Σοβαρό ατύχημα στην F1! Αναίσθητος ο Μπιανκί διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Ο αγώνας της Formula 1 στην Ιαπωνία ήταν επεισοδιακός και διακόπηκε πριν την ολοκλήρωση των 53 γύρων. Ο Ζιλ Μπιανκί έπεσε με τη Marussia πάνω σε γερανό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Έντονη ανησυχία για την κατάστασή του αφού η FIA αναφέρει ότι ήταν αναίσθητος. Ο Χάμιλτον νίκησε αλλά στο βάθρο δεν άνοιξαν σαμπάνιες.

Έντονη ανησυχία στον κόσμο της F1 για την κατάσταση της υγείας του Ζιλ Μπιανκί. Ο Γάλλος πιλότος της Marussia προσέκρουσε πάνω σε γερανό που εκείνη την ώρα προσπαθούσε να σηκώσει το μονοθέσιο του Άντριαν Σούτιλ.

Ο Σούτιλ εξέφρασε την αγωνία του αφού ήταν από τους λίγους που είδαν το τι συνέβη με τον Μπιανκί. Στη στροφή 15 είχε έξοδο ο πιλότος της Sauber και ο γερανός μπήκε για να απομακρύνει το μονοθέσιο.

Η τηλεοπτική κάλυψη δεν έδειξε το παραμικρό αλλά όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο Μπιανκί έπεσε πάνω στο γερανό.

Ο αγώνας διακόπηκε στον 47ο γύρο και οι πιλότοι πήραν όλους τους βαθμούς αφού είχε συμπληρωθεί το 75% των γύρων. Ο Χάμιλτον πήρε την 30η νίκη της καριέρας του και ανέβασε τη διαφορά στους 10 βαθμούς από τον δεύτερο Ρόσμπεργκ. Τρίτος ήταν ο Φέτελ.

O Άντριαν Σούτιλ τόνισε: “Η κατάσταση του Μπιανκί είναι κρίσιμη. Είναι σε καλά χέρια. Δεν θέλω να πω οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή.”

Στο πλευρό του Ζιλ Μπιανκί βρίσκονται από την πρώτη στιγμή ο Φελίπε Μάσα και ο επικεφαλής της Ferrari, Μάρκο Ματιάτσι.

Το μονοθέσιό του, ό,τι απέμεινε δηλαδή, βρίσκεται στιο γκαράζ της ομάδας και γίνονται έλεγχοι για το τι συνέβη. Εντός της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *