Αποκαλύψεις express και μίζες στον Κυριακάτικο Τύπο

@ME νέες αποκαλύψεις επανέρχεται δριμύτερος ο Κυριακάτικος Τύπος ο οποίος έχει απο όλα. Το http://www.greekmme.gr/ πιστό στο ρεντεβού του αναλύει τα πάντα. Οπως η ‘Real News’ που αναφέρει ότι “Τα μυστικά ραντεβού με Μπέλτσιο και Γερμανούς-Γιάφκα της μίζας το γραφείο του Ακη-Τι αποκαλύπτει σε κατάθεση φωτιά ο Χανς Μουλενμπεργκ οικονομικός διευθυντής μεγάλης εταιρείας-Στο ξενοδοχείο Imperial της Βιέννης κλείδωσε η διανομή της προμήθειας- Το χειρόγραφο ντοκουμέντο της βρώμικης συναλλαγής και οι αποκλειστικές πληροφορίες…” Το ‘Πρώτο Θέμα’ σχολιάζει ότι “Ενώ στέλνει φυλακή τους πολίτες για 1 ευρώ ΦΠΑ- Τι συγκαλύπτει ο υπουργός Express service-Ο Ραυτόπουλος χρωστάει 133 εκ. ευρώ στο ΙΚΑ και έχει να πληρώσει 20 χρόνια- Καταδολίευση του Δημοσίου με μεταφορά συμβολαίων χιλιάδων αυτοκινήτων της Αγροτικής ασφαλιστικής απο την express service στη….
προσωπική του εταιρεία-Λούκα, Κουτρουμάνης και Σπυρόπουλος αδειάζουν τον Παπακωνσταντίνου”…
@Το ‘Παρόν της Κυριακής’ τονίζει ότι “Γκάλλοπ της Rass- Δεν αναστρέφεται η πορεία κατάρρευσης- ΠΑΣΟΚ εναντιον Γιώργου-Πάνω απο τους μισούς ψηφοφόρους του θεωρούν ανίκανη την Κυβέρνηση να βγάλει την χώρα απο την κρίση- Μειώθηκε στο 2,7% η διαφορά με την ΝΔ- Για πρώτη φορά ο Παπανδρέου συγκεντρώνει περισσότερες αρνητικές γνώμες απο τον Σαμαρά….”. Το ‘Αρθρο’ προσθέτει ότι “Σημαντική μείωση χρέους με αποκρατικοποιήσεις και εκποιήσεις-Η ώρα των αποκρατικοποιήσεων- Ξεπεράστηκαν τα εμπόδια για έσοδα ως 50 δις ευρώ”. Κούνια που μας κούναγε λοιπον… @Το ‘Βήμα της Κυριακής’ υπογραμμίζει ότι ‘Δραμτικό μήνυμα απο την Κομισιόν-Θελουμε να σας σώσουμε εσείς όμως μπορείτε; -Τρισέ και Ρομπάι έρχονται στην Ελλάδα για να στηρίξουν τις αλλαγές”. Η ‘Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία’ εξηγεί απο την πλευρά της ότι “Κορυφαίοι υπουργοί δηλώνουν αδυναμία να συμβάλλουν στις περικοπές- Ιός Δεν πληρώνω στην Κυβέρνηση- Τα Greek statistics σε νέο επεισόδειο…..” @Αποαλυπτική η Καθημερινή του Παπαχελά που συμπληρώνει ότι “Στον αέρα η εφαρμογή των επιταγών του Μνημονίου- Ορόσημο η 15η Απριλίου για διορθωτικό ανασχηματισμό ή πρόωρες εκλογές”. Ο ‘Ελεύθερος Τύπος’ κεντρίζει με ένα πρωτοσέλιδο που αναφέρει ότι “15 Απριλίου σκάει ο λογαριασμός για πρόσθετα μέτρα μέσα στο 2011-Βόμβα 8 δις διαλύει μισθούς, συντάξεις, επιδόματα και Παπακωνσταντίνου- Κόβουν αναδρομικά το ΕΚΑΣ, τις παροχές σε πολύτεκνους αλλα και ανέργους…” Τέλος το ‘Εθνος’ καταλήγει ότι “Οι μανδραρίνοι του Κράτους συνεχίζουν απτόητοι το πάρτυ της σπατάλης- Που πάνε τα λεφτά..-ΟΣΕ έδωσε αύξηση 25% στους διευθυντές, ΔΕΗ χορηγεί δάνεια 15 στους εργαζόμενους, ΕΥΔΑΠ και Γ.Γ. Νέας γενιάς με δωράκια και παροαχές φαντάσματα…”

www.greekmme.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΙΣΟΒΙΑ…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Συγκεκριμενη προταση
    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ [κυβερνητικοι-καραφυρερ-ντορακλα κλπ]
    ΝΑ ΚΑΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΘ ΕΚΑΣΤΗ 11-4π.μ
    ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑ 12αδες
    και με τη σειρα
    ωστε ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    [ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΟΥΣ
    ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ[ =ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ=ΝΤΑΒΑΔΕΣ] ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ
    ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ [οπως οι γνωστες σκληρα εργαζομενες στη περιοχη αυτη]
    τη νομιμη προμηθεια τους…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΗΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΒΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ; Ε ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΟΠΟΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΟΥΝΕ.ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ.ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ..

    Reply
  4. ΕΛΛΗ

    ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ,ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ.ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ;ΑΙΣΧΟΣ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *