Τέλος ο «μισός» μαραθώνιος Euro στην ΕΡΤ

Τέλος ο «μισός» μαραθώνιος Euro στην ΕΡΤΑπ’ την Κυριακή, θα προβάλλεται η pre game εκπομπή στις 21.00 και στις 21.45 το live
Το …
Σάββατο ξεκινάει η τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2012 και σήμερα (15/6) ολοκληρώνεται ο μισός «μαραθώνιος» της ΕΡΤ για την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή θα είναι η τελευταία φορά που θα προβληθεί εκπομπή στις 18.00 και παιχνίδι στις 19.00. Απ’ την Κυριακή, θα προβάλλεται η pre game εκπομπή στις 21.00, στις 21.45 θα μεταδίδεται, απ’ την ΕΤ1, live το ένα απ’ τα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής, ενώ αμέσως μετά θα μεταδίδεται σε «κονσέρβα» το δεύτερο.

Αυτό δεν θα ισχύσει μόνο το Σάββατο, καθώς βολεύει και η απουσία προεκλογικής επικαιρότητας σε συνδυσμό με τα …καυτά παιχνίδια του ομίλου της Εθνικής. Έτσι, στις 21.45 η ΕΤ1 και η ΝΕΤ θα μεταδώσουν, παράλληλα, το Ελλάδα-Ρωσία και το Τσεχία-Πολωνία αντίστοιχα.

Μετά το τέλος των αγώνων, θα προβληθεί η κεντρική εκπομπή του Euro απ’ την ΕΤ1.

Είχαν επαφή με Σούπερ Λίγκα
Άνθρωποι της Nova και της Σούπερ Λίγκα συναντήθηκαν για το θέμα της μείωσης του τιμήματος που δίνει το συνδρομητικό, ώστε να έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος.

Η Nova, ως γνωστόν, ζητάει μείωση 25%, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί κοινό σημείο αναφοράς γύρω στο 15%. Σε αυτό το κλίμα κινήθηκε και το σημερινό ραντεβού.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *