Ανάληψη ευθύνης με email στο ksipnistere για τις καταστροφές στο πάρκο Ναυαρίνου

Με μήνυμά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκε στο μπλοκ Ξυπνήστε ρε σήμερα στης 08.00 το πρωί  και δημοσιεύετε ακέραιο 

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις καταστροφές που έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου στο “Αυτοδιαχειριζόμενο πάρκο Ναυαρίνου”. Αρχικά σκεφτήκαμε πως οι λόγοι ήταν γνωστοί και σαφείς, καθώς ουκ ολίγες φορές είχαμε προειδοποιήσει. Παρ’ όλα αυτά κάποιοι αρέσκονται στο να λασπολογούν για να κρύψουν την πραγματικότητα μιλώντας για……
καταστροφές από “αγνώστους που δε σέβονται την συνέλευση” και άλλες τέτοιες αηδίες.

Είναι σαφές ότι ο πλανήτης καταστρέφεται και η καταπίεση κατά των έμβιων όντων που κατοικούν σε αυτόν έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Δεν επιλέξαμε να επιτεθούμε στους γνωστούς εχθρούς του πλανήτη, αλλά σε όσους πίσω από ένα πέπλο “οικολογίας” συμμετέχουν στην κτηνωδία αυτή.

Η ημέρα που επιλέξαμε δεν ήταν τυχαία, καθώς το Σαββάτο γνωρίζουμε πολύ καλά πως αυτοί που δια του χιπισμού υποτίθεται ότι υπερασπίζονται την ελευθερία θα γεμίσουν και πάλι το πάρκο. Δυστυχώς γι αυτούς το βράδυ του Σαββάτου δεν ήταν όπως τα άλλα και έτσι δεν είχαν την πολυτέλεια να απολαύσουν το πτώμα ενός ζώου μέσα σε πίτα (σουβλάκι), ούτε να προχωρήσουν για άλλη μια φορά στην εγκληματικά αλόγιστη χρήση ρεύματος που γεμίζει με καρκίνο τα έμβια όντα του πλανήτη.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ.

Αντάρτικη ομάδα αντισπισιστών – Μαύρη πεταλούδα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΠΑΚΤΙΚΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ,ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.
    ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ.

    Reply
  2. Vangel

    Μιά ερώτησγ προς τους αντισπισιστές.
    Γενικά ομολογώ ότι δεν γνώριζα την ιδεολογία σας. Μπήκα στο site σας λοιπόν και έψαξα και μου δημιουργείται μία απορία (με το λίγο ψάξιμο που έκανα και όχι εις βάθος).
    Τι τρώτε για να ζήσετε? Το όχι στο κρέας το καταλαβαίνω. Από την άλλη εφόσοσον τα ζώα είναι θύματα εκμετάλευσης τότε δεν θα έπρεπε να τρώτε ούτε τα παράγωγά τους (γάλα, τυρί, κ.τ.λ.). Σωστά?
    Με την ίδια φιλοσοφία δεν μπορείτε να τρώτε και χορταρικά-λαχανικά εφόσον αύτά δολοφονούνται (δηλαδή ξεριζώντονται), άρα ουσιαστικά θανατώνονται.
    Σωστά?
    Άρα τι μας μένει? Φρούτα και ξηροί καρποί.
    Μία δεύτερη ερώτηση έχει να κάνει με τα άλλα ζώα τα οποία τρώνε άλλα ζώα για την επιβίωσή τους. Δεν είναι και αυτό ένα είδος εκμετάλευσης?
    Ευχαριστω, χαιρετώ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΠΟΣΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΗΡΩΑ?ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΖΩΑ?Ε ΖΩΑ!Ε Λ Λ Α Σ Υ Π Ε Ρ Π Α Ν Τ ΩΝ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    τρομακρατικη ομαδα που σπαει κουνιες και ξεριζωνει λουλουδια!!!!!χαχαχαχαχχααχαχα ε τελικα σ αυτη την χωρα τα εχουμε δει ολα!!!!χαχαχαχαχααχ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ "ΜΕΓΑΛΟΙ" ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ!
    ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ? ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ?
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!
    Μ Α Λ Α Κ Ε Σ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Για ποιό πάρκο λέτε. Δεν σας είπε κανένας ότι το οικόπεδο είναι του Δήμου Αθηναίων. Κανά δύο ακόμη τέτοιες προβοκάτσιες και θα αξιοποιηθεί….

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΠΑΡΕ ΛΙΓΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΡΕΦΕΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΚΟ…

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΩΡΘΟΘΟΥΝ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ…ΒΟΗΘΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΖΩΑ!!!!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 'Η ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΉΤΙΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ!!!!!

    ΖΩΑ ΑΝΟΡΦΩΤΑ!!!!

    ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *