Δικαιωμένη με την απόφαση για τον ELA η Ρ.Μακρή: “Ξεφτιλιστήκατε ομαδικώς”

Δικαιωμένη αισθάνεται η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Ραχήλ Μακρή, 20 μέρες μετά την πολύκροτη προεκλογική τοποθέτησή της, ότι «μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ. ευρώ».

Η κυρία Μακρή με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook και σχολιάζοντας την είδηση ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα επίκειται να ενισχύσει την ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών κατά 60 δισ. ευρώ περνά στην αντεπίθεση και απευθυνόμενη στους επικριτές της λέει: «Ξεφτιλιστήκατε ομαδικώς».

Κατακεραυνώνοντας όσους αμφισβήτησαν την επαρκή γνώση της επί της δομής του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος αναφέρει εμφατικά: «Σοβαρά; Πως είπατε; Με τον μηχανισμό ela 60 δις για ρευστότητα; Τελικά ξεφτιλιστήκατε ομαδικώς από πολλές πλευρές. Τελικά ποιος είναι ο ανόητος».

Από την πλευρά τους, οι πολιτικοί φίλοι της κυρίας Μακρή έσπευσαν να προσυπογράψουν την συγκεκριμένη εκτίμηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την οποία οι εξελίξεις την δικαιώνουν. Μεταξύ των θερμών μηνυμάτων προς το πρόσωπό της και τα ακόλουθα:

«Εμείς που ξέρουμε 5 πράγματα, ξέραμε εξαρχής ότι έχεις δίκιο!!!», «Ραχηλάκι απλά ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ, θα γίνει το ELA να δεις!!!», «Μπράβο Ραχήλ .. εγώ δεν αμφιβάλω για τις γνώσεις σου….και πάλι μπράβο», « Κυρία Μακρή παρακολουθώ τους αγώνες σας και χαίρομαι που δικαιώνεστε σχετικά με τον Ε.Λ.Α. Συγχαρητήρια», «Δώσε ραχήλ γκάζια …δώσεε!!».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *