Δείτε και διαβάστε την ELL NEWS

Σε αυτή την κοινωνική αχλύ, στο τυχόν επώδυνον της συνέχειας, της αλυσιτελούς ή μη πορείας, της νεφελώδους  ανάβασης ή  κατάβασης, έρχεται ως εκδοτικό και ευφρόσυνο γεγονός  η …..
ELL NEWS. Η πρώτη παγκόσμια εφημερίδα του Ελληνισμού. Το φύλλο που ευελπιστεί να ενώσει όλους τους Έλληνες (έστω τους πλείστους), σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τους πανέλληνες όπου γης. Δεν μεμψιμοιρούμε για την όποια χρεοκοπία της πατρίδας, παρά τον σοβαρό προβληματισμό μας για την πορεία των πραγμάτων. Όλοι εδώ στην ELL NEWS είμαστε από τους ανθρώπους που χαμογελούν. Και είναι προτιμότερο, νομίζω, να θέλεις να σε ερωτευτεί κάποιος για το χαμόγελό σου από το να σε λυπηθεί για τα δάκρυά σου…

Αποφασίσαμε (εκδοτικά, δημοσιογραφικά, πνευματικά) να βγούμε μπροστά! Και αυτό, γιατί πιστεύουμε ως τους μυχούς της ύπαρξης και τα έγκατα της καρδιάς μας (παρά τις κατά καιρούς δυσθυμίες μας) στο αξεπέραστο χαμόγελο της Ελλάδος. Στη μεγαλοσύνη της. Στην ευείδειά της. Στο ανέσπερο φως της. Στις πολιτισμικές αξίες της. Στην ασύνορη δόξα της. Στους ανθρώπους της. Στον πατριωτισμό τους.
Η ELL NEWS θα βρίσκεται σε όλα τα επιλεγμένα σημεία (τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ http://www.ellnews.com/simeia-diathesis) την πρώτη βδομάδα κάθε μήνα με αναλύσεις, άρθρα και ρεπορτάζ. Αφιερώματα για τον πολιτισμό, την θρησκεία και τη διπλωματία μέσα από αξιόλογες γραφίδες δημοσιογράφων και καθηγητών.
Καλή σας ανάγνωση………………………….ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *