George Soros: Υπηρέτης της Νέας τάξης, Ορκισμένος εχθρός της Ελλάδας και «προστάτης» των Σκοπίων!

Ελλάδα, ιδού ο σωτήρας σου!..

ΑΥΤΟ ΤΟ «ΠΑΛΙΚΑΡΙ» ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Όλοι γνωρίζουμε τον Αμερικανοισραηλινό Χένρυ Κίσσινγκερ και την απίστευτη παρασκηνιακή του δράση.Υπάρχει άραγε δικτατορία στη Γή που να μην έχει αναφερθεί το….
όνομά του;

Κι όμως είναι ελεύθερος……

Αυτός λοιπόν πριν μερικά χρόνια είπε σε ευνέντευξή του: «Η πολιτική είναι σαν το μετρό του Παρισιού,90% υπόγειο και 10% φανερή διαδρομή.» Ήξερε τι έλεγε;

Βεβαιότατα είναι η απάντηση!!!

Τότε γιατί όλοι οι ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων εξαπατούν τον «κυρίαρχο λαό»; Λένε, δεν υπάρχει συνομωσία, δεν υπάρχουν παρασκήνια, διαβουλεύσεις, αυτά τα λένε οι συνομωσιολόγοι. Ποιός είναι πιο αξιόπιστος, ο Χένρυ Κίσσινγκερ ή οι πολιτικάντηδες…..;

Έγινε μεγάλη φασαρία με το βιβλίο ΣΤ΄ Δημοτικού της κ.Ρεπούση, όλοι όμως και ειδικά τα μεγάλα κανάλια έκρυψαν το ρόλο του χρηματιστή Τζόρτζ Σόρος.
Γιατί άραγε…;
Ευτυχώς τα περιοδικά Τρίτο Μάτι και το Άρδην του κ.Καραμπελιά λένε μερικές αλήθειες με το όνομά τους.Έτσι μάθαμε για το Ιδρυμα Σόρος(Άρδην 58 «Τζωρτζ Σόρος, ο αυτοκρατορικός μάγος»).

http://logioshermes.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

29 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΕΕΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΓΑΠ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΝΤΙΜΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ Ε.Μ.Π.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΙΝΤΙΜΕΝΤΙΑ ΑΘΗΝΑΣ-ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ, ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ Μ.Κ.Ο ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ!?
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Φίλε μου στο 6.34, μήπως κάπου εδώ κολλάει και ο πόλεμος που έχει γίνει στον ανθρωπολόγο-αρχαιολόγο Άρη Πουλιανό που εργάστηκε πάνω στον Αρχάνθρωπο των Πετραλώνων και απέδειξε ότι οι Έλληνες είμαστε αυτόχθονες;

    6.14

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Πρωτα πρωτα η ΕΛΛΑΔΑ ποτε δεν πεθαινει κατα τα λοιπα τα καθικια που κυβερνουν τη χωρα δυστυχως ειναι οτιδηποτε αλλο εκτος Ελληνες τα σχεδια τους ειναι μαυρα σαν τη ψυχη τους.Γεγονος ειναι οτι κατι μας εχουν κανει και ειμαστε ακομα ναρκωμενοι ετσι ομως και ξυπνησουμε μαυρο φιδι που τους εφαγε για καθε ενδεχομενο το ενα ματι παντα ανοιχτο οταν κοιμωμαστε.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Αν το ψάξετε θα δείτε ότι αυτός ο κερατάς λιτούργεί σαν παρακλαδι των Ροτσιλντ και γι'αυτό έχει πάντα εσωτερική πληροφώρηση!!! Οι Ροτσιλντ με τις Τραπεζές τους και τα λοιπά παρακλάδια κανονίζουν τις τύχες μας!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Επισης, φιλε 6:14, και οσοι ενδιαφερεστε, μπορειτε να βρειτε πληροφοριες για το πως ο Σορος απο τη δεκαετια του 90 προσπαθουσε απεγνωσμενα μεσω πληρωμενων ψευδοεπιστημονων να αποδειξει οτι ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ απο τους μαυρους της Αφρικης και οτι οι Αρχαιοι Ελληνες ηταν μαυροι!!!!

    Οι ερευνες που εγιναν απο τα Αμερικανικα Πανεπιστημια για το Ελληνικο DNA, λεγεται οτι αρχικα ειχαν χρηματοδοτηθει απο τον Σορος

    Οταν απεδειξαν οτι ολα αυτα ηταν αισχρα ψευδη και οτι το γενετικο υλικο μας ειναι σχεδον αναλλοιωτο εδω και χιλιαδες χρονια, ο Σορος το βουλωσε και βαλθηκε να στειλει εδω ολους μαυρους.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Όχι στη Χούντα των Τραπεζιτών και την Καρτελοκρατία

    Όχι στoν "περιούσιο λαό" και τα "υποπροιόντα" του

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Εμένα με συγκλονίζει το γεγονός που τον δέχτηκαν οι κυβερνώντες μας και συνομιλούν με τέτοια καθίκια.Δυστυχώς ντρέπομαι για την Ελλάδα που έχει ξεπέσει τόσο πολύ.Θα το πληρώσουμε ακριβά ως χώρα,θα μας τιμωρήσει ο Θεός γιατί συνεργαζόμαστε με όργανα του σατανά.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Ναι, ναι, αυτο ειναι φιλε 6:14
    Δεν ξερω αν θυμασαι, το καλοκαιρι ειχε εμφανιστει στα μπλογκ ενα αρθρο με εστιατορια για καννιβαλους που θα ανοιγαν στη Γερμανια. Σε καποιο ιστολογιο του εξωτερικου διαβασα μετα απο λιγες μερες οτι ο Σορος ειναι ο επιχειρηματιας που θα χρηματοδοτησει την επιχειρηση η οποία θα γινει αλυσιδα, και εκει πρωτοειδα αυτο για τα εμβρυα. Βεβαια αυτα θα ειναι για τους πλουσιους, εμεις θα ειμαστε το γευμα. Ακουγεται γραφικο για οποιον ειναι ανυποψιαστος αλλα η δωρεα οργανων δεν ειναι κατι τυχαιο.

    Ο φερομενος ως πρωθυπουργος συναντηθηκε με εναν γνωστο εγκληματια, ΓΙΝΕΤΕ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Καλά τον αποκάλεσες6,14,ερπετό!Είναι κάτι περισσότερο από ερπετό,διαβολάνθρωπος!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Πού είναι ο "Παναής",

    που η "Ελληνίδα μάνα",

    αυτά τα Νεοταξικά κατακάθια να μας πούν για τον πνευματικό τους ηγέτη.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    "ανοχη", "ευνομια", "πολιτης", "εξορθολογισμος", "διακυβερνηση", "διαβουλευση", "επανιδρυση"

    Reply
  13. Ανώνυμος

    νιαου ειπε….. "μεταρρύθμιση", "συνεργασία" και "ισότιμη συμμετοχή".ειναι οι λέξεις κλειδιά τού δόγματος soros ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΡΟΔΩΤΕΣ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Αυτοί κυβερνάνε το κόσμο,έμποροι λευκής σάρκας,έμποροι όπλων,έμποροι ναρκωτικών,έμποροι θανάτου!

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Αν και ορκισμένος εχθρός της Ελλάδας σε πολλά μέτωπα,τον υποδέχτηκαν οι σωτήρες του έθνους με βάγια και κλάδους!!!!!!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Στη βρωμικη υποθεση οργανων εκτος απο την Τουρκια ειναι μπλεγμενη και η Αλβανια, οι περισσοτερες μεταμοσχευσεις με τα οργανα των σφαγμενων γινονταν στην Αλβανια. Ξερω δυο ατομα που ελεγαν ψεματα οτι πηγαν στο Παρισι και γυρισαν με καινουργιο νεφρο. Μαλιστα το ενα ατομο ειχε κερδισει τα λεφτα στο Τζοκερ, και μετα ως δια μαγειας βρεθηκε μοσχευμα. Που;;; Στο Παρισι!! Ολη η "επιχειρηση" διακινειται απο τον Σορος.

    Ο Σορος ειναι επισης ο κυριος μετοχος αλυσιδας εστιατοριων για ανθρωποφαγους που θα επεκταθει οπως τα Μακ Ντολαντ. Ηδη στην Κινα (που αλλου;;) λειτουργει εστιατοριο που σερβιρει βρέφη. Κυκλοφορει το αθρο και οι φωτογραφιες, ψαξτε το.

    Αυτα για οσους δεν εχουν καταλαβει ακομα τι κρυβεται πισω απο το ξαφνικο ενδιαφερον της κυβερνησης για τις "δωρεες οργανων"

    Reply
  17. Ανώνυμος

    TI MAΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ?
    Αναρωτιέμαι πολλές φορές, τι μας συμβαίνει και έχουμε γίνει κότες.
    τόσο ποταπός όχλος είμαστε και δεν πιστεύουμε ότι κάτι αξίζουμε , την δύναμη που έχουμε να εξαφανίσουμε αυτούς που μας αφάνισαν,
    από χρήμα δουλειά και αξιοπρέπεια?
    Ο άνθρωπος που δεν έχει δουλειά, κατά συνέπεια και χρήμα (τα καθημερινά του ) ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ. Ξ Ε Σ Η Κ Ω Θ Η Τ Ε ΚΑΙ Δ Ι Ε Κ Δ Ι Κ Η Σ Τ Ε , Ξ ΑΝΑ ΌΤΙ Ι ΜΑΣ Π Η Ρ Α Ν .
    Βάλτε πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας .στον Καιάδα τα ΛΑΜΟΓΙΑ και οι πέριξ ΑΥΤΩΝ. Βγείτε στους δρόμους για τα κλεμμένα και πάψατε να κλαίτε.
    δεν σας φταίει ένας οι δυο μόνo ,σας φταίνε οι επιλογές σας τόσα χρόνια και του καθενός το ατομικό συμφέρον. και που φθάσαμε.?
    κοιταχτείτε και λίγο στον καθρέφτη σας αλλά με ειλικρίνεια, ίσως αυτό που δείτε να σας κάνει και λίγο να σκεφτείτε…

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Ούτε λέξη για το βιασμό της πιτσιρίκας από τους αλλοδαπούς, που δημιούργησε και το «πρόβλημα»…
    Βιάζουν Ελληνίδες και η ΕΛΑΣ κυνηγάει… "ρατσιστές"!

    Η ΕΛΑΣ, αντί να συλλάβει τους δράστες των βιασμών, κυνηγά τους Έλληνες που αντιδρούν και σπεύδουν να προστατέψουν τις γειτονιές τους από τους βάρβαρους αλλοδαπούς, που βιάζουν Ελληνίδες.

    Χαρακτηριστικά είναι τα όσα συμβαίνουν εδώ και καιρό στο Γαλάτσι (όπου πρόσφατα δέχθηκαν επίθεση αστυνομικοί). Δεν μπορούμε φυσικά να ξεχάσουμε και τι έγινε στην ευρύτερη περιοχή εκεί (και συγκεκριμένα σε παιδική χαρά στο τέρμα της οδού Ιππολύτου, στα Άνω Πατήσια) πριν ένα χρόνο και τρεις μήνες : τον κτηνώδη βιασμό και τη δολοφονία μιας Ελληνίδας, τα χαράματα της Πρωτοχρονιάς, υπόθεση που αποσιωπήθηκε από την ΕΛΑΣ και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Αποσιωπήθηκε στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας, μιας και το θύμα ήταν Ελληνίδα και οι δράστες, αλλοδαποί…
    Η υποκρισία των ΜΚΟ αποκαλύπτεται…
    Φυσικά, οι Ελληνίδες αναρωτιούνται : που είναι οι οργανώσεις προστασίας των δικαιωμάτων των γυναικών, που είναι οι φεμινιστικές ΜΚΟ; Γιατί δεν καταγγέλλουν τους βιασμούς των Ελληνίδων από λαθρομετανάστες, γιατί δεν σπεύδουν να προσφέρουν τη συνδρομή τους στα θύματα της κτηνωδίας; Είναι πλέον σαφές σε όλους ότι οι οργανώσεις αυτές, εξυπηρετούν «άλλες» σκοπιμότητες, όπως την υπονόμευση του εθνικού κορμού, την αποδόμηση των κοινωνικών σχέσεων, τον πλουτισμό των στελεχών τους και φυσικά, την κοινωνική μηχανική του συστήματος.

    http://eleytheroi-ellines.blogspot.com/2011/04/14.html

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Στην κτηνώδη αυτή ιστορία είχαν μπλεχτεί και Τούρκοι χασάπηδες…

    Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν αποδέχεται ή δεν τολμά να συναντηθεί με Έλληνες πολίτες, την ίδια ώρα που πετά τη σκούφια του για να συναντηθεί με κτήνη σαν τον εικονιζόμενο…

    Reply
  20. Ανώνυμος

    αυτος υπηρετης ο αλλος υπηρετης ο αλλος ανθρωπαριο ο αλλος μαριονετα ο αλλος δεξι χερι! ποιοι ειναι τελος των παντων οι νεοταξητες;;;;
    περιμενω 2 ονοματα!

    Reply
  21. Ανώνυμος

    τον εκοβα φετες ευχαριστως το παλιοπουσταριο
    και μετα τον κατουραγα κιολας

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Ο Σορος εχει ΚΑΙ στο εμποριο οργανων στο Κοσοβο οπου χασαπηδες ξεκοιλιαζαν Σερβους και Ουκρανες και η σοσιαλιστικη κυβερνηση Θατσι πουλουσε τα οργανα σε ασθενεις για μεταμοσχευσεις. Δεν ειναι τυχαιο το θεμα της εμποριας οργανων.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *