…Υποστολή της Σκοπιανής σημαίας από τη Google


Λάβαμε το παρακάτω e-mail: “Εκ μέρους της Google αναφορικά με την εμφάνιση της σημαίας των Σκοπίων δίπλα στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα Google Maps χθες, σας ενημερώνουμε ότι οι 3D εικόνες στους χάρτες του Google Earth δημιουργούνται από τους χρήστες και…
όχι από την Google.

Εικόνες που παρέχονται από την κοινότητα και παραβιάζουν το περιεχόμενο της πολιτικής της εταιρείας για το Google 3D Warehouse αφαιρούνται. H Google, ανταποκρινόμενη εχθές σε αναφορές χρηστών για παραβίαση της πολιτικής των 3D εικόνων σε χάρτες του Google Earth, αφαίρεσε ένα μοντέλο που δημιουργήθηκε από χρήστη στο Google Earth.

Λιλή Δράκου“.

Ποιος είπε ότι όταν μιλάμε δεν μας ακούνε;

nationalpride

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    γιατί να διαμαρτυρυθούμε? σάματι ζούνε Έλληνες στη Θεσσαλονίκη και γενικά σε όλη την Ελλάδα? ΟΧΙ…. οπότε? δεν υπάρχει λόγο παιδιά να τσατίζεστε… αφού τα αποδεχτίκαμε όλα η σημαία μας πείραξέ? σιγά τώρα μην κάτσουμε να σκάσουμε και γι αυτό… έτσι?

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΑΦΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΕΡΝΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΑ ΓΗΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ…
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ;..
    ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑΛ ΛΗΣΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ !

    ΠΕΡΙΚΛΗΣ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Στα Ιμια που υπάρχουν σημαίες και φάινονται από Google Earth;

    FON BORDA δεν σε ακούω.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *