ΣΟΦΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ: “ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠEΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ”

Με αφορμή την ζωντανή της εμφάνιση σήμερα, Παρασκευή 29 Απριλίου, στην Καλαμάτα, η γνωστή τραγουδοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην καθημερινή εφημερίδα της Μεσσηνίας “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, κατά την οποία, μεταξύ άλλων, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη σημερινή οικονομική συγκυρία και τη νέα γένια:

“Είναι καταπληκτικά τα παιδιά της Ελλάδας σήμερα. Είναι μορφωμένα, με άποψη πολιτική και……
ανησυχίες, που οι συγκυρίες μάλλον δεν επέτρεψαν την δική μας γενιά να έχει. Και πρέπει να αισθανόμαστε υπόλογοι απέναντι σ’ αυτή τη νέα γενιά. Αυτό που τους δίνουμε δεν είναι κληρονομιά, αλλά σωστή κατάρα…” δήλωσε και συνέχισε με νόημα για την οικονομική κρίση:

“Τόσο η νύχτα, όσο και η δισκογραφία, είναι μεγάλα σχολεία, στα οποία φοίτησα και τα οποία ευτυχώς δε νοσταλγώ. Ναι, παρατηρώ την απόλυτη παρακμή τους και μεταξύ μας χαίρομαι γι’ αυτό. Είχαμε καταντήσει η χώρα της υπερβολής, ακόμα και σ’ αυτό τον τομέα. Ασύλληπτα μεροκάματα, ασύλληπτη έκπτωση αξιών και άλλα συναφή, αποτέλεσαν κι αυτά μέρη του προβλήματος, ας μη γελιόμαστε και καταντήσαμε εδώ, που δυστυχώς έχουμε καταντήσει”.

Η Σοφία Αρβανίτη, αυτή την περίοδο πραγματοποιεί περιοδεία, έχοντας στο πλευρό της, τόσο τον Μιχάλη Κακέπη και το συγκρότημα Level X, όσο και σε κάποιες μοναδικές εμφανίσεις τον Κωνσταντίνο Καζάκο, παρουσιάζοντας το νέο της -μετά από 9 ολόκληρα χρόνια απουσίας- album, με τίτλο “ΧΩΡΙΣ RETOUCHE”.

Σήμερα, Παρασκευή 29 Απριλίου, θα εμφανιστεί στην Καλαμάτα και στο Kong Club, ενώ την ερχόμενη Παρασκευή 6 Μαΐου στον Βόλο και στο VOX Music Stage.

Τέλος, κάθε Σάββατο στις 12.00 και για δύο ολόκληρες ώρες, πραγματοποιεί την δική της εκπομπή στο ραδιόφωνο του e-Rock.gr, αλλά και σε 25 επιλεγμένα ραδιόφωνα των F.M. της ελληνικής επαρχίας, με εκλεκτούς καλεσμένους και τίτλο “Rock Μακό”.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

24 Comments

  1. Ανώνυμος

    πολα βληματα τελικα στο βλοκ και ολοι σας ψυχοπαθης σουργελα εε σουργελα

    Reply
  2. Ανώνυμος

    – ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΠΩΛΛΩΝΙΟΙ ΕΛ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    3:19 ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΔΥΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!
    ΑΠΛΟΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ!
    ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΙΘΗΣ;
    ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΩ ΠΑΣΟ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΟΚ φίλος, υποχρέωσή μας!!!!

    Ας αφ΄σουμε τα πουσταριά 3:19 x 2 να κάνουν δουλειά τους…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Φίλε μην τρελλαίνεσαι, οι 3:19 ντούμπλεξ (ήτοι αμφότεροι, δηλαδή οι 2 τους…), γαμιούνται αναμεταξύ τους και γλωσσέψανε τη μπέρδα τους, δεν κατάλαβς τι παίχτηκε…;

    Reply
  6. Ανώνυμος

    3:19
    Μάθε να μιλάς πρώτα την ελληνική γλώσσα….να υποθέσω ότι το ΚΑΤΑΒΑ σημαίνει κατάλαβα….αμόρφωτε

    Reply
  7. Ανώνυμος

    3:08 ΜΠΡΑΒΩ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΒΑ!
    ΚΛΑΡΙΝΟ ΜΑΛΘΑΘΚΟ!
    ΤΩΡΑ ΗΡΕΜΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΟΣ ΝΑ
    ΕΙΙΙΙΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ο κύριος γυμνασιάρχης καθηγητής ωραία τα είπε. Οι άλλοι πάλι αρχισαν τισ βρισιές της κερκίδας, όχι της αρχαίας, αλλά της Τούμπας….Κύριε γυμνασιάρχα, προφανώς έχω την ηλικία των παιδιών σας, έχω μεταπτυχιακά, πτυχία, και όλα τα σχετικά που πολλοί της γενιάς μου κατάφεραν να πάρουν. Δεν μένω πια Ελλάδα. Εδώ και 7 χρόνια ζω στο εξωτερικό. Δεν είμαστε τεμπέληδες, αλλά είναι ντροπή να ψάχνεις για δουλειά, και η μόρφωσή σου να μην παίζει κανένα ρόλο, παρά μόνο τι άκρες έχεις. Και ακόμα πιο ντροπή να βλέπεις βλακες άσχετους να έχουν θέση μόνο και μόνο επειδή η οικογένειά τους ήξερε τουσ σωστούς ανθρώπους. Οι δουλειές που έκανα στην Ελλάδα ήταν όλες χάλια, σέρβιρα καφέδες στα Εξάρχεια. Τώρα είμαι λέκτορας σε ενα Πανεπιστήμιο, εδώ στην Αγγλία. Τα πρώτα χρόνια που έφυγα, οι γονείς μου, έκλαιγαν που είχα φύγει και πάντα με ρωτούσαν πότα θα επιστρέψω. Εδώ και ένα χρόνο δε λενε πια τίποτα. Κύριε Γυμνασιάρχα, αφήστε τα παιδιά να φύγουν και να δημιουργήσουν. Δεν είναι τεμπέληδες. Κατάθλιψη λέγεται. Γιατί ειναι στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής τουσ και όλα είναι μαύρα. Δεν είναι ότι πρέπει να πολεμήσουν με έναν εχθρό ορατό, πείνα, δικτατορία, κατοχή. Τα λαμόγια της σύγχρονης κατάντιας είναι ο εχθρός, αλλά κανείς δεν τους κάνει τίποτα. Αυτοι κυβερνανε. Ας φύγουν πριν είναι αργα.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    5 ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,459 ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑΤΗΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.
    ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΣΤΙΑ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ 1,37.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Συμφωνώ με το προηγούμενο σχόλιο. Ανοίγουμε το στόμα μας μπροστά στα παιδιά μας γιατί τα θεωρούμε μορφωμένα και εκεί ποντάρουν και μας εκμεταλεύονται. Εχουν άποψη πολιτική, εχουν μόρφωση και απο το ιντερνετ, αλλα δεν εχουν θάρρος, και εργατικότητα που είχαμε εμείς. 55 είμαι ιδιωτικός υπάλληλος λυκείου.Τα κάναμε απο τα κόμπλεξ μας, δραμα στη δειλία, και στη μαρμελάδα.Καθόλου σεβασμό στους γονείς, όπωμς είχαμε εμείς. Απο τα κόμπλεξ μας τα καταντήσαμε καταστροφικά και άχρηστα….και είμαστε ευτυχισμένοι, που είναι κοντά μας.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    υπόλογοι γιατί δεν είναι τόσο καταπληκτική οσο λές κυρία μου, αλλά γιατί τα κάναμε τεμπέληδες.Ειμαι πατέρας 60 ετών, εχω 2 γιούς και 1 κόρη, και κάθονται ολοι, με 2 πτυχία ο καθένας. Καταπληκτική γενιά είναι, επειδή εμέις την κάναμε να μορφωθεί, επειδή είμασταν κομπλεξικοί, απο γονείς αγράμματους. Καθηγητής γυμνασιάρχης ειμαι, και εγώ σπόυδασα, αλλά δούλευα. Τώρα τα θέλουν ολα έτοιμα.Δίνω το μισθό μου αμέσως οταν τον παίρνω και η δασκάλα γυναίκα μου, γιατί ψάχνουν δουλειά. Εμείς φταίμε συμφωνω που τα κάναμε τεμπεληδες. Στη θέση τους εγω και η γενιά μου, επειδή οι γονείς μας δεν είχαν, δουλεύαμε και τους δίναμε ακόμα και στα σκουπίδια.Τώρα επειδή εμείς φταίμε, ολο μας ζητάνε.Τεμπέληδες με πτυχία που δεν ενδιαφέρονται για τους γονείς μεγαλώσαμε, και μας λένε με το παραμικρό οτι θα φύγουν έξω, για να τους δίνουμε. τεμπέλικη γενιά, αλλά εκεί είμαστε υπόλογοι. Προκομένους θέλουμε, οχι πτυχιούχους.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *