God Save The Queen (Αφιερωμένο στα πριγκηπόπουλα της αποχαύνωσης)

Γουστάρατε σήμερα που είδατε τους γαλαζοαίματους να πουλάνε μούρη;
Γουστάρατε σήμερα που όλη η Υφήλιος ξέχασε τα πάντα και παρακολουθούσε μερικές εκατοντάδες βαθύπλουτων να σας βγάζουν επιδεικτικά τη γλώσσα;
Γουστάρατε σήμερα που δεν ακούσατε τίποτα για τη ζωή σας καθώς ο γαλαζοαίματος γάμος τράβηξε πάνω του όλα τα φλας και έγινε μέρος της ζωής σας;
Γουστάρατε που αν και…..
δε σας κάλεσαν, νιώσατε παρευρισκόμενοι στο γάμο της απόλυτης γκλαμουριάς, σεβόμενοι πάντα το “Πρωτόκολλο”; Πρωτοκολλήσατε τον Έρωτα;
Γουστάρατε που είδατε το γάμο που ονειρευτήκατε μικρές με τον πρίγκηπα με το άσπρο άλογο;
Γουστάρατε που είδατε τη γκόμενα που ονειρευτήκατε μικροί; Ωραία, πλούσια, εύκολη και με τρόπους;
Μπήκατε έστω και για λίγο στη θέση τους;
Νιώσατε για λίγη ώρα Πρίγκηπας William ή Kate Middleton;

Αν ναι, μπράβο σας!
Έχετε ήδη κερδίσει το βραβείο της πλήρους αποχαύνωσης και σίγουρα δεν θα υποφέρετε ποτέ από ψυχολογικά προβλήματα, δε θα ασπρίσουν ποτέ τα μαλλιά σας, δε θα βγάλετε δερματικές ασθένειες, δε θα πάθετε τίποτα το οποίο προκαλεί η ιδιότητα της Ανθρώπινης Νόησης!
Δεν κινδυνεύετε από τίποτα!
Όπως οι τρελοί που πεθαίνουν πλήρεις ημερών, διότι καμία σκέψη δεν τους τριβελίζει το κεφάλι!
Θα χαίρετε πάντα άκρας υγείας!

Τα χέρια σας μόνο προσέξτε μην πιάσουν ρόζους από την πολλή χρήση που προκαλεί η συνεχόμενη αποχαύνωση και υπερέκθεση στη μιντιακή μαλακία.
Αν χασκετε από αποχαύνωση, μην ανησυχείτε! Απ το μόνο που κινδυνεύετε είναι απ τα μυγάκια που μπορεί να μπουν στο στόμα σας.
Έχετε εξασφαλίσει την αιωνιότητα και έναν ακόμη βεβαιότερο Τηλε-Παράδεισο της Αννίτας Πάνια στα στερνά σας!

Ως τότε… GOD SAVE THE QUEEN!!!

God save the queen
The fascist regime
They made you a moron
Potential H-bomb

God save the queen
She ain’t no human being
There is no future
In England’s dreaming

Don’t be told what you want
Don’t be told what you need
There’s no future, no future,
No future for you

God save the queen
We mean it man
We love our queen
God saves

God save the queen
‘Cause tourists are money
And our figurehead
Is not what she seems

Oh God save history
God save your mad parade
Oh Lord God have mercy
All crimes are paid

When there’s no future
How can there be sin
We’re the flowers in the dustbin
We’re the poison in your human machine
We’re the future, your future

God save the queen
We mean it man
We love our queen
God saves

God save the queen
We mean it man
And there is no future
In England’s dreaming

No future, no future,
No future for you
No future, no future,
No future for me

No future, no future,
No future for you
No future, no future
For you

http://toixo-toixo.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

33 Comments

  1. Ανώνυμος

    11:34 εσυ τι προτεινεις ; Αναρχια ; Αντε κι εσενα ΣΥΡΙΖΑ σε βλεπω να ψηφιζεις σε λιγο καιρο. 'Αντιεξουσιαστη'…

    Reply
  2. retailer

    εσυ μαλακα που λες τους αγγλους ζωα, που βαλαν φυλακη βολευτη που καταχραστηκε 1500 ευρω!!, και ψηφιζεις ξανα και ξανα τις 3 οικογενειες που μας κατεστρεψαν… θα χαρακτηριζες τον εαυτο σου ανθρωπο?

    Reply
  3. Ανώνυμος

    "ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ 1960 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ. ΚΑΤΙ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΚΑΤΙ Η ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    OYΣΤ ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΟΥ ΑΥΓΟΥ!ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΥΛΟΜΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΓΙΔΙΑ………..ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΑΧΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΖΩΑ…….

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Μαζεστίξ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ. ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΣΚΗΤΗΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΡΕ 10.04 ΣΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ????

    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ (ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο 29 Απριλίου 2011 9:18 μ.μ. ΚΑΙ (ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΑΝ 9.39) ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΛΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο 9.14. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΣ (ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ) ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!…ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΛΑΝΙ???)
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ (9.18) ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο 9.14 ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!

    ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΞΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ.
    ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ – ΚΛΟΥΖΟ.

    Reply
  7. Μαζεστίξ

    Ωραία 9:39 που είσαι ο 9:18 αλλά όχι ο 9:14 (αν και είναι δυο μηνύματα γραμμένα με τον ίδιο τρόπο γραφής με τις ίδιες απόψεις και την ίδια φρασεολογία με διαφορά 4 λεπτών…)
    Θες να γράψω ουσιαστική κριτική στα σχόλιά σου τα οποία, συγνώμη αλλά, δεν επιδέχονται κριτικής.
    Όταν λες ότι όποιος δε γουστάρει βασιλιάδες είναι … συριζοφασίστας (άλλη γελοία ορολογία αυτή που φοριέται πολύ εδώ μέσα) και ότι οι Βρετανοί αποδεικνύουν την αγάπη στη χώρα τους προσκυνώντας κάτι ανθρωπάκια που χωρίς το στέμμα θα ήταν τα παιδιά της φάπας… τότε τι να πω;
    Και πώς ανακάτεψες σ ένα σχόλιο που έχει να κάνει με το τσίρκο-γάμο τους μετανάστες, το Σύριζα, το βασιλιά της ζούγκλας, τις μολότωφ, το κάψιμο της σημαίας και την … άσχημη φάτσα κάποιου (δεν κατάλαβα ποιου εννοούσες) είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο.
    Δεν υπάρχει καμία λογική αλληλουχία.
    Είναι ένα παραδοξολογικό παραλήρημα το οποίο δείχνει ότι έχεις ανακατέψει στο μυαλό σου διάφορες έννοιες και καταστάσεις χωρίς καμί αιτιακή σχέση μεταξύ τους και τα έχεις κάνει… σούπα!
    Γι αυτό και πρότεινα τη λύση της βόλτας ή έστω μιας βεράντας που να πιάνει αεράκι!

    Reply
  8. ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ

    9.14 ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΣ BRITISH KAI ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ. ΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΟΛΟΤΩΦ. ΑΝΑΡΤΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΣΚΙΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΩ GOD SAVE THE QUEEN. ΑΠΛΩΣ ΜΙΣΩ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟ 1960 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΓΕΝΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 1974.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Τι φταίνε αυτοί που παντρεύτηκαν; Τα media φταίνε που δεν έδειχναν τίποτ' άλλο, λες και σταμάτησαν τα δρώμενα. Στο φινάλε, ο εγκέφαλός μου έχει καεί τόσο απο το να ψάχνω εργασία να συντηρήσω την οικογένειά μου, που το να κάτσω να δω τον.. "γάμο του αιώνα" ήταν ένα ακόμα ανούσιο διάλειμμα απο τα προβλήματά μου…

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ
    ΕΙΜΑΙ Ο 9.18
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΛΕΣ? ΒΑΣΙΛΙΑΣ??
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΟΥΖΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ??
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΛΩΣ ΑΛΛΙΩΣ…
    ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΗΞΟΥ…

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ
    ΕΙΜΑΙ Ο 9.18
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΛΕΣ? ΒΑΣΙΛΙΑΣ??
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΟΥΖΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ??
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΛΩΣ ΑΛΛΙΩΣ…
    ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΗΞΟΥ…

    Reply
  12. Μαζεστίξ

    9:14 & 9;18 (που προφανως είσαι ο ίδιος) πες μου σε παρακαλώ: την παλεύεις;
    Αν όχι, άσε το σχολιασμό και κάνε καμιά βόλτα να σε χτυπήσει ο αέρας…
    Θα σου κάνει καλό!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΓΙΔΙΑΑΑΑ, ΜΠΡΡΡΡ ΚΙΤΣ ΚΙΤΣ!
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΠΑΛΟΥΚΩΘΗΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΤΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ???? ΚΑΝΕΙΣ! ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ, ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. ΑΠΟ ΤΑ BLOG ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ BLOG ΠΟΥ – ΚΑΙ ΚΑΛΑ – ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΑΓΑΜΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ BLOG ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΦΙΛ ΠΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    ΧΕΣΤΗΚΑ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ. ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ???
    ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΟΙ. ΑΡΑ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΚ ΣΤ΄ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΓΑΜΟΚΑΝΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΔΩ ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ!

    Ο ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΟΥΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΟ. ΚΑΙ ΟΙ SEX PISTOLS ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ??? ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ATTITUDE. ΚΟΡΟΪΔΙΑ.

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ. ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ.

    ΞΕΡΝΑΩ + ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ = ΞΕΡΑΣΤΗΚΑ.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΕΣΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.
    ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ BRITISH ΚΑΙ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ GOD SAVE THE QUEEN.
    ΕΣΥ ΒΡΩΜΥΛΕ, ΒΛΑΜΕΝΕ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ.
    ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΑΠΛΥΤΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ. ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ.
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΖΩ Σ' ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    Reply
  15. ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ

    8.47 ΓΑΜΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΗΣ, ΠΑΛΗΟΜΑΛΑΚΑ,ΚΑΦΡΕ . Η ΚΑΜΗΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΣ.!!! Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΣΩ ΜΕ ΠΑΘΟΣ.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ Μ….ΚΑΙ ΤΗΝ Μ…. ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΑΝΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ;; Ε, ΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!!!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ωραιος ο αρθρογραφος!πεσ τα φιλε,παντρευτηκαν τα ερπετα σημερα και ολα τα ερπετα της γης ηταν εκει.αντε γαμω το χαλκο τους γαμω

    Reply
  18. Μαζεστίξ

    Ωραίος ρε 8:29 !
    Να σου ζήσουν!
    Ο Φανούρης και η Νίνα είναι η αλήθεια του κόσμου και όχι τα πριγκηπόπουλα της βλακείας.
    Να μην ξεχάσεις να φορέσεις καπέλα στους… καλεσμένους!

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Ο γάμος της χρονιάς είναι σε 15 ημέρες. Παντρεύεται ο αγαπημένος μου καρδερίνος Φανούρης την εκλεκτή της καρδιάς του καναρίνα Νίνα.
    Τι William και Kate λέτε; Ποιος ασχολείται με αυτούς; ;P

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Για να σε απασχολεί και να γράφεις ολοκληρό άρθρο για αυτή τη μαλακία φαντάσου πόσο απασχόλησε εσένα..Για τους περισσότερους από εμάς ούτε και μας νοιάζει τι γράφουν τι παίζουν τα κωλοκάναλα απο το πρωί ως το βράδυ!Λες και δεν ξέρουμε τον ρόλο τους!

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Μας έπρηξαν τα παπάρια από το πρωί και τη μας νοιάζει τι έκαναν αυτοί τα δικά μας τα κοπρόσκυλα πότε θα τα στείλουμε στο διάολο!!!

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
    ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ…

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ.ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ,ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΑ ΡΥΖΙΑ.ΕΣΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ,Ο ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ,ΔΕ ΣΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΜΥΑΛΟΙ…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *