Διαφημίσεις με βίντεο στο facebook

Οι βιντεοδιαφημίσεις κάνουν σιγά σιγά την εμφάνιση τους σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Φυσικά το Facebook δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, αν και αρχικά σε δοκιμαστικό στάδιο.

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, η επίσημη ανακοίνωση έγινε την Πέμπτη φέρνοντας τις βιντεοδιαφημίσεις όχι μόνο στην …
ιστοσελίδα του Facebook αλλά και στις φορητές εφαρμογές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι βιντεοδιαφημίσεις θα αναπαράγονται αυτόματα κατά την ανάγνωση του newsfeed αν και χωρίς ήχο ο οποίος θα ενεργοποιείται μόνο με πάτημα πάνω στη διαφήμιση.

Για τις mobile εφαρμογές του Facebook, οι βιντεοδιαφημίσεις θα φορτώνουν μόνο μέσω Wi-Fi έτσι ώστε να μη καταναλώνουν mb από το πακέτο δεδομένων του χρήστη.

Μόλις αυτό γίνει θα αποθηκεύονται στο παρασκήνιο και θα αναπαράγονται ακόμα και όταν ο χρήστης δεν έχει σύνδεση στο Internet.

Το κόστος για όσους ενδιαφέρονται να διαφημιστούν με αυτό τον τρόπο θα είναι αρκετά ακριβός με το ποσό να κυμαίνεται στα 2 εκατομμύρια δολάρια ανά ημέρα. Μία από τις πρώτες διαφημίσεις αναμένεται να είναι το teaser trailer της ταινίας Divergent.

Οι διαφημίσεις με βίντεο στο facebook θα αυξήσουν σημαντικά τις διαφημιστικές δυνατότητες του μέσου αυτού όπως μας τόνισε ο ειδικός στην προώθηση web site Θανάσης Δαβαλάς από την γνωστή εταιρεία του χώρου dreamweaver.gr

ΠΗΓΗ: techit.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *