ΣΟΚ! Αιμόφυρτη γυναίκα αυτοφωτογραφήθηκε και ζητούσε βοήθεια από facebook!

Σοκ έχει προκαλέσει στην πόλη Κεντάκι στις Ηνωμενες Πολιτείες ο άγριος ξυλοδαρμός της Σούζαν Στέισι, από τον σύζυγό της, o oποίος μετά την κλείδωσε στο σπίτι και ξερίζωσε το τηλέφωνο από την πρίζα για να μην μπορέσει να καλέσει σε βοήθεια…

Η έντρομη γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού με το σύζυγό της Ντον Στέισι, αποφάσισε να αυτοφωτογραφηθεί αιμόφυρτη και να δημοσιεύσει τη φωτογραφία της στο προφίλ της Facebook εκλιπαρώντας κάποιον να τη βοηθήσει, φοβούμενη ακόμη και για τη ζωή της. Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: “Σας παρακαλώ, βοήθεια κανείς;”

Η Στέισι είπε στην αστυνομία της κομητείας Λέσλι ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να ζητήσει βοήθεια από τους φίλους της στο Facebook, επειδή δεν είχε πια σταθερό τηλέφωνο, ή κινητό, αλλά είχε ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Οι φίλοι της στο Facebook, οι οποίοι είδαν την άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόταν επικοινώνησαν αμέσως με το σερίφη.

Ο εφιάλτης της γυναίκας άρχισε όταν ο σύζυγός της την άκουσε από το μπάνιο να συνομιλεί με έναν άλλο άνδρα

 Όταν βγήκε από το μπάνιο, ο σύζυγός της, εκτός εαυτού, τη γρονθοκόπησε με το πιστόλι του και μετά έβγαλε το τηλέφωνο από τον τοίχο, ώστε να μην μπορεί να καλέσει το 911 (το αμερικανικό “100″).

Όταν οι αστυνομικοί κατέφτασαν στην κατοικία της Στέισι, ο σύζυγός της είχε φύγει, αλλά βρήκαν το όπλο με το οποίο την χτύπησε και μετέπειτα τον εντόπισαν σε κοντινή απόσταση και τον συνέλαβαν.

 Ο Στέισι αντιμετωπίζει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, ενώ η συζυγός του υποβλήθηκε σε ράμματα και σκοπεύει να ζητήσει την έκδοση περιοριστικών μέτρων εναντίον του.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *