ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Γ. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΞΗΛΩΣΕ ΤΑ ΣΤΑΝΤ ΤΩΝ FREE PRESS ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αυθαίρετη και ανεξήγητη η συμπεριφορά του δήμαρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη και του αντιδημάρχου Α. Κουράκη, κατά της κυκλοφορίας των εφημερίδων free press της Θεσσαλονίκης… Ο αντιδήμαρχος Α. Κουράκης ενήργησε κατά εντολή του Δημάρχου όπως ο ίδιος δήλωσε στα ΜΜ και εντελώς αυθαίρετα αφαίρεσε όλα τα σταντ μέσω των οποίων κυκλοφορούσαν ελευθέρα οι τρεις free press εφημερίδες της….
πόλης μας: Σήμερα στη Θεσσαλονίκη, Freeday, και Καρφίτσα. Παρεμποδίζοντας έτσι την ελεύθερη κυκλοφορία του τύπου και προκαλώντας μεγάλη οικονομική ζημία στις αντίστοιχες επιχειρήσεις.

Τα παραπάνω σταντ είχαν τοποθετηθεί κατόπιν ομόφωνων αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου σε τρεις τακτικές συνεδριάσεις, μια για κάθε εφημερίδα.

Οι ιδιοκτησίες των εφημερίδων προσφεύγουν στη δικαιοσύνη μηνύοντας τους υπευθύνους προσωπικά και κατά του Δήμου.

www.kentrinews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    Μπράβο στον Δήμαρχο. Συγχαρητήρια! Περπατούσες και έβλεπες παντού και ιδιαίτερα
    στις Διαβάσεις, Αριστοτέλους, πεζόδρομους κλπ αυτές τις άθλιες αντιαισθητικές κατασκευές που γέμισε χιλιάδες η πόλη. Ο καθένας για πάρτυ του και όλοι μαζί σε μιά
    κακόκουστη και βρωμερή πόλη. Ασε που τα χρησιμοποιούσαν παράνομα και για διαφημίσεις. Ας οριστούν κάποιοι λίγοι χώροι μέσα στην πόλη με καλαίσθητα ΣΤΑΝΤ.
    Οχι πάντως σε Αριστοτέλους και μνημεία.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *