Το βίντεο της εκδήλωσης του Forum για της Ελλάδα περί Μεταναστευτικής Πολιτικής

Το Forum για την Ελλάδα διοργάνωσε την Δευτέρα 11 Απριλίου εκδήλωση – συζήτηση με θέμα :
«Αφομοίωση η Αποδόμηση; Tα διλήμματα της Μεταναστευτικής Πολιτικής»

Οι εισηγητές ήταν οι εξής :…
– Δημήτρης Φλούδας, δικηγόρος, Senior Associate Hughes Hall College, Πανεπιστήμιο Cambridge, και Επισκέπτης Καθηγητής στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης της Μόσχας όπου παρουσίασε τη μελέτη του….

για την “Ελληνική Μεταναστευτική Πολιτική 2011-202
– Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, Πολιτικός επιστήμων – Αρθρογράφος, παρουσίασε εισήγηση με θέμα: «Μετανάστης – ο μεγάλος ανεπιθύμητος»
– Αθανασόπουλος Παύλος, δικηγόρος, Υπεύθυνος Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ που παρουσίασε την εισήγηση: «Μετανάστευση: Πρόβλημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και αντοχής της κοινωνίας»
– Δημήτρης Κατσούδας, Επιστημονικός Δ/ντής του Forumγια την Ελλάδα, τέως Γενικός Γραμματέας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων ΥΠ.ΕΞ. που παρουσίασε την εισήγηση: «Κρατική και Κοινοτική Πολιτική για τη Μετανάστευση: Ενέργειες και παρενέργειες».
Μετά τις εισηγήσεις ακολούθησε συζήτηση την οποία συντόνισε ο Πρόεδρος του Forum για την Ελλάδα κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

null
http://atithasos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

16 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ρε Ανδριανοπουλε, δε μπορω να καταλαβω απο τι εχεις γλυκαθει περισσοτερο, απο τον πακιστανικο πουτσο ή απο το εβραϊκο χρημα;;;;; αληθευει οτι καποτε τον επαιρνες;;;;

    Reply
  3. Ανώνυμος

    OXI ΡΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ….ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΕΘΝΟΣ. ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΛΗΤΕΣ???? ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΑΝ, ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ ΣΑΣ….ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…ΟΥΣΤ…ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ..ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΖΩΗ ΣΑΣ….

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ;
    ΕΞΩ ΟΛΟΙ !
    ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΙ΄ΕΣΕΙΣ ΣΚΑΤΟΓΛΥΦΤΕΣ !
    ΑΠ΄ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΑ ΣΥΝΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΙΝΑ !
    ΟΥΣΤ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ . ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΕΧΕΙΣ ΦΘΑΣΕΙ;..

    Reply
  5. Ανώνυμος

    3:25 συγκλονιστικη υποθεση, ειναι ετσι και χειροτερα

    στις δολοφονιες συμμετεχουν ενεργα οι γιατροι

    εμμεσα συμμετεχουν και οι ασθενεις που πληρωνουν για να λαβουν μοσχευμα

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Αν ακούει κάποιος από τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER γίνεται να βάζετε τη σειρά (ΖΗΝΑ) «Xena the warrior princess» πιο νωρίς, γιατί στις 04:00 το πρωί είναι πολύ αργά…. Ή τουλάχιστον βάλτε πρώτα τη ΖΗΝΑ και μετά τον ΗΡΑΚΛΗ… ευχαριστούμε !!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Απάντηση: ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ των λαθρομεταναστών. Κατά τα λοιπά όπου γάμος και γιορτή, ο τεμπέλης πρώτη μούρη. Θα λύση τώρα και το μεταναστευτικό.
    Η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ πανέμορφη, αλλά τίποτε άλλο.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Αυτος ο αλητης ο Ανδριανοπουλος δεν ειναι που καιγεται για να γινουν απολυσεις;;;

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Nοσηλευόταν σε κώμα, στην εντατική μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας και μερίδα γιατρών διέγνωσε… εγκεφαλικό θάνατο, πιέζοντας τους συγγενείς της να δωρίσουν τα όργανά της. Tελικά ανένηψε!

    Άγιο είχε η 55χρονη Παναγιώτα Αποστολοπούλου, κάτοικος Σαλαμίνας, που τη βοήθησε να επιστρέψει από… τον άλλο κόσμο!
    Στο διάστημα που νοσηλευόταν στην εντατική σε κώμα, μετά από πνευμονία με μυκόπλασμα, οι συγγενείς της δέχονταν πιέσεις να δώσουν τη συγκατάθεσή τους και να υπογράψουν δήλωση δωρεάς οργάνων για μεταμόσχευση, αφού είχε ήδη καταγραφεί στα βιβλία του νοσοκομείου ο… εγκεφαλικός της θάνατος!

    Οι πιέσεις, μάλιστα, άρχισαν από την πρώτη εβδομάδα νοσηλείας της στη ΜΕΘ μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας. Το συγκλονιστικό περιστατικό, μάλιστα, κατήγγειλε εγγράφως γιατρός του νοσοκομείου, αλλά και η οικογένειά της με αναφορά στον διοικητή του νοσοκομείου. Οι συγγενείς αρνήθηκαν κάθε συζήτηση για αφαίρεση οργάνων.

    Ενώ η 55χρονη Παναγιώτα Αποστολοπούλου βρισκόταν σε κώμα, μερίδα γιατρών διέγνωσε «εγκεφαλικό θάνατο οφειλόμενο σε μυκοπλασματική, ανοσολογικής αιτίας, εγκεφαλίτιδα». Ευτυχώς, κάποιοι άλλοι γιατροί είχαν αντίθετη γνώμη…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *