ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ FORUM

Όλα ξεκίνησαν από την σκέψη να υπάρχει ένας χώρος στο internet, για όλους εμάς που μας αρέσουν οι οποιεσδήποτε κατασκευές. Ένας χώρος όπου θα μπορεί κάποιος…….
να παρουσιάσει τις κατασκευές του, να συζητήσει με άλλους για οποιοδήποτε θέμα τον απασχολεί, να προσφέρει και να λάβει τεχνικές γνώσεις και γιατί όχι, να πουλήσει μέσω αγγελιών τις δημιουργίες του.
  Ακόμη και γι αυτούς που δεν είναι κατασκευαστές, να μπορούν να βρουν ή να ζητήσουν αυτό που θέλουν, όπως το θέλουν, από ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουν.Έτσι δημιουργήθηκε το Handiwork Forum www.handiwork.gr

που προσφέρει όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά. Διαθέτει και δική του σελίδα στο facebook, όπου αναρτώνται οι δημιουργίες των μελών του https://www.facebook.com/pages/Handiwork/169332166570083 και παράλληλα λειτουργεί το Handiwork blog http://handiworkteam.blogspot.gr ως μια τεχνική βιβλιοθήκη.
Το Handiwork forum είναι πολύ νέο και διανύει επίσημα, μόλις τον πρώτο μήνα της ζωής του.
  Η εγγραφή σ΄ αυτό και όλα όσα προσφέρονται είναι δωρεάν και δεν απορρέει κανένα προσωπικό οικονομικό κέρδος από αυτό. Στόχος μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη και ευχάριστη παρέα και το forum να εμπλουτισθεί με ενδιαφέρον υλικό, τόσο από δημιουργίες των μελών όσο και από τεχνικά άρθρα, ώστε να κεντρίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών του.
Όλες οι κατασκευαστικές δραστηριότητες περιέχουν τεχνογνωσία που δυστυχώς σιγά – σιγά χάνεται, αφού το εμπόριο στην Ελλάδα βασίζεται κυρίως σε προϊόντα εισαγωγής.
   Όμως ο πραγματικός πλούτος και η βάση της ανάπτυξης βρίσκονται στην δημιουργία.
Το Handiwork forum φιλοδοξεί να προβάλλει τις δημιουργίες των Ελλήνων κατασκευαστών, ερασιτεχνών και επαγγελματιών, χωρίς όμως να προβάλλει και να διαφημίζει επωνυμίες επιχειρήσεων. Μοναδική εξαίρεση στον κανόνα αυτό, αποτελεί το Handiwork blog, όπου μια επιχείρηση μπορεί να προβάλει δωρεάν την επωνυμία της, με την ανάρτηση ενός άρθρου της (όχι διαφημιστικού), που περιέχει χρήσιμο τεχνικό περιεχόμενο. Φυσικά τεχνικά άρθρα μπορεί να μας στείλει οποιοσδήποτε φίλος στο handiworkteam@gmail.com.
Καλούμε λοιπόν όσους αγαπούν τις κατασκευές (οποιουδήποτε είδους), να εγγραφούν στο Handiwork forum και να γίνουν μέλη της παρέας μας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *