Gay Pride Parade στον Ωρωπό!


Στις Ηνωμένες Κοινοπολιτείες του Ωρωπού και στην πρωτεύουσά τους, τη Σκάλα, πρόκειται να διεξαχθεί φέτος το Σκαλοπαλατιανό gay pride parade!

Φορώντας μόνο τα… απαραίτητα, με φτερά και… πούπουλα στο κεφάλι θα ξεκινήσουν από τον Φάρο και αφού διασχίσουν την παραλία θα κατευθυνθούν στον προβλήτα της Σκάλας για να χορέψουν, ξεφαντώσουν και τραγουδήσουν μέχρι πρωίας μαζί με όλους όσους θέλουν να συγχρωτιστούν με τις drag queens και τις drag kings, με τις πολύχρωμες φούτσες, με τους μάτσο-άντρες ντυμένους με μαύρα δερμάτινα, αγόρια που τα νόμιζες κορίτσια, κορίτσια που τα νόμιζες αγόρια, ένα …

… ξέφρενο πάρτυ στους δρόμους της Μαρμαρά και της Μεγάλου Αλεξάνδρου, με μουσική techno και house, ποντιακή λύρα και μουρμούρη μπαγλαμά, πορνοστάρ με υπερμεγέθεις σιλικονάτους βύζους, που κανουν κωλοτούμπες πάνω στα αμάξια ή προσποιούνται ότι κάνουν. Όλα αυτά με μια υπερσυνενωμένη ανάλαφρη, διάθεση που όμοια της δεν θα ξαναδείτε πουθενά, παρά μόνο αν είστε διατεθειμένοι να διατίθεστε με αέρινες διαθέσεις.

Η gay νυχτερινή ζωή βέβαια στις Πολιτείες μας έχει τόση ποικιλία και αφθονία που κυριολεκτικά δεν θα ξέρεις από που να ξεκινήσεις! Μπορεί κανείς να πάει σε gay club να ακούσει techno μουσική, να απολαύσει μια σάουνα, να πάει σε ένα μπαρ με dark room, να πάει σε ένα σεξ πάρτυ, να πάει να απολαύσει ένα ήσυχο δείπνο με φίλους σε ένα φιλικό περιβάλλον, να πάει στη Μαρμαρά και να επιλέξει ζαρζαβατικά, οι επιλογές είναι τόσο πολλές που πρέπει κανείς να δει τι ταιριάζει στη δομή και την ιερολαγονιαία ανατομία του και στο δερματικό και μυοσκελετικό τύπο και χαρακτήρα του.

Καλά ξεφαντώματα να έχουμε οι λεύτεροι
Πράιντ Ωρωπιώτης
http://oropiotis.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *