“El Clasico” – Πράξη 3η!

(21:45) Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα: Είναι ο δεύτερος μεγάλος ημιτελικός του Champions League. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού Σάλκε-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι το τρίτο από τα τέσσερα El Clasico μέσα σε τρεις εβδομάδες.
Η Ρεάλ πανηγυρίζει ήδη για το….
πρώτο μεγάλο θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα, την κατάκτηση του κυπέλλου στη Βαλένθια. Πλέον μπαίνει με άλλον αέρα στα ημιτελικά και ψάχνει σήμερα άλλη μία νίκη ψυχολογίας έναντι της μισητής της αντιπάλου. Ο Μουρίνιο εκτός των άλλων κατάφερε να κερδίσει εν μέρει το κοινό των Μαδριλένων και μπορεί να ακολουθεί πιο ελεύθερος το συντηρητικό, αλλά γεμάτο τακτική ποδόσφαιρο του. Ο εκκεντρικός Πορτογάλος φρόντισε πάντως να δυναμιτίσει ξανά το κλίμα και στις δηλώσεις του στράφηκε εναντίον του Γκουαρδιόλα. Στο πρωτάθλημα η Ρεάλ έρχεται από το εμφατικό 6-3 στην έδρα της Βαλένθια και πλέον το «Μεστάγια» μπορεί να χαρακτηριστεί δεύτερη έδρα της. Δεν υπολογίζονται για σήμερα Καρβάλιο και Κεντίρα, που χάνει το υπόλοιπο της σαιζόν.

Η Μπαρτσελόνα, δέχθηκε το πρώτο της ισχυρό πλήγμα από τη Ρεάλ του Μουρίνιο, χάνοντας το κύπελλο και μπαίνει στα ημιτελικά με άγριες διαθέσεις για τη ρεβάνς. Στο πρωτάθλημα έρχεται από το εύκολο και χαλαρό 2-0 επί της Οσασούνα. Δεν θα έχει στο μυαλό της τη ρεβάνς και θα μπει στο «Μπερναμπέου» μόνο για την νίκη. Πολλά τα προβλήματα στην άμυνα και ο Γκουαρδιόλα έχει κυρίως να σκέφτεται τον αντικαταστάτη του Πουγιόλ, με επικρατέστερη λύση αυτή του Μπουσκέτς. Εκτός του Πουγιόλ, γνωστά είναι τα προβλήματα των Μπόγιαν και Αμπιντάλ, ενώ και ο Αντριάνο δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες, με τον Μάξουελ να καλείται να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στα ημιτελικά του 2002, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να παίρνει την πρόκριση, με νίκη 2-0 στο «Καμπ Νόου» και ισοπαλία 1-1 στο «Μπερναμπέου». Οι Μαδριλένοι είχαν εν τέλει πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου με αντίπαλο στον τελικό τη Λεβερκούζεν. Αναθάρρησαν και οι εταιρείες μαζί με τη Ρεάλ και την δίνουν έστω και με ισχνό προβάδισμα φαβορί στο ματς. Ετοιμαστείτε για την τιτανομαχία Νο3…

www.Betarades.grΠρογνωστικα Στοιχηματος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Όποιος και να περάσει…
    Είναι χαμένος..
    Το τρόπαιο αυτό..
    Θα το πάρει Ο ΣΕΡ ΑΛΕΞ_Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *