Ο Καυγάς στη βουλή της Λιάνας Κανέλλη με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και το “Game of…Πολυθρόουν”

«Μπίλιες» έγιναν χθες στη Βουλή Ζωή Κωνσταντοπούλου και Λιάνα Κανέλλη. Την αφορμή έδωσε,  η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Παρότι……
το πρώτο θερινό τμήμα ξεκινά σήμερα, χθες συζητήθηκε στην επιτροπή νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, κάτι που κατήγγειλε η Ζωή, για να περάσει, όπως είπε, πιο εύκολα η τροπολογία για την τρίμηνη παράταση της υποβολής «πόθεν έσχες».

Εκανε μάλιστα λόγο για κοινοβουλευτική εκτροπή, προκαλώντας την αντίδραση της Λ. Κανέλλη. Ακολουθεί ενδεικτική στιχομυθία:

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Αντιπαρέρχομαι τις τοποθετήσεις εκείνων που επαναστατούν στηρίζοντας την κυβέρνηση.

Λ. Κανέλλη: Αν αυτό κατάλαβες, λυπάμαι για σένα. Αν κατάλαβε ότι εγώ στηρίζω την κυβέρνηση, της απονέμω το Οσκαρ διαστρέβλωσης και μάλιστα αριστερό. Στο παιχνίδι «Γκέιμ οφ πολυθρόουν» (σ.σ.: πρόκειται για -ομολογουμένως επιτυχημένη- αναφορά στη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones») μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, εγώ δεν πρόκειται να πάρω μέρος. Αλλωστε ο Τσίπρας είπε ότι δεν υπάρχουν μπάνια για φέτος για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ας δουλέψετε μια μέρα παραπάνω. Δεν θα πάθετε τίποτα…

Τελικά, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από τη συνεδρίαση, με τον Κ. Τριαντάφυλλο του ΠΑΣΟΚ να κατηγορεί τη Ζωή ότι ακούει μόνο τον εαυτό της και βλέπει παντού συνωμοσίες….

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *