ΤΟ «FUHRERPRINZIP», Η «ΛΟΧΙΑΣ ΣΟΥΛΤΣ» ΚΑΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ

Του Δημήτρη Σωτηρόπουλου

Ποτέ μου δεν το κατάλαβα. Ειλικρινά. Γιατί θα πρέπει, σώνει και καλά, ο Πατριώτης σε αυτή τη χώρα να ταυτίζεται με ξένα «πρότυπα», αλλότριες «ιδεολογίες», ακόμα και τους…..
σφαγείς του! Ναι, ακόμα κι αυτούς!!!

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς τον απόλυτο κλαυσίγελω που βιώνουμε αυτές τις μέρες, με τις αποκαλύψεις για τα έργα των «εθνικιστών» της χρυσής αυγής; Πώς να πείσει τον εαυτό του, πως αυτοί που συμπαθεί ή και ψηφίζει, δεν έχουν τίποτα το ελληνικό στις πράξεις τους, αλλά λατρεύουν τον κάθε βάρβαρο κατακτητή, που ρήμαξε την Πατρίδα του;

«Φύρερπριντσιπ» λοιπόν, η απόλυτη εντολή (!!!) για τα μέλη της οργάνωσης! Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω λένε οι Έλληνες, αλλά – είπαμε- αυτοί Έλληνες δεν είναι!

«Λοχίας Σουλτς», το όνομα βουλευτή του κόμματος και συζύγου του…Φύρερ! Τι είναι πάλι τούτο;;; Μήπως…αρχαιοελληνικό, όπως καγχάζουν για την σβάστικα που λατρεύουν οι εγχώριοι ναζιστές;
Θέλετε κι άλλα; Στις έρευνες που γίνονται στα σπίτια πρωτοκλασάτων και απλών  μελών της οργάνωσης, τι είναι αυτό που βρίσκεται ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ;

Μήπως ελληνικές σημαίες; Μήπως προσωπογραφίες Ελλήνων, έστω δικτατόρων;
ΟΧΙ! ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ (!!!), ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ» ΟΙΚΟΙΩΝ!!!
Δηλαδή, οι επισκέπτες των ατόμων αυτών, έβλεπαν τη…μουτσούνα του Αδόλφου «πρώτη μούρη» και μετά συζητούσαν για…ελληνικό εθνικισμό!!!
Πώς είπατε; Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας; Δουλεύουν τον κοσμάκη που τους πιστεύει; Μπα, ιδέα σας θά’ ναι!

Κι εδώ επανέρχεται η αρχική απορία μου: Καλά, τόσους Ήρωες δεν έχει γεννήσει αυτός ο τόπος; Τόσοι Μάρτυρες δεν έχουν χύσει το αίμα τους για την Ελλάδα; Τόσοι επιστήμονες, φιλόσοφοι, ιστορικοί, μεγάλοι άνδρες και γυναίκες δεν έχουν διαπρέψει εδώ;
Τι ΕΛΕΕΙΝΗ μανία είναι αυτή να λατρεύουν (!!!) έναν ψυχασθενή που αιματοκύλισε την ανθρωπότητα και την Ελλάδα;

Ποια αρρωστημένη φαντασία μπορεί να…ηδονίζεται (!!!) με γερμανικά ονόματα, γερμανικό τρόπο ζωής και γερμανική κοσμοθεωρία;;;

Αυτοί είναι, κυρίες και κύριοι, οι χρυσαυγίτες! Όχι, δεν κάνετε λάθος! Είναι αυτοί που σας πουλάνε φούμαρα για «ελληνικό εθνικισμό», παριστάνουν τους κριτές των πάντων και κολλάνε πανεύκολα την ταμπέλα του προδότη σε όσους διαφωνούν μαζί τους!

Ε, λοιπόν! Αν υπάρχουν κάποιοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ αυτοί είστε εσείς, γερμανόψυχοι!!!
Είναι αδιανόητο να βρισκόμαστε την Ελλάδα και να ανεχόμαστε τις απολιθωμένες ιδεοληψίες και προσωπολατρείες, ποιων;;; Κανενός αξιόλογου Γερμανού ηγέτη, επιστήμονα, προσωπικότητας; ΟΧΙ! Εκείνοι που προσκυνάνε οι χρυσαυγίτες δεν είναι ο…Γκαίτε ούτε ο Μπαχ, αλλά ο Χίτλερ, ο Χίμλερ, ο Γκέμπελς και άλλοι στυγεροί εγκληματίες!!!

Αυτή είναι και η τραγικότητα του πραγματικού ελληνικού πατριωτισμού: Να «εκφράζεται» μέσα από την ψυχανωμαλία των σφαγέων των γιαγιάδων και των παππούδων του!!!
Ε τότε, δεν φτιάχνουμε και άλλα…εθνικιστικά κόμματα νοσταλγών του Κεμάλ, του Ιμπραήμ, του Αλή Πασά, ακόμα και του Ξέρξη;;;

Μετά από το «ξεβράκωμα» αυτό των…Φύρερ και «λοχίων», θεωρούμε πως ουδείς Έλληνας Πατριώτης μπορεί να ταυτίζεται με την ναζιστική συμμορία!
Αν το κάνει, σημαίνει πολύ απλά πως δεν είναι Έλληνας! Πατριώτης μπορεί να είναι, αλλά Γερμανός!!!

Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου αυτά, αλλά τα διδάσκει η Ιστορία!
Ποτέ κανείς πραγματικός Πατριώτης δεν ακολούθησε υμνητές των εχθρών του! Ίσα – ίσα, ο Κολοκοτρώνης για παράδειγμα, έσφαζε ανηλεώς τους διάφορους Νενέκους και προσκυνημένους της εποχής του!

Οι αρχαίοι Έλληνες εξόριζαν και θανάτωναν τους μηδίζοντες!
Ποτέ δεν έβαλαν ξενόφερτες ιδεολογίες πάνω από την Πατρίδα! Είχαν έναν αγνό, ανόθευτο Πατριωτισμό, έναν αληθινό Ελληνικό Εθνικισμό μέσα τους!
Αν πρέπει λοιπόν να κορνιζώσουμε κάποιον και να τον βάλουμε στο σαλόνι ή το δωμάτιό μας, αυτός δεν θα είναι ούτε ο Χίτλερ ούτε ο Μουσολίνι!

Αλλά ο Μέγας Αλέξανδρος! Ο Λεωνίδας! Ο Θεμιστοκλής! Ο Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος! Ο Κωνσταντίνος ο Παλαιολόγος! Ο Κολοκοτρώνης! Ο Καραϊσκάκης! Ο Παπαφλέσσας! Ο Διάκος! Ο Νικηταράς! Ο Ανδρούτσος! Ο Καποδίστριας! Κι ένα σωρό άλλοι, άξια τέκνα αυτής της γης!
Ας δοκιμάσουμε να τους αντικρύσουμε, έστω, όλους τους παραπάνω: Είναι βέβαιο, πως αν οι κορνίζες…ζωντάνευαν, τουλάχιστον θα μας έφτυναν!

Που καταντήσαμε να συνδέουμε έννοιες ιερές όπως ο Πατριωτισμός, με αστείους «φυρερίσκους» και «λοχίες»…!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *