Τι FAB5,τι FAB4!!!

Πάει ο Ψινάκης από το Fab 5. Τον έφαγαν με συνοπτικές διαδικασίες. Πανικός στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Αναπάντητα ερωτήματα. Τι συνέβη; Με ποια αφορμή; Τι θα γίνει τελικά; Τι έγραψε στο twitter; Πάντως αφού ο Αντέννα έδιωξε τον Ψινάκη, τότε άπαντες είναι αναλώσιμοι στην ελληνική τηλεόραση.

Που είναι εκείνες οι χρυσές εποχές που…….
πούλαγε τρέλα και τα κανάλια έκαναν υποκλίσεις στην τηλεποδιά του. Αφού η Τατιάνα αποκάλυψε πως του τηλεφώνησε ο Γερμανός παραγωγός να του το ανακοινώσει και όχι ο Γιάννης Λάτσιος, που μαζί έχουν πιεί και ένα κρασί βρε αδελφέ. Έχουν κάνει τόσες μπουζουκότσαρκες, χάθηκε να τον πάρει ένα τηλέφωνο;

Καταλυτική ήταν η συνέντευξή του στον Θέμο, που από ότι φάνηκε τελικά εννοούσε όσα έλεγε, γιατί δεν στο κρύβω ότι τον είχε ικανό να στήσει ίντριγκα για να ανέβουν τα πεσμένα νούμερα του Fab 5. Τώρα αν ισχύουν οι δηλώσεις του παρελθόντος, ότι μαζί του θα αποχωρήσει και ο κύριος Μέρλος, βλέπω την τηλεοπτική καριέρα του Τρύφωνα να λήγει με συνοπτικές διαδικασίες και να επιστρέφει άμεσα στο πιστολάκι και την τρέσα.

Πάντως προς το παρών το κανάλι έχει επιβάλει «ομερτά» και οι τελευταίες πληροφορίες τους θέλουν να παραμένουν 4 μέχρι να βρεθεί ο τηλεοπτικός αντικαταστάτης. Εκτός και αν τα πράγματα χειροτερέψουν οπότε τηλεοπτικό κοινό ετοιμάσου για την τηλεοπτική απώλεια του χειμώνα.

ΤΟ ΦΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ

Ήταν να μην δηλώσει ο Λιάγκας ότι έχει τα πρωτεία στην κουλτούρα στην Πρωινή Ζώνη. Έτσι στο Πρωινό Αντένα φέρανε τον Αλέξανδρο Ρήγα με την Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία πήγε με το ζόρι με την ξινίλα της να διαχέεται σε όλο το πλατό.

Ότι ερώτηση και αν της έκαναν εισέπρατταν ψυχρολουσία. Αλλά και η Σίσσυ κουράστηκε για να κάνει πετυχημένες ερωτήσεις όπως :

Χρηστίδου – Θέλουμε να μας πεις την υπόθεση του έργου.

Μπαλανίκα – Η υπόθεση… μην περιμένεις ακριβώς γιατί είναι επιθεώρηση

Χρηστίδου – Τι ρόλο υποδύεστε;

Μπαλανίκα – Διάφορους ρόλους!

Μετά παρεμβαίνει η Κατερίνα Ζαρίφη που την ρωτάει αν θα πήγαινε στον γιό της στην Αμερική για να φάει τηλεκατραπακια. «Δεν είναι στην Αμερική!!!!»

Το καλύτερο όμως στο φυλάω για το τέλος. Ο Φερεντίνος τους ευχαριστεί και η Κατιάνα Μπαλανίκα χαιρέτησε λέγοντας. “Δεν ξέρω γιατί με θέλατε σήμερα στην εκπομπή” ΄Ίντριγκαααααααααα!!!

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ Η ΝΑΤΑΛΙΑ!!

Τελικά η Γερμανική διοίκηση του Alfa αποφάσισε να μην αποψιλώσει περισσότερο το πρόγραμμα του καναλιού και έδωσε πράσινο φως στην Ναταλία Γερμανού και το Μες την Καλή χαρά. Το ίδιο και για την εκπομπή της Άσης Μπήλιου.

Εξέλιξη θετική, αφού ίσως για πρώτη φορά να υπάρχει μια χαραμάδα φωτός στον τηλεοπτικό ορίζοντα, καθώς έχει αποδειχτεί πως ότι κάνει η Διοίκηση του Alfa, σκέφτονται λίγο αργότερα τα υπόλοιπα κανάλια. Εξάλλου πίσω από τις κάμερες δουλεύουν αρκετοί άνθρωποι που θα κινδύνευαν να χάσουν την δουλειά τους Χριστουγεννιάτικα. Και μην με ρωτήσεις πως το έμαθε η Ναταλία. Φυσικά το twittare η Ρούλα Κορομηλά.

Ίσως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης που η φωτιά στο σπίτι του γείτονα απειλεί άμεσα και τα υπόλοιπα κανάλια. Μπροστά σε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα η τηλε-ίντριγκες μόνο ως γραφικές μπορούν να χαρακτηριστούν.

Έτσι όπως στην ζωή έτσι και στην τηλεόραση ας ζούμε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία.

briefingnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *