Ρατσιστική και ξενοφοβική η απόφαση Καμίνη να επιτρέψει την παρέλαση των gay.

Προκήρυξη της οργάνωσης “ΑΜΑΝ”* που μας μεταφέρει η Τρολυμπία
Την οργή της για την απόφαση του δημοφιλή δημάρχου Καμίνη να επιτρέψει το περιβόητο Gay Pride στην Αθήνα, εξέφρασε με ανακοίνωση της η οργάνωση Αντεξουσιαστών Μουσουλμάνων Αδερφών Νοσοκόμων που αναφέρει μεταξύ άλλων:
Ο κύριος Καμίνης δίνει ρεσιτάλ ρατσισμού και ξενοφοβίας αφού δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι σε αυτή την πόλη δεν ζουν πλέον μόνο όμοιοι του αλλά είμαστε και…..
εμείς, οι οικονομικοί μετανάστες και μετανάστριες του Ισλάμ.
Θα έπρεπε λοιπόν να σεβαστεί τα δικά μας ήθη και έθιμα που τιμωρούν την ομοφυλοφιλία με θάνατο και η εκδήλωση της σε δημόσιο χώρο απαγορεύεται αυστηρά στις πατρίδες μας.
Η απόφαση του να μας υποχρεώσει να γίνουμε μάρτυρες αυτού του αμαρτωλού, βλάσφημου θεάματος είναι φασιστική, ισλαμοφοβική και δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στο Ισλάμ και την μουσουλμανική μειονότητα.
Καλούμε τον δήμαρχο Καμίνη να σταματήσει αυτό το ρατσιστικό αίσχος. Εάν κρίνει ότι αυτό θα περιόριζε τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, υπάρχει και η άλλη λύση,
Να τους αφήσει να παρελάσουν ώστε να ασκήσουν το δικαίωμα τους και μετά να αφήσει και εμάς να τους σκοτώσουμε, σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα μας.
Οποιαδήποτε άλλη πράξη του θα δείξει το έλλειμμα σεβασμού που έχει για τους μετανάστες.

http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

17 Comments

  1. Ανώνυμος

    καλά πόσο μλκες είστε μερικοί; Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει τέτοια "αδελφότητα" (μουσουλμάνου αδερφοί νοσκοκόμες;χααχχααχα) και είναι εντελώς προβοκατόρικη η ανακοίνωση. Στα όρια του φαιδρού. Προφανώς σας δουλεύουν κάποιοι ψιλό γαζί, και εσείς τσιμπάτε.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Το ανησυχητικό είναι μη δούμε τίποτα live μεσημεριάτικα,δεν είναι δύσκολο να μπερδευτούν τα μπούτια στο σαματά!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Αποτι κατάλαβα, οι μουσουλμάνοι θα εκτελέσουν τους γκει στην παρέλαση. Ειναι μια άποψη κι αυτη.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    12,Ο6 Τί είναι αυτά που λες?Πριν πεις κάτι πρέπει πρώτα να το σκεφτείς πώς θα το διατυπώσεις.Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στη ζωή,όλοι παρεκτρέπονται,και συ και ΄γω και όλοι κάποτε διαπιστώνουν το λάθος τους,αν το διαπιστώσουν!Ποτέ όμως δε φτάνουμε στο άλλο άκρο,δε δολοφονείς επειδή δε συμφωνεί ο άλλος με σένα.Η χρησιμότητα δεν έγκειται στις προσωπικές επιλογές μας,αλλά στη προσφορά μας στο σύνολο και σε αυτό που έχουμε να δώσουμε ή να πούμε.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Φατην τωρα καμινη, μπουταρη, μαλακες, παπανδρεου θυματα….αρχιδια …εκσυχρονηστες…τωρα….θα δειτε οτι ολα αυτα που φερατε στην χωρα μας θα σας καψουν ζωντανους….μαλακες….φωτια στα κεφαλια σας και στα σπιτια σας!!!!!!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Εγω παλι θα αντιπροτεινα αυτοι να σκοτωσουν τους gay ναι, αφου ετσι λεει το θρησκευμα τους, αλλα μετα βασει του δικου μας θρησκευματος και πολιτειακων νομων θα τους σκοτωναμε ολους ανεξαιρετως μιας και η κουλτουρα τους και το κορανι επικροτει την παιδεραστια κατι που ειναι απεχθες στην Ελλαδα.
    Το παμε να μη μεινει ουτε ενα ισλαμικο βδελυγμα???

    Reply
  7. Ανώνυμος

    χα χα χα ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα , αν δεν σας αρέσει στα τσακίδια δρόμο θα μας κάνετε κ κουμάντο να πατε στη χωρασας να κάνετε κουμάντο

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Εκεί φτάσαμε!Ο ένας φέρνει gays και κάνει την Αθήνα σούργελο,οι άλλοι ακόμη δε μπήκαν στη χώρα και απειλούν!Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ΄ανέβει στο κρεβάτι!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Skaste zoa pou thelete nte kai kala na prosbaletai to ISLAM Ta aderfia mas, tous Sympolites mas, den menoun mono xristianoi edo
    kai anomaloi, menoun kai mousoulmanoi, ebraioi, kai alloi polloi skaste loipon kai afiste ta adelfia mas stin isixia tous,
    o ΑΛΑΧ ειναι μεγαλος ΘΑΝΑΤΟ΅Σ ΣΤΟΥΣ ΓΙΟΥΝΑΝ
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα, Με τις Υγειες μας , Περαστικα μας

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΜΕ ΝΑ ΡΘΗΤΕ ;
    ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ;
    ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΑΙ ;
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ !!!!!
    ΣΑΛΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΗΔΗΧΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ !!!!!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    η οργάνωση Αντεξουσιαστών Μουσουλμάνων ΑΔΕΡΦΩΝ Νοσοκόμων.
    Καλούμε τον δήμαρχο Καμίνη να σταματήσει αυτό το ρατσιστικό αίσχος.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΕΡΩΤΗΜΑ:

    ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ
    Α. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Β. ΤΥΡΑΝΙΑ
    Γ. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *