Ανάλυση Αγώνων Europa League (Στοίχημα)

Σε καλά επίπεδα κυμάνθηκε η χθεσινή μέρα, παρά το περιορισμένο των επιλογών. Η Σάλκε διπλασίασε τις νίκες απέναντι στην Ίντερ, προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του θεσμού και επαλήθευσε απόλυτα την επιλογή μας από τη στήλη με τα Μονά Αποδεκτά. Στον άλλο αγώνα, η Ρεάλ κέρδισε και στην Αγγλία την Τότεναμ με 1-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, την οποία και υποδέχεται το Σάββατο για το πρωτάθλημα. 1/3 επαληθευμένες επιλογές για τη στήλη με τις Μπόμπες, με την ισοπαλία στον …..
αγώνα της Μποταφόγκο με την Αβάι να μας πληρώνει στην εξαιρετική απόδοση του 4.00. Συνέχισε την κερδοφόρα πορεία της η στήλη του Τένις, με 3/6 επαληθευμένες επιλογές, αλλά την νίκη του Ρομπρέδο στον αγώνα με τον Βερντάσκο να μας πληρώνει στην πολύ δυνατή απόδοση του 3.53. Πάμε στα σημερινά, όπου στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι επαναληπτικοί αγώνες στα προημιτελικά του Europa League. Ουσιαστικό ενδιαφέρον υπάρχει μόνο στο ζευγάρι της Μπράγκα με την Ντιναμό, μιας και στα υπόλοιπα τρία η κατάσταση γύρω από το ποια ομάδα θα προκριθεί, δείχνει να έχει ξεκαθαρίσει. Στους τζίρους, τεράστιες πιέσεις δέχεται από νωρίς το διπλό της Πόρτο στην έδρα της Σπαρτάκ Μόσχας, έχοντας πάρει πάνω από το 90% των συνολικών πονταρισμάτων. Παρακάτω θα βρείτε τις αναλύσεις των σημερινών αγώνων.

Επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του Europa League. Σε περίπτωση που σε κάποιο ζεύγαρι έχουμε ίδιο σκορ με τον πρώτο αγώνα θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστούν πέναλτι. Οι νικητές των Βιγιαρεάλ-Τβέντε και Σπαρτάκ Μόσχας-Πόρτο, θα αποτελέσουν το πρώτο ζευγάρι για τους ημιτελικούς, ενώ το δεύτερο είναι μεταξύ των Αϊντχόφεν-Μπενφίκα και Μπράγκα-Ντιναμό Κιέβου.

152. (20:00) Σπαρτάκ Μόσχας-Πόρτο: Ο αγώνας διεξάγεται νωρίτερα, λόγω του πολικού ψύχους τις βραδινές ώρες στη Μόσχα. Το 5-1 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει καθόλου περιθώρια στη Σπαρτάκ και η ρεβάνς έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Για άλλη μια χρονιά η Πόρτο πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη και ουσιαστικά έχει βρεθεί στα ημιτελικά του Europa League. Ήδη έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα της για να αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ.
155. (22:05) Αϊντχόφεν-Μπενφίκα: Το γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα η Αϊντχόφεν, ήταν μάλλον καταδικαστικό, καθώς την υποχρεώνει να κερδίσει με τρία γκολ διαφορά αν θέλει να προκριθεί. Πάντως βάση της απόδοσης της, το τελικό σκορ μοιάζει κολακευτικό, καθώς ο ρυθμός των Πορτογάλων ήταν καταιγιστικός. Με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του θεσμού βρίσκεται η Μπενφίκα μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα και το μόνο που περιμένει είναι να μάθει τον αντίπαλο της. Τιμωρημένοι οι Πίτερς και Ένχελααρ, δεν παίζει και ο Νούνο Γκόμεζ.
156. (22:05) Μπράγκα-Ντιναμό Κιέβου: Το πιο αμφίρροπο ζευγάρι των προημιτελικών, με την Μπράγκα να έχει το ελαφρύ προβάδισμα μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Η Μπράγκα θέλει να είναι η τρίτη Πορτογαλική ομάδα που θα βρεθεί στις τέσσερις των προημιτελικών, με την παρουσία των Πόρτο και Μπενφίκα να θεωρείται δεδομένη. Στο πρώτο ματς έπαιξε έξυπνα, δεν άφησε την Ντιναμό να επιβάλει καταιγιστικό ρυθμό και εν τέλει πήρε εύκολα το 1-1. Η Ντιναμό Κιέβου πάει ως αουτσάιντερ στην Πορτογαλία, όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής της Γιούρι Σεμίν. Για σήμερα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του καλύτερου της παίκτη, του Αντρέι Σεφτσένκο, που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς.
157. (22:05) Τβέντε-Βιγιαρεάλ: Το όνειρο για την Τβέντε κάπου εδώ τελειώνει και η Ολλανδική ομάδα θα πρέπει να αρκεστεί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Απέναντι στη Βιγιαρεάλ έδειξε να μην έχει αντιστάσεις και υπέστη τη συντριβή. Τιμωρημένος για σήμερα ο Ροζάλες, απόντες οι Ντε Γιονκ, Μιχαίλοφ, Κουίπερ και Μπένκτσον. Με πληγωμένο εγωισμό πάει στην Ολλανδία η Βιγιαρεάλ, μετά τη συντριβή στο θεωρητικό ντέρμπι με τη Βαλένθια με 5-0. Σαφώς και το σκορ του πρώτου αγώνα την χρίζει αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά, όμως μετά από την ήττα του Σαββάτου, δεν θα το πανηγυρίσει όπως θέλει. Τιμωρημένος ο Νίλμαρ, γνωστές οι απουσίες των Άνχελ, Σένα και Γκονζάλο.

Για περισσότερες αναλύσεις, αλλά και τις σημερινές μας προτάσεις επισκεφθείτε το site μας.

www.Betarades.grΠρογνωστικα Στοιχηματος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *