Ε.Ε και Euro με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ

Συνειδοτοποιήθηκαμε μέσα από τους αγώνες του λαού για μια έντιμη συμμετοχή στη μεγάλη Ευρωπαίκή Οικογένεια.

Είμαστε φανατισμένοι με την ΑΛΗΘΕΙΑ άρα και με το Όραμα μιας …
Ενωμένης Ευρώπης χωρίς Έθνη-κράτη και φασιστικές εθνικιστικές ιδεοληψίες!

Αγαπάμε την πατρίδα μας ως ένα απειροελάχιστο μεν , σημαντικό δε κομμάτι της μεγάλης Ευρωπαϊκής οικονομίας και αγωνιζόμαστε να διαδώσουμε κάθε σωστή άποψη για το συμφέρον της.

Δεν έχουμε διαβρωθεί από χρήμα ή επιτυχία ή ο,τιδήποτε άλλο από τα κοινότυπα “κουσούρια” τα οποία αρέσκεται να προσκολλά το κάθε φασιστάκι σε όποιον σοβαρό και σκεπτόμενο πολίτη ορθώνει το ανάστημά του και τη φωνή της λογικής στη χάβρα που επικρατεί σήμερα.

Βρισκόμαστε εδώ , στο διαδίκτυο , σ’ αυτό το θαύμα της τεχνολογίας , μαζί με λίγους κι εκλεκτούς φίλους ευρωπαϊστές αποδεχόμενοι την πρόσκληση-πρόκληση από τους καιρούς για την παρουσία μιας άλλης άποψης μέσα στην προκλητική φασιστική μαυρίλα του.

Ευχαριστούμε την τεχνολογία για το βήμα που μας δίνει για την αποτύπωση των απόψεών μου και των συντελεστών , που εκφράζουν -νομίζουμε – τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Euro είναι τα δώρα του όποιου Θεού σ’αυτόν τον τόπο αλλά και σε ολόκληρη τη Υφήλιο!

ΩΣ BLOG ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤOYME ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ , ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ !

ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΘΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ) ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *