Δες μια extreme φωτογράφηση του Γιώργου Αλκαίου!


Βάζω μια φωτιά σ’όλα τα παλιά όλα θα τ’αλλάξω και θα το φωνάξω περασμένα ξεχασμένα κι όλα απ’την αρχή ξανά
Ωπα!τραγουδά ο Γιώργος Αλκαίος για την Eurovision πραγματοποιώντας μια εξαιρετική παρουσία στον προκριματικό.
Το 2004 ο καλλιτέχνης είχε προβεί σε μια extreme φωτογράφηση για τις ανάγκες του περιοδικού Out of limits όπως είχε καθιερώσει η διευθύντρια τότε του…..
εντύπου, Μάρα Ψαρράκη. Δεν προσπάθησε πολύ η Μάρα να τον πείσει . Ανοιχτό μυαλό πάντα ο Γιώργος είχε ήδη δείξει την τάση του προς τα extreme. Άλλωστε ο ίδιος για τα εξώφυλλα των Cds του πάντα επέλεγε να ακολουθεί concepts που άλλοι δεν τολμούσαν! Η συγκεκριμένη φωτογράφηση πραγματικά ήταν από τις πιο δύσκολες. Απαιτούσε ειδικό και πολύωρο μακιγιάζ με εξειδικευμένη τεχνική ώστε ο Αλκαίος να φαίνεται Freeze.

Ο Γιώργος δεν επιτρεπόταν να κινείται ελεύθερα και κάποια στιγμή μάλιστα που θέλησε να καπνίσει ένα τσιγάρο χρειάστηκε την βοήθεια της καλής του φίλης Μάρας (τελευταία φωτό, στην προτελευταία ποζάρουν παρέα). Γενικά για κάθε του κίνηση χρειαζόταν την υποστήριξη του επιτελείου. Κάνε κλικ στην δεύτερη φωτό για να δεις την ομάδα που εργάστηκε για την συγκεκριμένη δουλειά. Ο Αλκαίος για να πραγματοποιηθεί το concept της φωτογράφησης χρειάστηκε να μπει σε ψυγείο με πραγματικούς πάγους και πολύ χαμηλή θερμοκρασία!(παρατήρησε την τρίτη κατά σειρά φωτό και κάνε κλικ για να μεγαλώσει).Η φωτογράφηση διήρκεσε μια ολόκληρη μέρα!

Κι ο Αλκαίος ήταν άψογος στην συνεργασία κι επαγγελματίας με όλη την σημασία της λέξεως.
Απόλαυσε το φωτογραφικό υλικό και να ευχηθούμε όλοι “καλή επιτυχία” στον Γιώργο στον τελικό!

http://bourubouru.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *