Ανω-κατω το facebook με τις «φωτιές» που άναψε η Έλλη Παπαγγελή

Δεκάδες σχόλια στο προφίλ της ΟΝΝΕΔίτισσας για τα περί «πραξικοπήματος» κατά τα Δεκεμβριανά από το ΕΑΜ Φωτιά πήραν τα πληκτρολόγια μετά την χθεσινή ανάρτηση τις σέξι ΟΝΝΕΔίτισσας Έλλης Παπαγγελή, όπου αναφέρθηκε στα Δεκεμβριανά, την ταραχώδη περίοδο του 1944.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δίνουν και παίρνουν, με πολλούς διαδικτυακούς φίλους της Έλλης Παπαγγελή να ανοίγουν τη συζήτηση σχετικά με τα γεγονότα και τις ιστορικές λεπτομέρειες της περιόδου.

Πολλοί είναι εκείνοι που συμφωνούν με την θέση της ότι κατά τα Δεκεμβριανά αποτράπηκε «πραξικόπημα του ΕΑΜ» και την επαινούν για το θάρρος της γνώμης της. Δεν είναι λίγα πάντως και τα σχόλια που μπορεί να διαβάσει κανείς κάτω από το ποστ και που διαφωνούν κάθετα με τη θέση της, ενώ οι συντάκτες τους παραθέτουν την δική τους εκδοχή για τα γεγονότα, συμβάλλοντας σε έναν ιδιότυπο «διάλογο» – αν μπορεί να σταθεί ο χαρακτηρισμός!

Μέσω του δικού της προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα, την ανάρητηση της Παπαγγελή σχολιάζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Χατζησοφιά, που έγραψε «3 Δεκέμβρη 1944- 3 Δεκέμβρη 2014, από τους Ταγματασφαλήτες στην Παπαγγελή μόνο το “styling” αλλάζει».

Υπενθυμίζεται ότι τις ημέρες της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, η νεαρή που εργάζεται ως μοντέλο είχε εκφράσει την άποψη ότι «στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί», ξεσηκώνοντας σάλο. Τότε, η Παπαγγελή είχε «κατεβάσει» την επίμαχη ανάρτηση, κάτι που οι φίλοι της τώρα την παρακινούν να μην κάνει.

Λίγο μετά και αφού απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα και τις τηλεοπτικές εκπομπές, η Έλλη Παπαγγελή «τάραξε» τα νερά, αυτή τη φορά όχι με τις απόψεις της, αλλά με μια super-sexy φωτογράφηση εσωρούχων σε αθηναϊκό στριπ-κλαμπ!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *