογικό ειναι να υπάρχουν λάθος άνθρωποι σε λαθος θέσεις. Ευχες και κατάρες δεν λύνουν τα προβληματα.

Ο κυρ. Γιώργος, ο κυρ Μήτσος και ο κυρ Αντώνης τέλος. Οσοι επιμένουν θα ρίξουν τη χώρα πιο κατω. Αυτό δεν σημαίνει ότι η χώρα χρειάζεται Παδήμους, Σαμαράδες και Μπένυδες για Πρωθυπουργούς. Ειναι πεθαμένοι απο χέρι. Το Λαος διαλύθηκε, αυτοδιαλύθηκε. Κανενας στη χωρα δεν διαλύει κομμα (Καρατζ) ή το κόβει στα δύο (Σαμαράς) ή το πάει στο 9% (ΓΑΠ) με το αζημίωτο. Τιμη και δόξα στους τραπεζίτες που κανουν ανάπτυξη στη Βουλγαρία με τα λεφτά και τις εγγυήσεις των Ελληνων φορολογουμένων.

Αν οι Γερμανοι ειχαν βάλει σε στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της χωρας με υγιή και αυτοσυνεπή τρόπο δεν θα με πέιραζε η χώρα να πέρναγε μια μεταβατική περίοδο σε γερμανικά χέρια. Δυστυχως για την Ευρώπη και την Ελλαδα αυτό δεν γίνεται. Εχουν χρυσώσει το χάπι, χαρατσωνουν τον Ελληνικό λαο και τους άλλους λαούς δήθεν για να βοηθήσουν την Ελλάδα, ενω ο Σόιμπλε και η παρεα του στήνουν μνημπονια για να οικονομήσουν τα λαμόγια οι τραπεζίτες και η ΕΚΤ που εκπροσωπούν.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *